Jump to content

rAz1eL

Members
  • Мнения

    210
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно rAz1eL

  • Рожден ден 12 Декември

Друго

  • Kaра
    А4 B6 1.9 AVF

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Кюстендил

Последни посетители

1684 профилни разглеждания

rAz1eL's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте колеги, търся заден капак и броня за Б6 комби черен цвят. Бронята да е изцяло черна заедно с добавката и евентуално с дупки за парктроници ?
  2. Добър ден колега, търся заден капак и броня за Б6 комби черен цвят. Бронята да е изцяло черна заедно с добавката и евентуално с дупки за парктроници ?
  3. Здравейте ,продавам лайсните на задните врати за А4 Б6 в цвета на купето (черни на цвят). Цена-45лв за двете За контакт- Антон 0898476288 От гр.Кюстендил съм ,пращам с Еконт с преглед и тест .
  4. Аз съм с Varta Silver dynamic 85ah 800a и се побира без проблем . Вземи си нещо от 77-85AH с колкото се може по голяма гаранция .
  5. Може ли и аз да попитам нещо ,ще има ли проблем ако предните ми гуми са 205 55 16 а задните 215 55 16 ,че вчера спуках лошо едната задна и понеже имах 2 еднакви такива ги смених и двете ?
  6. rAz1eL

    VAG-COM

    Пробвай този 12 12 ,но преди това махни другите версии и изтрий папката ross-tech .
  7. Не съм снимал ,че процедурата е доста мръсна но нямаше много сажди (около 1мм ). То и нямах проблеми просто исках да сменя гарнитурата и да спре да тече масло евентуално ... Като цяло процедурата не е трудна ,просто е мръсна и на цялата хубост изгорях като рак .
  8. Ами тогава само на о-пръстена на EGR-a ?
  9. Здравейте колеги ,може ли да ми дадете номерата на на О-пръстена и гарнитурата на колектора( да си ги поръчам ) ,че смятам да почистя и моя малък душегуб . Колата е Ауди А4 Б6 AVF .
  10. Ето нови линкове за обяснението което съм дал по-горе ,че имаше колеги които имаха проблеми със свързването( заради преходника за фантомното захранване) . 1 - Рамка за новото радио http://proton-bg.eu/Ramka-avtomobilno-radio-RAM-40-114-Ramka-za-radio- 2 - Адаптер за фантомно захранване за антената http://www.avitel-bg.com/acv_1500-03-antena-phantom-power
  11. Маслото не трябва ли да се налива до горния край на маркера ,а не до извивката на щеката ?
  12. Голяма мъка е с VAS PC не знам дали ще мога да дам нещо .Кодировката в 16 уж я направихме 01042 , но след това нямаше къде да направим това Adaptation Channel 081 00111 . Ще търся някой приятел с VCDS да видя какво сме измайсторили и ще дам инфо ...
  13. Колеги помагайте ,след дълги мъки с VAS PC ,че VCDS на майстора не работеше подкарахме автопилота и изчистихме грешките . Но сега проблема ми е ,че не ми работи борд компютъра .Лоста за чистачките всичко работи ,но от копчетата само когато натисна ресет се изключва екрана на таблото (когато го натисна пак се включва) . Къде може да е проблема ...
  14. Добър ден колеги ,да ви попитам според вас ще има ли проблем ако премина от масло 5W40 към 5W30 ,че нямаха в наличност 5W40 и не ми се чакаше над седмица . Колата ми е А4 Б6 1.9 AVF до сега карах с Castrol Egde 5w40 ,новото ще бъде Yacco VX 1703 FAP 5W-30 ?
  15. Здравейте ,някой има ли си на идея тръбичката за водата за задната чистачка на а4 б6 комби има ли снадки някъде или е от край до край .... Че ми е скъсана в маншона и днес я залепих ,но ако има вариант да се смени без да се разглобява цялата кола ,бих я сменил А другия проблем с отварянето на багажника при изключване на фаровете се е оправил сам ....
×
×
  • Create New...