Jump to content

speedracer

Members
  • Мнения

    31
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно speedracer

  • Рожден ден 23.03.1980

Друго

  • Kaра
    Audi A4 2001г.

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    България
  • Интереси
    коли

Последни посетители

820 профилни разглеждания

speedracer's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Първо да ти благодаря, че си го пуснал като торент, защото супер бавно се сваля от другите места! И сега един въпрос за записването на ISO файла със смяната на book type ясно, но в торента има един MDS файл с него какво правим, той за какво?
  2. Днес разглобих управляващият блог, искарах дисплея почистих му гумичките под него но пак нищо не става. Съмнява ме, че някъкво от тези диотчета (или там както се казват) е изгоряло точно за тази функция на дисплея, а това вече не е в моята компетенция и незнам дали изобщо може да се разбере от какво може да е като няма схема
  3. Май никой не знае нищо по моя проблем , утре мисля да разглобя управляващият блог да вида дали ще мога да направя нещо. Дано да мога да си го оправя!
  4. Никой ли няма представа от какво може да е това, моля помогнете!
  5. Нямам представа, ако бяха пикселите поне някои от тях трябваше да работят...
  6. Здравейте! Kолеги от преди два дни имам следният проблем. Дисплеят на климатроника ми не показва отдолният край скалата на вентилатора и малкото вентилаторче в долният десен ъгал, иначе температурата, на която е нагласен климатроника си е там, а скалата я няма. Дисплеят ми е от малките (единият). Някой имал ли е такЪв проблем до сега? Дали е от последните студове или просто му е дошло времето? Ако имате някъква информация за това моля да споделите! Благодаря ви предварително!
  7. speedracer

    задна пръскалка

    То за отпред и за отзад е едно казанче и се намира в преният десен калник...
  8. speedracer

    задна пръскалка

    Незная дали се продава само въпросната тръбичка, но малко ме съмнява... Сега ще ви обясня как си оправих моята. За да извадите тръбичката: 1. Трябва да махнете пласмасовата капачка, която се намира над самата пръскалка (над гайката на рамото на задната чистачка) 2. Извадете самата пръскалка като я издърпате на вънка внимателно (тя само е пъхната във въпросната тръбичка), от вътрешният край на пръскалката има една много малка гумичка внимавайте да не я загубите при ваденето (тя може и да остане вътре в оста вие ще я видите) 3. След което отворете багажника и махнете кората (има една видия в дръжката, кадето е оставена за дърпане за да се затвори багажника), мисля че други видии няма, но все пак това съм го правил преди година. После внимателно с права отверка пъхнете между кората и капака и почнете да откачате щипките една по една и така кората ще излезе. Вече ще видите каде е моторчето за чистачката. 4. Извадете маркуча от пласмасовият накрайник на моторчето. 5. След което развийте малките видийки на металното капаче на моторчето (те са около 7-8 и са с едни такива малки звездички) извадете капачето и вече сте до тръбичката (даже понякога тя излиза със самият капак), ако не излезе хванете пласмасовият накрайник, кадето влиза маркуча и го завъртете наляво на дясно, като го дърпате навънка. Това е процедурата по ваденето на тръбичката... После аз извадих двете части на тръбичката. Имах една стара антена за радио от тези кадето се разтягат, разглобих я и мерих в кое пърче от антена тръбичката влиза най-плътно, отрязах около 2см. от пърчето антена което най-добре пасна. Първо вкарах едното пърче от тръбичката до половината от отрязъка от антената и го запуих с пуялника (калая хваща перфектно да не ви притеснява), пъхнах другото от другия край и запуих и него (само гледайте да не направите тръбичката по-дълга по този начин, но и да я направите после може да я намалите от горният край не е проблем). Истърках споиката със ситна шкурка и вече тръбичката ми беше цяла . Пробвах дали тръбичката ще влезе в оста и дали ще се върти спокоино (да не затяга). Наложи ми се малко да разпробия оста (но малко), просто да влезе и да се върти спокойно не повече, за да не се скъса от другаде. Зглобих всичко по обратният ред и всичко беше наред. Успех, дано да съм ви полезен!
  9. speedracer

    задна пръскалка

    Аз подкрепям колегата Vikik, правилното е пръскалката да пръска само на горе така, че Любо ти нямаш проблем по скоро приятеля ти има. При мен също се въртеше което не е правилно. Вътре в оста на задната чистачка има една много финна месингова тръбичка. С времето между нея и оста се пълни с боклуци, затяга и се къса, както е казал колегата по горе и започва да се върти с оста, което не е правилно. Като се скъса започва да капе вътре в моторчето където са зъбните колела, а от там и в кората. Може да проверите след дълго използване, че кората на задният капак ще ви е влажна от долният край. Процедурата по сменянето на тръбичката не е много сложна но трябва първо да си я намериш от някъде. Ако някой си намери да ми пише ще му обясня как да си я смени... Тя представлява месингова тръбичка с накрайник отзад, кадето влиза мъркуча в нея.
  10. Колеги да ви се похваля, вече си оправих казанчето . Течеше от самите маркучи където влизат в помпичката на дъното на казанчето. Извадих моторчето (вдига се на горе, то е пъхнато в едно гумено уплатнение), изкарах двата маркуча и навих малко изолир банд на накрайниците на мотора и си сложих маркучите. Сглобих всичко по обратния ред, напълних казанчето и край проблемът се реши. Добре че не беше пукнато казанчето от студовете... Забравих да ви кажа, че за да стигнете до казанчето, трябва да свалите предната лява гума и после подкалника и то е вече пред вас, не е нищо сложно има около 10-на видии за развиване на подкалника.
  11. Колеги вчера установих, че ми изтича течността от казанчето на чистачките без да съм пръскал изобщо . Пълня го и след два дни лампата ми святка, че е празно. От долният ляв край на бронята забелязах, че постоянно си капе и според мен е или от казанчето или от някой маркуч. Това стана след големите студове които минаха и ме съмнява, че нещо се пукнало макар, че беше с течност против замръзване. Днес мисля да видя какво става но... като гледам каде е навряно това казанче, просто се моля да не е от него. А ако се наложи да го свалям по какъв начин става това? Друг имал ли е такъв проблем до сега? От какво друго може да е?
  12. Благодаря ти колега, ще я разглобя да видя какво да я правя .
  13. Аз имам същият проблем с шофьорската врата, преди 3-4 дни ми стана тази гадория . Вчера разглобих кората и видях, че не само ми е счупена пружинката, ами и едното ухо на оста е заминало. Побългарих го с друга пружина, дръжката се прибра но сега има един много малък луфт около 1мм. който няма как да се обере и ме съмнява, че това е зглобката на оста с рамото което дърпа жилото, защото сега от тук разбирам че това там е от две части. Ако може само колегата NIKO да ми обясни на къде да натискам с отверката за да изкарам оста, да видя какво ще я правя нея. А само да предупредя колегите, които мислят да си натягат жилото не е за предпочитане защото на един Пасат му го бяха натегнали и после около седмица влизаше от дясната врата , докато излъжат лявата да се отвори за да я разглобят и отпуснат жилото.
  14. Касетофона не иска да тъгне изобщо, само святка червеният дисплей и това е, даже не изписва нищо на дисплея. Като си покарам колата около половин час си тръгва и вече за деня си нямам проблеми с него.
  15. Моят е наистина Блаупункт и като сръвнявам номера по сайта, който ми прати наистина е такъв от проблемните. Така, че не мисля да продължавам да му се моля да тръгне като му е студено. Утре си слагам MP3-ката която имам.
×
×
  • Create New...