Jump to content

Millen76

Members
  • Мнения

    246
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    на жената Реното

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Плевен

Последни посетители

2817 профилни разглеждания

Millen76's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Благодаря за пожеланията! На Биляна и остава последен шести курс химиотерапия, като междувременно очакваме становище от клиниката в Мюнстер за последващо лечение, евентуално лъчетерапия. Доста са бавни там- още декември им писахме, изпратихме всички епикризи. Впоследствие изискаха дисковете с образните изследвания - изпратихме им ги. След месец и половина след многократни мейли и телефонни обаждания изискаха и хистологичните резултати. Изпратихме им тях в началото на март. Все още не са ги разгледали и потвърдили за да дадат становище.... Обещаха за тази седмица да имат резултат - ще очакваме. В събота успяхме да се насладим на хубавото време в парка Кайлъка и покарахме едно VW :lol:/> . А бебе Мартин спа почти през целия ден :)/>/> .
  2. Здравейте, Извинявам се, че се включвам със закъснение. Ситуацията към момента е следната: На 26 ноември Биляна се оплака от болки в левият крак. Установихме, че има леко възпаление, но се напипваше и твърдо обазувание. На другият ден ни приеха в МБАЛ Света Марина гр.Варна. След множество изследвания на 03.12.2012г е направена операция при която са отстранени два лимфни възела с туморна формация за която изследването показа, че отново е алвеоларен рабдомиосарком. На 10.12.2012г беше направен ПЕТ скенер който не показва наличие на разсейки в тялото. Очакваме и резултатите от изследването на костния мозък, надяваме се да са добри. От 12.12.2012г. започна 4 дневен курс химиотерапия и на 17-ти ни изписаха. Следващият курс ще бъде от 03.01.2013. Все още не знаем колко курса общо ще е лечението. В момента Биляна се чуства добре, въпреки че доста и паднаха кръвните показатели ( вследствие от химиотерапията). Вече има добър апетит и се надяваме следващите да са по- добри. Благодаря на всички за подкрепата! На този етап нямаме нужда от финанси, лечението във Варна е безплатно, а и по сметката са останали доста средства от кампанията през 2010, като искренно се надявам и да не се налага да ги ползваме. Актуализирам информацията за Биби и на импровизирания сайт който преди направих https://sites.google.com/site/helpforbibi/home, както и във Фейсбук (там жена ми влиза) . Убеден съм, че ще се справим и с това предизвикателство! Пожелавам Светла Коледа с най-близките ви хора до вас!
  3. Здравейте приятели, С голямо удоволствие искам да ви информирам, че вече имаме здрава и щастлива първокласничка. Сърдечно искам отново да благодаря на всички за помощта ви това да се случи. Проведеното лечение беше успешно и сега правим само контролни прегледи в детската онкология във Варна. Последният ни преглед беше в краят на август, като вече ще ги разредим на 6 месеца.Използвам случая да благодаря и на д-р Милена Белчева, доц. д-р Калева, Светлето и целият екип на клиниката. Поздрави на всички настоящи и бъдещи майки и татковци!!! Бъдете здрави !!!
  4. Не знам как да коментирам случая - крайно неприятен инцидент! Сега обаче се сещам, че тогава когато течеше кампанията, от Нова първи дойдоха,направиха репортаж, но го излъчиха с близо 2 седмици закъснение когато вече бяхме събрали сумата. А най-голям ефект в набирането на средства имаше точно след репортажа на БТВ, които отразиха шествието веднага.Погледнах назад за да видя и точният ефект а той е:До излъчване на репортажа са били събрани около половината от нужните средства, само три дена по-късно цялата сума вече е била събрана. Използвам случая да благодаря на Иво и на целият екип на БТВ които дадоха решителна подкрепа за бързото и успешно приключване на кампанията!!! Надявам се вече Иво да е добре.Моля те, поздрави го от нашето семейство!
  5. Здравейте приятели, С радост искам да ви съобщя за последните изследвания които направихме във Варна вчера (11.11.2011). ЯМР (ядрено магнитен резонанс), кръвни изследвания, ренген на бял дроб и ехография - Слава Богу всички изследвания са добри!!! Дано така да бъдат и занапред!!! Биляна също се чувства добре, ходи на детска градина, гледа Disney chanel при всяка удобна възможност (колкото и да не го харесвам). Днес остана на село при баба и дядо и не можем да я приберем от двора- прави си дъжд от многото нападали листа и крещи "Обичам есентааа" Страхотно се забавлява! Надявам се да усещате този златен дъжд от листа и сърдечен детски смях като ваше дело! Поздрави на всички!!!
  6. Здравейте приятели, Не съм писал скоро защото очаквах да минат изследванията. С радост искам да ви съобщя за резултатите от последният Пет скенер и ядрено магнитен резонанс които направихме миналата седмица във Варна – а те са МНОГО ДОБРИ !!! Кръвните показатели също са в норма, а междувременно съчетахме изследванията с почивка на море на Албена, от която Биби е много доволна. Искренно вярваме, че и следващите регулярни изследвания ще са добри а най-тежките моменти ще останат зад гърба ни. Радваме се че с тези новини ще ви направим съпричастни на нашата радост. Прилагам линк към албум с актуални снимки на Биляна. ТУК Поздрави на всички!!!!
  7. Благодаря на всички!!! За сега нямаме нужда от помощ - благодаря още веднъж. Самите ние се стараем да помагаме с каквото можем на семейства които са изпаднали в подобно положение и ни потърсиха. Ще постна отново линка от колегата "а26" за Гого http://help-gogo.ivomirchev.com/. Дано успеем да помогнем детето скоро да замине за трансплантация в чужбина. Поздрави!
  8. Здравейте приятели, Днес излязоха резултатите от първото контролно изследване - ЯМР. Слава Богу всичко е добре, няма следи от разсейки и туморни образувания. Направихме консултация и с лъчетерапевт и съдов хирург ,тъй като има оток на крачето вследствие вероятно от лъчетерапията. Тяхното становище беше,че отокът не е голям, вените са нормално проходими и просто не трябва много да се натоварва. Предписаха и леки масажи които да правим и да продължи да пие лекарството което сега ползваме. От утре започва нов курс от поддържащата химиотерапия на хапчета, която е сравнително лека и няма видими странични ефекти. Благодаря отново на всички за подкрепата!!!! Бъдете здрави!!! Поздрави Милен
  9. ЧЕСТИТА БАБА МАРТА !!! Ето че най-накрая след 3 месеца в Германия, Биби отново си е у дома. В добро състояние, жизнена и енергична, жадна за игри и дори по-тежка, както тя казва "с един килограм и 100 грама !" . А тук я чакаха много подаръци и изненади. Аз също успях да я изненадам, като извиках художник който нарисува докато бяхме в Германия, страхотна картина на стената с делфини.Първата и реакция беше "Тате, какъв е този огромен плакат....?" . Щастлив съм че сега пиша тези редове и искам отново да благодаря, за помощта ви всичко това да се случи. На Биби и предстои химиотерапия на хапчета (6 мес.) която не е толкова силна като предишната, и контролни изследвания, които ще правим в България. Стискаме палци от тук нататък Биби да е здрава и бързо да забрави неприятните спомени. Сърдечни поздрави!!!
  10. Ето малко снимки то общежитието към болницата където е Биби сега.
  11. Здравейте приятели, Ето малко повече информация относно лечението. Химиотерапиите вече приключиха. Сега се правят ежедневно лъчетерапии (без събота и неделя)и по план трябва да свършат на 28-ми февруари.Самата лъчетерапия не е болезнена и е от 2 части по 40 сек.Лекарите ни увериха че се прави изключително прецизно, което е много важно, тъй като ако се облъчат краищата на коста тя няма да расте повече. Миналата седмица бях за 4 дена при тях в Мюнстер. Заведохме Биби в Зоологическата градина - а тя е много хубава. В часът за хранене дават възможност децата да дават храна на слоновете и Биби също го направи. Имаше и делфинариум с представление от което тя беше много впечатлена... Като свали снимките жена ми, ще кача. Миналата седмица получихме и събраните от SMS средства.Сумата е 17 258,52 лв.!!!! Това показва ,че кампанията е била изключително успешна!!! А основният принос за това, мога спокойно да твърдя, е на АКБ!!! Всичко тръгна от тук!!! Така салдата по сметките на Биби към момента са 58604,94 лв и 1547,45 евро.Ето защо решихме да преведем цялата сума от събраните SMS-и на Гьоркем и на Пати Save-darina.org. Сигурен съм,че ще ни подкрепите в намерението ни. Чакаме само писмено потвърждение за съгласие от DMS за пред банката. Поздрави на всички!!! АКБ е невероятен - защото в него има невероятни Хора!!!
  12. Благодаря добре.Тази седмица изпратихме едната баба да помага и в момента са с нея в болницата за последната химиотерапия, като успоредно ежедневно се прави и лъчетерапия. Тежко е, но тя се справя много добре. Днес е имала апетит и дори настроение за игри. Утре би трябвало да са последните вливания, след което четвъртък и петък ще и пуснат очистващи банки и ще я изпишат. Ще останат лъчетерапиите следващите няколко седмици. След което вероятно отново изследвания и дай Боже всичко да е наред се прибираме! Поздрави Милен
  13. Сърдечно благодаря за пожеланията! Лъчетерапията най-после е започнала- от днес. Ще се прави всеки ден без събота и неделя, следващите 6 седмици.По принцип не е болезнена и трае около 4 мин. Благодаря ви отново за подкрепата!
  14. Честита Нова Година!!! Нещата в Мюнстер се случват сравнително бавно и няма много нова информация. До момента направиха доста изследвания, една химиотерапия и от утре -10 януари, започва лъчетерапията. Тя трябва да продължи 6 седмици,като междувременно трябва да се направи и последната химиотерапия.След като приключи лечението,следва махане на централния венозен катетър (с операция).Така че се очертава престоят там да продължи почти до краят на февруари. Разчитаме на Бог и професионализма на лекарите,лечението да мине без отрицателни последици и болестта да не дава никога рецидив. СЪРДЕЧНИ БЛАГОДАРНОСТИ НА ВСИЧКИ!!!
  15. Здравейте, снощи не успях да отворя страницата на форума за да напиша добрата новина. При направените изследвания не са открити никакви следи от ракови клетки и това е чудесно!!! Въпреки това терапията ще продължи по схемата. В четвъртък ще я приемат за химиотерапия. Ще информирам когато имаме новини - дано да са винаги добри като тази. Благодарим ви за подкрепата отново!!!!
×
×
  • Create New...