Jump to content

lyubo_di

Members
  • Мнения

    16
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно lyubo_di

  • Рожден ден 4.01.1985

Друго

  • Kaра
    Audi A4 B6 2.0

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0
  • Skype
    lyub0_di

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Sofia

lyubo_di's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Само да добавя, че колегата е супер точен и свестен. Втори комплект джанти си купувам от него (в рамките на една година), все перфектни, без забележки по джантите или за отношение, коректност и тн. Ако някой си търси джанти, да го брои за отличен вариант да си намери добри джанти. Успех в бизнеса ти пожелавам, и дано има повече такива хора.
  2. Колега, преди няколко месеца имах същия проблем (колата ми е като твоята - Ауди А4 Б5 1.6 96г). Появаваше се понякога свирене (понякога доста силно) и изчезваше при леко натискане на спирачките. Малко преди това бях сложил нови дискове и накладки отзад. В един сервиз и на мен ми развиха теория как това свирене е причинено от песъчинки или зацапване на накладките, но ми се стори пълни глупости. Смених накладките отпред в друг сервиз, старите дори не бяха много износени, но не изчезна. След това в друг сервиз смених и дисковете (също не бяха напълно износени) с профилактика на апаратите и от тогава до сега всичко е ок. Най-добре, както те посъветваха и колегите, смени направо дисковете и накладките, по-възможност заедно с профилактика на самите апарати и нова спирачна течност (като прегледаш и спирачките отзад преди това), за да знаеш, че проблемът е решен на 100% и да не губиш няколко дни в разкарване по различни сервизи и много нерви.
  3. Вчера си взех гумени стелки от магазина на колегата. Пасват точно и гумата е хубава, а продавачът беше отзивчив и коректен.
  4. lyubo_di

    Монтаж на стопове

    Благодаря за отговорите, колеги.
  5. Здравейте, колеги. Става въпрос за стоповете на Ауди А4 В5 преди фейслифта (произведено 1995 г.). Харесал съм си едни нови стопове, но имам няколко въпроса относно монтажа им. Ще съм много благодарен да ми дадете съвет как да станат нещата. Търсих в търсачката (и в Гугъл), но не успях да открия отговори на въпросите ми. 1. Как се извършва самият монтаж на стоповете? Достатъчно ли е да ги захвана само с винтовете или трябва и да ги залепя с някакъв силикон, за да не пропускат вода? Като цяло, ако някой има представа как трябва да бъде извършен монтажа, ще съм му много благодарен да сподели. 2. Лайстната под стопа (отбелязана с червено на снимката) за стопа ли е закрепена? Ако да - как е закрепена и мога ли да я прехвърля от сегашните ми стопове на новите?
  6. lyubo_di

    Volkswagen Club Fest

    Днес посетих феста. Браво на организаторите, много добре беше всичко. Имаше страхотни коли, макар и да липсваха някои от интересните проекти в клуба. Дано да стане традиция и да се разраства! Фен артикулите на клуба също са много хубави. Браво още веднъж! П.С. Брабус, браво и за Голф 2ката ти. В страхотно състояние е.
  7. Да ти проверят клапите или радиаторчето за парното. Имах подобен проблем и се оказа запушено радиаторче.
×
×
  • Create New...