Jump to content

dak

Members
  • Мнения

    2167
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно dak

  • Рожден ден 10.06.1980

Друго

  • Kaра
    A4 2.6

Контакти

  • AIM
    dandos_dk
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Последни посетители

4134 профилни разглеждания

dak's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Не ходете при Коцето "Алармата" правих си при тях климатика на колата и си оставиха ръцете , два пъти зареждам по 600 гр. фреон и си губя времето и парите заради немърливост ! Оравих проблема в друг сервиз.
  2. Купувам чугунен заден десен сп.апарат за А4 Б5 2,6 бенз. предно ! Предложения на ЛС ! Поздрави !
  3. Нашето А3 също тресеше много при спиране , сложих дискове Брембо и накладки ТРВ и сега спира идеално !
  4. Нивото на маслото беше паднало на половината на щеката за 5000 км. добавих масло за да отиде на максимума и сега не трака при палене. Гледайте маслото да е на максимума ! Цитиране на предходно мнение!
  5. Аз като се замисля нашето а3 е така от както го имаме от 5г. едва ли е голям проблем. Интересно че не го прави всеки път при първо палене , най често го прави зимата или когато на вън е студено . За да се оправи само оптегача ли трябва да се смени ? Каква му е цената ?
  6. От къде си сигурен че това е веригата ? Цитиране на предходно мнение!
  7. Същото претракване го има и нашето а3 1.8 AGN при първо палене , чува се в момента на запалването за окло секунда . Аз мислех че са клапани
  8. Значи при мен е така: катализаторното тялото тръгва от изпускателните колектори имаше някаква мека връзка преди или след не помня и ламбдата е след самия катализатор на резба така на самото тяло и след него вече са гърнетата , така че нямам идея какво да слагам там и как да се направи.
  9. Колега , от къде си взе резонатора и цена ? Няма проблем за местенето на ламбдата , ако трябва ще я преместя. Въпроса е , че имаше едни заместители , махаш катализатора и слагаш гърнето което същата форма и дължина имаше си и резба за ламбдата но не помня къде ги гледах Цитиране на предходно мнение!
  10. Здравейте колеги , вече 5 години жена ми не слиза от Ауди А3 1.8 125кс. AGN (много корава машинка !!!) , колата я купихме с избушен катализатор и звука с годинките стана е доста неприятен , проблема е че ламбда сондата е завита на резба в самото катализаторно тяло и до момента не е правено нищо по въпроса. Питането ми е , има ли някакъв заместител на това катализаторно тяло , тоест с резба за ламбдата и т.н. да може всичко да си пасне както трябва без да се налага рязане , преправяне и т.н. Гледах преди време някакви гърнета заместители на катализатора но не си спомням къде ги гледах и за каква кола бяха. Приемам и други предложения за решение на проблема . Поздрави !
  11. Топка скоростен лост за audi a3 8L 98г. , предложения на ЛС.
  12. Никой ли не е имал ядове с бутона на ръчната
  13. Здр, колеги ! Проблема е , че като дръпна лоста на ръчната не се задържа в дръпнато положение. Като хванах копчето и го изтехлих излезе целия механизъм с пружината и забелязах че е счупен в основата и не натиска зъбчето към зъбците. Имате ли идея ако взема нов механизъм как мога да го поставя щото гледм че ръчната е нитована
  14. Колега при мен проблема с клапите се оправи с ваг ком , направих фабрични настройки и готово !
  15. dak

    Ел. Стъкла на А3

    Колега , СМЕНИ СИ ВОДАЧИТЕ НА СТЪКЛОТО !!! Те се чупрят в основата където е захванато жилото . Няма как да ги видиш без да ги свалиш. Същия проблем имах и аз с колата на жена ми ! Може да се сменят и без да се сваля цялата рамка с огледалото !
×
×
  • Create New...