Jump to content

z3raks

Members
  • Мнения

    223
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно z3raks

  • Рожден ден 29.06.1990

Друго

  • Kaра
    за да живее

Персонална информация

  • Пол
    Male

z3raks's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Смятам да сменя свещите , бензиновия филтър ( на около 17 18 к е ) и въздушния (макар 4е е на няма и 10 к ) от най евтиното , после ще те послушам колега , А ако други има насоки , моля да ги споделите
  2. Здравейте,от около два дни колата ми да започна да прекъсва и предърпва. Придърпва в оборотите до 2000,и все едно работи на 3 цилиндара до тези обороти. След форсиране се оправя. И принципно я зареждам с малко количество бензин за да не застоява, и и сложих 20 литра бензин и по стрелка я следя, и след 94 километра в града ги няма. Какво може да е, колата се кара само на бензин. Ввъпроса ми е от каде да започна да търся проблема. Благодаря
  3. z3raks

    Липсващи релета за ACE

    А кой номер е релето което пуска перките при загасен двигател ??
  4. Колата е на стареца ми ., И днес докато пак .. пак гледах всичко , той ми сподели че преди време с някой си уж майстор , свалил дросела за да го чисти ,,, Става дума за преди около 5 месеца . До тези дни преди да стане това колата си работеше идеално ! А по дяволите дали не е направил по голяма беля ... Възможно ли е да го е '' разцентрова'' ако може така да го нарека ...!!!!??? До колегата ., да кабела е здрав !
  5. Не е закачана на ВАГ ! или на нещо друго ( но май ще се наложи ) А за стъпковия мотор не е Чисто Нов е !!!! На сервото също го гледах няма никъде скъсано , нито нацепено !!! Не знам какво ще е , това нещо не се бе случвало , но май след диагностика ще се установи !
  6. Възможно ли е да е от рейка и дюзи .:gruebel:/>
  7. колеги днес реших да се застраховам и купих нов Син датчик , сложих го , Но проблема си остана !!! Реших и да погледна бензиновия регулатор , маркучето беше пълно с бензин . Отидох и взех нов регулатор ,.... Ноо пак остава съшия проблем . Проверих пак маркуча на дросела и степ мотора , но са здрави ., А тази тапа така и не можах да я видя къде е ... и сега се чудя от какво може да е вече ..!!!!??? ( а да попитам къде се намира маркуча за бензиновите пари ?? ) колкото до запалителната система е сменена цялата !!!
  8. За съжеление съм от Стара Загора . Утре ще погледна описаните от вас неща че сега стана късно благодаря на отзовалите се . Утре ще пиша ако има напредък .
  9. Здравейте на всички , от няколко дена когато колата е студена не държи обороти . Колата е с ГИ , и проблема с оборотите е и на бензин и на газ .! Проверих Стъпковия мотор - работи Също и Температурния датчик и той работи. Проверих всички маркучи , те не са никъде скъсани или пукнати !!! Вече се чудя какво може да е , колата като си загрее , няма проблеми всичко си е ОК ! Някакви идеи от какво може да става така ! ?
  10. Продавам двусекционни фара за ауди купе . фаровете са в перфектно състояние . имат и ел.реглаж . ето и снимки цената е 340 лева . Работя и с куриери ( с опцията " Виж преди да платиш '" ) За контакти : 0884 127 847 Скайп : Girls_nike e-mail : ceep1@abv.bg Или на Л.С.
  11. z3raks

    Луфт на ввъншно каре

    Днес свалих всичко ,,,,, и нямаше никакви съмнения че нещо не е наред , , сложих обратно всичко , затегнах добре болта ( с ключ и ГОЛЯМО рамо ) .. и се оправи нещата !!! Сега като покарам извесно време , ще видим какво ще стане ,, Благодаря на всички които се отзоваха !!! Поздрави !!!
  12. z3raks

    Луфт на ввъншно каре

    Проверих болта , добре е затегнат , май остава варианта че карето не е прибрало !! Някакви други идеи ?
  13. Здравейте ! От няколко дни ми направи впечатление , след като дам газ или пък завивам лявото ми колело играе (малко дори ми дърпа волана ) .. Помислих че е някои тампон , или шарнир !!! Свалих гумата проверих всичко ( с ГОЛЕМ лост ) всичко наред , По едни време взех да клатя колето и имаше ( ще го нарека играене или луфт нз кое е по вярно ) и гледам че играе под маншона ( демек карето ) напред назад ,,, Та се чудя какво може да е ,, Да е излезнало карето от полуослата ??? да оточня че преди 2 месаца ми сменяха маншона , да не би дане е прибрало добре и сега за излезнало ???
  14. z3raks

    чистачки на б4

    Колега отварях , гледах всичко си ОК , няма измъкнат кабел ... Макар че моторчето работи , днес вземаах ново , и пак греда !!!! МАй ще трябва да взема лосчето за чистачите втора ръка !!! А се чудя ако от това ако не се оправи от какво може да е !!????:stupid:
×
×
  • Create New...