Jump to content

snaiperisto

Members
  • Мнения

    530
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно snaiperisto

  • Рожден ден 21.05.1973

Друго

  • Kaра
    А6-C4 2.0 Q ACE

Контакти

  • AIM
    snaiperisto
  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0
  • Skype
    snaiperisto

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    София

Последни посетители

1526 профилни разглеждания

snaiperisto's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Без значение от какъв модел автомобил е, само да е VAG. ОБОРУДВАНА ми трябва!0877561217 - снимки на Вайбър!
  2. Търся си удобни предни седалки за моята Октавия 2 от Ауди А6 4Ф, Пасат Б6 или CC! За тези модели знам, че стават! 0877561217 - вайбър София
  3. Цитирам те теб, зашото с теб може да се говори, а и все още не съм забравил твоята (и не само) помощ с ACE-то преди години! Та, темата е стара, но аз съм се засилил сега да сложа помпа на едно Кади, но гледам руснаците много уважават такава от Газела, с аз не успявам да намеря същата или някоя евтина китайка! Имаш ли идея откъде в София мога да купя такава?
  4. Ако си от София, ползвай моят! Последна мода за 100 кинта е!
  5. Здрасти колеги, имам нужда от помощ! Колата ми е Фолксваген Кади от 2008г! Свалих от същото Кади лост за темпомат и го монтирах, купих VCDS и се пробвах да го активирам! Невежа съм и гледах клипове по въпроса, изглежда лесно! Кодирам-приема, но код за адаптация не приема! Помощ като за лаик ми трябва?
  6. Ааа, това далеч не е така! Това е Ауди клуб, ама и аудитата движат с мотор като моя, също и автоматик Aisin! Платформата на шкодиларника ми е, ако не бъркам, същата като Ауди А4 и много други неща! От собствен опит знам, че в този форум има разбирачи, на които им правя евала, а във форумите на Шкода.. тези форуми са предимно 'бутикови'!
  7. С Октавия 2 2008г 1. 6 BSE съм и ще се наложи да ме търпите в този форум, защото...така! Въпросът ми е, уцелих ли раздела?
  8. Здрасти банда!!! Абе, попадна ми една незнайна техника, мултимедия, без марка, ама и няма буксата отзад!!! https://evtinimarkovistoki.com/index.php?route=product/product&path=265&product_id=18979 Ето я! Буксата е 18 пина, въпроса ми е, някой знае ли от какво, от къде и как да се сдобия с такава букса, за да стартирам това чудо на техниката?
  9. Да , ама са скъпи тези лупи/прожектори , а и не съм сигурен , че мога да ги монтирам във фара сам. Бих си купил нови фарове , ама пък и те са скъпи.
  10. Да разбирам ли , че щом форума е "Общи..." , а аз питам конкретно за КСЕНОН , то ти можеш да ми "сереш" в темата? А и все ми е тая , с какви крушки съм , питам за качествен ксенон , няма значение , какъв е цокъла. А ти , вземи си намери друга работа , за да не се налага , да се "разходя" в твоите теми. А по темата , купих ксенон от БК Тунинг , на "Резбарска" 3. Имам натрапчивото чувство , че ми продадоха точно от най-евтините боклуци , тези , които са по 28.50лв в ОLX , на цена 85лв. Монтирах го и единия баласт не пали , бил съм "карък" , така ми казаха и го смениха. Пали с "бутане" , светлината идва за няколко секунди. Ефекта не е "поразителен" , качеството е трагедия , светлината от фаровете - също. Тези фарове , не стават за фарове , нито със , нито без ксенон. Това е за сега.
  11. Ама KCV може да си пита за каквото си иска , но в друга тема . Неговото питане , не ми помага никак и не е по темата. Аз все пак искам мнение за нещо , а не съм пуснал тена от сорта на "Всякакви въпроси за фаровете". А иначе , рефлекторни са фаровете на Фабията.
  12. Може да ти даде някой мнение , колега...ама не в "моята" тема , а и питах за ксенон , не за "найтбрейкъри" и "осрами".
  13. Имам две Фабии , фаровете им са трагедия , искам ксенон с прилично качество и гаранция от "фейс 2 фейс" продавач , не онлайн , не тези от 28.50лв комплекта? От София съм , да ме насочите ?
  14. Имам две Шкоди Фабия , бензинови , три цилиндрови 1,2 , 2006г - таксита , късат ми нещо нервите в последно време. Имам и Алфа 156 1.8 Туинспарк , също и Ситроен Ксантия 2.0 бензин , 99г , а и Сеат Ибиза 1,4 , 98г. Имах и Астра ДТИ , ама за щастие , вече я няма. Та , отдавна се замислям за нещо , с което да диагностицирам колите , нещо на български , с което ще се справям лесно. Не съм прост много , ще се науча , все пак мога и да чета , но без очи останах да чета и пиша по форумите за всяко нещо , а от "майстори"....аман. Гледам в един сайт , много техника , много нещо , ама искам съвет от вас , какво да си купя , така че да балансирам цена и фунционалност , ако може да не е профилирано само за група автомобили , ама и да не е прост кодочетец? пп Питам тук , без да ви "четкам" форума , защото само тук съм получавал бърза , коректна и колегиална информация,,,винаги , а не като в "бутиковите" форуми...като Шкода-форум примерно.
×
×
  • Create New...