Jump to content

николай 77

Members
  • Мнения

    1024
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно николай 77

  • Рожден ден 1.10.1976

Друго

  • Kaра
    а4 b5 1.8T quattro

Контакти

  • AIM
    niki76781
  • ICQ
    0
  • Skype
    niki76781

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    Варна
  • Интереси
    и ретро автомобили

Последни посетители

4072 профилни разглеждания

николай 77's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Много ще ти е трудно, без да свалиш всмукателните колектори. Няма откъде да бръкнеш. Голям зор е. И направо сменяй всичко със ново. Понеже маркучите ще са нацепени и опечени.
  2. Предложи нещо ново. Това е изчерпано откъм идеи. Б.П и Г.П . Защо си сменихте и мобилния. Пари на всяка цена. нулево отношение към клиентите, плагиатство на модели, бих казал откровена кражба. Не си за този форум, тук сме коректни. Точка.
  3. Ти не си написал какъв разход имаш. Но все тая. 15-16 е напълно нормално.
  4. Не е множко, супер си е цената. Печката си я сваляш, ако я продаваш. И бам във следващото. Между другото, ако искаш да се изкефиш на куатрото, баирчето пред нас е доста стръмно и 5 см лед. Днеска два пъти си излизах без проблем. Като куршум се изстрелва кошника
  5. Deeper, един мой клиент кара същата като твойта. И той се оплаква много зимата със това парно. Бензинката си е друга бира . Докато изляза от баирчето пред Никова къща и почва да духа леко топло. Другия вариант е да си вземеш печка от някоя морга и да я монтираш. Така всяка сутрин колкото и да е студено, си влизаш в отоплена кола и потегляш.
  6. Цените падат леко надолу. Над 50 модела на ауди налични. 14 лв цена валидна до края на юни. Със включена персонализация.
  7. Здравейте,

    искам да си поръчам два ключодържателя :

     -  Audi A4 B7 avant 2003 година с регистрационен номер EH7576KA;

     -  Audi A3 8L 2000 година с 4 врати с регистрационен номер EH4592KA.

     

    Моля, да ми кажете цена и срок за изработка.

    Лек ден

  8. Доста нови модели имам направени. Ако някой има интерес, да пита. Цените не са се променили
  9. Ауди А64F с малко преработки ауди А8 и един мотор за разнообразие
  10. Освен за ауди, в последните 2 години съм направил и на много други марки и модели ключодържатели-автомобили. Питайте ако нещо ви интересува(около 200 модела са, аудитата са над 30).
  11. По спомен би трябвало да стане от 1,8 карбуратор. Все пак сравни двете глави, ако има налична някъде. А и в описанието на новата гарнитура за глава пише за кои двигатели е съвместима. Освен за ауди, се ползва за някои модели на пасат и сеат. Т.е и главите ще съвпаднат.
  12. С голям кеф мога да ви съобщя. Очаквайте скоро-двуслойни модели с оцветяване на гърба по ваш избор. Лазерно изрязани и релефно гравирани или изцяло релефно гравирани модели. Със старите технологии за ецване и полиране плюс лазерно рязане, на финала резултата е невероятен. Снимки скоро. Цената ще я уточня след направата на пробите. Ще е от порядъка на 35 до 45 лв на брой. Включва лазерно изрязване, полиране и гравиране във вана с киселина, селективно брандиране на гърба с висококачествено автомобилно фолио, както и залепване на отделните елементи и допълнителна обработка. Това са бутикови изработки, които не са ширпотреба. Моделите вече са над 100. И не само ауди. Каквото ви интересува, питайте! Ето и един готов ключодържател, правен лично от мен. Идеята е да добиете представа за какво става въпрос. Снимката не е по темата, ще ме извините Долната е снимка е проби от електрохимично гравиране. Релефа на надписа е от порядъка на 0,15 до 0,23 микрона. Може да се приложи за всеки модел с цел заместване на дребни елементи. Лого на автомобила, надписи, дребни елементи по броня, маска и т.н.
  13. По желание всички ключодържатели могат да бъдат полирани или хромирани. Заплаща се допълнително. Електрохимично полиране-4 лв. Хромиране-7 лв.
×
×
  • Create New...