Jump to content

korekt_car

Members
  • Мнения

    42
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно korekt_car

  • Рожден ден 29.05.1981

Друго

  • Kaра
    A6 4G

Персонална информация

  • Пол
    Мъж
  • Локация
    Varna

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

korekt_car's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Някой във Варна да инсталира карта за 2021?
  2. Здравейте, продавам с лайн дифозьор за А7 2011-2015. Цена 200 лева
  3. По скоро крива глава или крив блок. Наскоро имах подобен случай с нисан патрол. Там симптомите бяха аналогични но теста за газове не показа нищо. При демонтажа на главата и отнеха 3 стотни, а на блока 5.
  4. korekt_car

    Проблем с кутията

    Ами вече я вкарах в МИД авто и аз съм имал по-стари прерикания с тях. От софта не дадоха адекватна цена и диагноза. При Цанко смятат, че са кабелите и предлагат ремонт. Днес трябва да излезе, и за мен е интересно какво се е случило.
  5. korekt_car

    Проблем с кутията

    Здравейте, След смяна на акумулатора нищо не се промени. Минах през Ауди и от там мислят, че са клапаните на кутия. Минах и през Мид авто от там твърдят, че е кабел. Мисля да я правя в на Мид авто. В петък трябва да е готова и ще споделя какво е и цена.
  6. Здравейте, В неделя се появи следния проблем при палене колата даде грешка за кутия, но си запали и потегли нормално. Малко след това се оказа, че имам само втора и четвърта. Придвижих я на ход до сервиз на мой познат, след закачане се установи грешка на клапани. Моя приятел работи със Софтелектроник от където днеска трябва да отговорят дали могат да направят нещо. Но аз се чудя къде да я правя. От Варна съм а тук алтернативите са софтелектроник, мид авто или порше варна. Ако някой може да каже, похвали или да сподели лично мнение ще съм му благодарен. И каква сума оринтировачно трябва да ми излезе ремонта.
  7. От теча мина доста време почти два месеца, мисля че за толкова време все да е изгоряло олятото и да речем не добре измито масло. Последно бях преди седмица в Порше Варна от там не откриват и следа от теч както и в другите два сервиза който съм посетил. Махнал съм корите под двигателя в гаража съм сложил един картон на пода от месец насам и капка няма. Предполагам, че е друг проблем съвпаднал с теча от кутията но не може да се диагностицира.
  8. Не колата е мите и чиста навсякъде отдолу, няма и следи от теч. Включително съм махнал и корите под двигателя мислейки, че кичето при загряване може да понамерисва но няма никаква промяна. Работата е много странна.
  9. Здрвейте колеги, от началото на лятото съм собственик на А6 3,0 тди 245 със С троник кутия. Имам следния проблем, след теч на масло от кутията заради изтървал маслен филтър, и след подмяна на масло и нов корпус и филтър остана една неприятна миризма на изгоряло хидравлично масло. колата е мита два пъти от долу и промяна няма. Няма видими течове, а и проявата на миризма не е регулярна, появява се от 3 до 10 пъти на ден за пробег от около 60-70 километра. Има и дни през който не се проявява проблема. Проявява се само когато колата е в покой с работещ двигател и работещo парно/климатик. Колата е била в няколко сервиза включително и порше Варна. Не се открива никаде теч или нещо което може да се сметне за проблем. Някой имал ли е този проблем или идея къде да диагностицират/решат проблема ми.
  10. Колега моят съвет е да им направиш първо реглаж в Порше е 27 лв и след това виж как са .
  11. korekt_car

    Озвучение

    Ползвал съм услугите на този човек и съм много доволен. Възтановява ми говорител бозе https://www.olx.bg/ad/remont-na-govoriteli-remont-na-govoriteli-ID6OvD7.html#646a531f03
  12. korekt_car

    Окачване

    Различни са да спортните са по ниски и по дебели в диметъра нямат разлика. Но само със смяна на пружини няма да се случат нещата, ще трябва да смениш и амотисьорите. Ето исканите данни но ако взимаш втора употреба има разлики в цветовите точките по пружините, амортисьорите не трябва да са червен цвят. Позиция на монтаж: Отпред Страна на монтаж: Лява/Дясна Дебелина [mm]: 16 Дължина [mm]: 339 Външен диаметър [mm]: 135 Позиция на монтаж: Задна Страна на монтаж: Лява/Дясна Дебелина [mm]: 15.5 Дължина [mm]: 300 Външен диаметър [mm]: 130
  13. korekt_car

    Окачване

    Седан, комби, размери на спортните или размери на нормални и дай година
  14. korekt_car

    Багажник

    Здравейте, Тази екстра си е от амортисьорите, като допълнение към екстрата на тапета на предна лява врата има бутон с който може да се отвори и от вътре багажника. Тези амортисьори са само оригинални ( около 85 лв за брой в порше ) или втора употреба ( около 25-30 лв за брой по моргите за работищи ) преди три години се занимавах с тях, бях купил какви ли не марки дори и от морга но ефекта не беше задоволяващ. През лятото всички работят но като застудее не вдигат.
  15. Здравейте, Аз имах подобен проблем на тракане. Карам А6 С6 2005 3,0 тди със спортно окачване. Тракането бе при спускане по неравност или преминаване през легнал полицай се чуваше тракане ( наподобяващо на разбити спирачни апарати ) но интересното е, че тракането се получава предимно при натисната спирачка което изключва апаратите. Ходил съм на три или повече сервизи и никой нищо не намираше за разбито но на няколко от местата изказаха предположение за предни амортисьори, при което направих тест на амортисьорите на сденд диаграмата показваше много добра работа на амортисьора. И така тракането си продължи около година и малко или около 40-45 хил. км. С ходене по сервизи и нищо не открито за проблема. Но след тази зима когато вече амортисьорите бяха и омаслени, след подмяната им всичко си е ОК Предполагам че първо се е получил накакъв минимален луфт в стержина или клапана който е знак за тръгнали амортисьори.
×
×
  • Create New...