Jump to content

starterass

Members
  • Мнения

    44
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно starterass

  • Рожден ден 23.12.1988

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

1722 профилни разглеждания

starterass's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Привет колеги! Продавам 2 audi-та 100 c3! 1 2.0 седан 1988 ръчни скорости АГУ шибидох теглич салона и вратите са от Facelift-та 2 2.2 комби 1990 Facelift автоматични скорости АГУ шибидах
  2. Заменям 17-ки 5х112 за железни 15-ки (с каквито и да е гуми ) с доплащане от ваша страна!!!
  3. starterass

    не ми работи ABS-a

    Ми колеги проблема е такъв : един олигофрен ми обрна акумулатора когато седнах и дадох на контакт не ми светна лампата на ABS-a а кото запалих светеше много слабо а в последствие разбрах и че не работи Та ако някои има представа какво да направя нека да пише предварително благодаря!!!
  4. Колеги търся си 80 б4 Изисквания: комби климатик (за предпочитане) АГУ 2.0 Предварително ВИ благодаря!!!
  5. да от c3 на c4 !!! не са комбита и става дума за преден!!!
  6. колеги имам 100-ца c4 и левия амортисьор ми "отиде" а имам и една от старите! Интересувам се дали ще стане от нея ??? Предварително ви благодаря!!!
  7. ей няма скрито в тоя квартал иначе колата е слаба 2.0 е при това с газ(но на беден студент за сега му трябва нещо по-човешко за подръжка ) а за екстритенаистина има какво още да се иска но се надявям с времето да си я направя както искам!!! но за сега имам проблеми с нея (за това не я и карам) карам си старата (която спира до нея) Благодаря за думите!!!
  8. Колеги и аз вече мога да се похваля с нова любов!!!
  9. ми ще опитам за да проверя всепак мерси колега
  10. Колеги наскоро реших да поосвежа колата на баща ми като форнировам и лакирам всички лаиснил. Та когато махнахме лайсната около скоросния лост намерихме някакво копче и така не разбрахме за какво е. Няма разлика в поведението. моля някои ако знае за какво е нека да ми пише!
×
×
  • Create New...