Jump to content

Brigada

Members
  • Мнения

    210
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Brigada

  • Рожден ден 26.12.1987

Друго

  • Kaра
    AUDI A3 1.9TDI AHF

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Бургас

Последни посетители

2364 профилни разглеждания

Brigada's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Това е първото нещо, което трябва да направиш.
  2. Brigada

    XCAR LINK

    Ами той линк-а взима захранване от касетофона, затова ти написах да го сложиш на захранващите кабели преди касетофона. Аз съм с Blaupunkt еквивалента на XCAR Link и имах същото бучене, но след като сложих филтър шума изчезна. Единственото което ме тормози е, че при включването на ксенона, устройството забива и не разпознава флашката. Трябва всеки път преди да включа фароветеда вадя флашката и след това да я включа. Някой срещал ли е подобен проблем?
  3. Brigada

    XCAR LINK

    Купи си един филтър и го свържи на захранващите кабели преди касетофона.
  4. Продавам 4 броя зимни гуми Dunlop Sp Winter Sport 3D с размер 195 65 15 с Dot 4409 и 6мм грайфер, произведени в Германия. Гумите са в идеално състояние, не са криви, нямат балони, не са пукани и не са лепени никога. Карани са само студените месеци от Декември до Март и не са мъчени в жегите. Снимки--> http://cosmos.snimka.bg/other/dunlop-winter-sport-3d.778006.0.big Цената, която им търся, е 240лв и подлежи на коментар. Намират се в Бургас, за останалите градове доставка с куриер и наложен платеж. За повече информация ГСМ: 0895 440 642
  5. Слагай чип при Богомил и няма да сгрешиш, мисля че просто няма място за сравнение между ADLER-AUTO и VRPerformance. Аз съм с негов чип вече 50 000 км и нямам никакви проблеми, освен че отдавна вече не ми стига само чипа, но за сега толкова.
  6. Може да не се разкача радиатора. Радиаторите се държат на 4 тампона, които влизат в легла и са захванати за очиларката с по един винт. Развиваш винтовете за да могат да излязат тампоните от леглата. После е необходимо някои да държи радиаторите на място във въздуха, докато друг разкачи очиларката, разкара я и сложи на нейно място новата очиларка. Надявам се да съм помогнал.
  7. http://led.omega-light.com/AutoLED/autoled.html Тук гледа ли колега?
  8. 50мм е по-ниско. Това показва с колко ти сваля колата спрямо стандартното окачване.
  9. Ето една темичка. Дано да помогне колега.
  10. Тука има S3 спойлер за А3-ката 110 кинта е парчето.
  11. За да го няма този проблем се прави една гимнастика. Сменят се основите на огледалата. Слагаш твоята основа на англииското огледало и проблема се решава.
×
×
  • Create New...