Jump to content

shwepi

Members
  • Мнения

    2401
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от shwepi

  1. Говориш пълни глупости, С5 след досег с бордюр така му се размества линията все едно че е кашкавал. Досега не съм видял С5 до фейслифта да е прева, докато С4 /включително и твоята/ има доста заразени на улицата.
  2. shwepi

    Датчик на Хол

    Я да се фане Мечо че го бива в детайлните обяснения да напише за ефекта на Хол, след това мисля че няма нужда да се пита и чуди от какво става а въпроса ще е с колко извода е и с какви габарити.
  3. Изпрати го и от твое име и после ще си Извън кръга на шегата Шпекс може да поговориш с Орешков, лично за тръцовете знае много.
  4. Знам ама Лъчо като си държеше на тоя та сега ще се пробвам да му оправям бъкията. Скоро се пробваха да пуснат едно разследване на една телевизия но по незнайни причини отпадна, доста истини от ХОУМ Сервизите щеше да излезе наяве.
  5. Фактурите съм виждал все пак аз ги осчетоводявам 12 носача за една година за БГ нормално НО 4 ги пратих аз и аз пращам ЛЕМФ на колата БИРД, пращам Текстар на колата Акебоно, при монтиране на горни носачи се заклещва кабелен сноп между тях, масло /вода от дунава/ литър до София само 350 км, сменях го полево в двора, опит за пробутване на маховик + съединител /тука вече се издъни щото е сменен преди 40к/ оказа се преден диск + амортисьор. В момента на Газ колата работи след следната процедура като се кара на бензин до 90 градуса след това се загася и се пали на Газ проблем неустановен, сменено с ново изпарител маркучи и някакви два клапана, останаха дюзите. Газта е слагана от бай италянец 2002г.
  6. Олицетворение на "златни ръце никъв акъл", под строг контрол бих му се доверил да я сложи НО САМО ГАЗТА.
  7. Да започвам ли да го плюя само после да не си помислите че КУРО се е завърнал. Като газаджия е добър но е немарлив.
  8. А защо не си ползваш тези от фара а слагаш още едни? Стопове да искаш :
  9. Кат съм слеП е така, абе що немога да си тресна на мене си минус . АКМ - АХА - АМК1 - ва - 3,55 2 - ра - 1,86 - 2,11 - 2,11 3 - та - 1,19 - 1,30 - 1,42 4 - та - 0,84 - 0,94 - 1,03 5 - та - 0,68 - 0,79 - 0,83 Диф - 4,11
  10. Мамут дори и да не пишеш пак дразниш повервалите си.

  11. АКМ - АХА1 - ва - 3,55 2 - ра - 1,86 - 2,11 3 - та - 1,19 - 1,30 4 - та - 0,84 - 0,94 5 - та - 0,68 - 0,79 Диф - 4,11
  12. Премери междуболтовото разтояние на карето а не чашата външно, иначе чашките се сменят лесно с рязко издърпване навън.
  13. На този модел "автоматика" е само един и неподръжката му тръгва от 3 к.
  14. Захвата при колекторите е еднакъв тоест гледай за 2,8
  15. Насочи се към компресор има готови китове за тези двигатели, а ефекта е повече от задоволителен.
  16. Я пак помисли особено за автомата и типа АТФ/ масло с леко къс живот, и въобще има ли масло от новите генерации ЕКО боклук вечно/, имаше и едни Х-сове с несменяемо масло и после си таковаха таковата.
  17. shwepi

    табло на ауди 80 б3

    Бензиномера се регулира от врътката на него без да се разглобява, иначе за да разглобиш таблото ти трябва само дълга и тънка отверка кръст. 1, Двата болта под волана държащи горната кора между волана и таблото. 2, Махане на кората с издърпване напред и нагоре. 3,Двата болта на таблото 4 Издърпване на таблото напред 5 откачане на буксите.
  18. shwepi

    Съвет за преден лагер

    Жоре единия ми лагер е на над 350 к при мене преди това колата беше на 330 к. другия който го извадих че виеше се върти на абрихт със около 12к обороти 5 година. ЛОШ монтаж, а за да щтрака има ГОУЕМ луфт. Има и вариант за излизане от размер на главината, тотава каквото и да сложиш става аут.
  19. Говориш глупости отиди да ти видят кола без позиция №2 няма как да я подкаращ просто в другия край на планката вертикално е захваната рейката.
  20. Финансово неизгодно е да садиш куаттро, ако ще е за офроуд ползвай донора + двигателя и от Ру-то карбуратора и "електрониката" , има стари петаци карбуратори от тя може да намериш готов колектор. Посъветвай се с някой стар ладажия да пипне карбуратора една ГАЗ и превземай балкана.
  21. Ти вземи дай активен телефон че прозвънехме цял Пазарджик.
  22. shwepi

    Чиче като гледам профила ти е под модераторски контрол

  23. Оборотомера и Километража се движат от две еднакви "бубинки" свали ги изчисти и монтирай наново на 90% се оправят.
×
×
  • Create New...