Jump to content

edinak

Members
  • Мнения

    4361
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно edinak

  • Рожден ден 28.04.1971

Друго

  • Kaра
    миньол

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    София

Контакти

  • Skype
    apostolov_dinko

Последни посетители

8835 профилни разглеждания

edinak's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Докато има такива, които дават, ще има и такива които взимат. Аз за себе си не мога да си обясня как можеш да набиеш хиляди левове и да не ти се свърши работа.. Ама наистина недоумявам? И ? Махаш с ръка и им се разсърдваш?
  2. А колко би било лесно отново да се отвори "Спамилнята".
  3. Това го прочете някъде , или звездите ти го казаха???? Айде, моля те - вземи обясни на уважаемата АУДИтория какви точно линукс сертификати ти трябват да подкараш тая неземна техника и да гледаш телевизия на нея???
  4. edinak

    Apple Inc.

    https://www.youtube.com/watch?v=jysqQXO1AIg
  5. Мъъъничко не се прав точно с "ябълковата простотия" Вграденото приложение работи доста прилично. Epub форматите ги отваря директно на него в момента , в който почнеш да ги сваляш през браузъра, а те са доста масови. Съжалявам, че разводняваме темата на колегата.
  6. Другият път като идвам НА Пловдив ще си взема компа, и ще седнем някъде на теферич (еденье, пиенье и тия четири неща), та да имаме 2-3 часа поне да я направим и да я качим някъде таз мома Шушана.
  7. Дишам дълбоко и се успокоявам.Аз съм прост юзер и само се опитам да обобщя колко гадно е всичко при ябълките.
  8. Така е. Ужасно бавни, грозни, тъпа ОС, не снимат хубаво, не се знае колко ядра има процесора и колко РАМ, почти няма разни "блек маркети" за да си "пазаруваш" на воля.. Въобще - прееб@ли сме се всички с ябълки. А да. Не им се сменя батерията, нямат слот за външна памет и качването на рингтон изисква " Hi level" компютърни умения. Мъка. P.S. Само любопитствам - колко айфона си имал, или колко време си ползвал?
  9. Това е истинска трагедия . Отивам да си изхвърля телефона ритуално от моста на Витиня и да си взема един хемороид за да ми е весел и лесен живота при поставянето на мелодийки. Моля те, обясни ми как става качването на рингтон при "алтернативата"
  10. Факт е че на айфона не можеш да качиш mp3 за рингтон, но при добро желание, и както каза Вици - елементарни базови умения за работа с ПЦ нещата стават за секунди.
  11. При положение че си дал над 2000лв. за ремонт (по твои думи) защо не се върнеш там, където са я правили да ги попиташ?
×
×
  • Create New...