Jump to content

goldensun22

Members
  • Мнения

    162
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

5 Последователи

Относно goldensun22

  • Рожден ден 12 Март

Друго

  • Kaра
    Audi A4 B8 1.8TFSI

Контакти

  • Website URL
    https://www.facebook.com/juliana.georgieva.54
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Жена
  • Локация
    София

Последни посетители

2223 профилни разглеждания

goldensun22's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. goldensun22

    AUDI СЪБОР 2019

    Ще има, и тази година ще си ви даваме бележките, че сега само пазя тук една купчинка, дето не смея да я изхврърля Колкото до спането на пистата, наистина не зависи вече от нас. Хората си имат условия, и ще трябва да ги спазим. Мога само да кажа, че примерно есента джапан феста беше 3 дни, нямаше къмпинг зона, но имаше посещаемост и каране без аналог. Така ,че нека всеки си прецени какви са му приоритетите.
  2. goldensun22

    AUDI СЪБОР 2019

    Каквото и да се е случило, вече е в миналото, за някои неща съм сигурна , за други не толкова, но така или иначе, това е решението на управата на пистата - без къмпинг зона. Знам , че има голям чар за много хора в преспиването на пистата, но когато хората не могат да си наложат самоконтрол няма как да се получават нещата.
  3. goldensun22

    AUDI СЪБОР 2019

    Поради ред неприятни причини, на този етап не се очертава къмпинг зона вътре в пистата. Отвън място за палатки има.
  4. Здравейте колеги, Датите запазени на писта Дракон за събора тази година са 15 и 16 юни. Информация относно организацията очаквайете в тази тема. Всеки , който желае да участва е добре дошъл. Хубава и успешна година на всички.
  5. goldensun22

    AUDI СЪБОР 2018

    ако се отнася до мен, тона е съвсем спокоен, винаги ще има такива които ще се заяждат....чакам от тях креативни идеи и предложения, за дела няма да се напъвам да ги тормозя, най-лесно е да се хейти на чужд гръб
  6. goldensun22

    AUDI СЪБОР 2018

    Първо не са вицове, не съм длъжна тук да цитирам имена, второ прави се къмпинг зона, защото това е желание на много хора, а ние се стараем да угодим на всички. За много хора вечерта там на пистата си е приятно изживяване и няма нужда да бъдат лишени от него. И за нас беше по-лесно да няма, хем не го мислим, хем не плащаме за сот и т.н. , но не е това идеята, ако ме разбираш правилно.
  7. goldensun22

    AUDI СЪБОР 2018

    Колега, усещам някаква излишна ирония в коментарите ти. Първо никъде не съм класифицирала какви точно са членовете на КГА, не мога да нося отговорност за възпитанието и манталитета на хиляди хора. За мен издънките са си тяхно дело и не твърдя, че хората от пистата имат някаква вина. Напротив, търся вината в нашите си хора , защото заради няколко човека, на които им е по-малко сивото вещество в главите, губят много други. Освен всичко, съм си направила труда да разбера кой какви ги е вършил през нощта, така, че на въпросните лица ще им се поиска сметка. Така, че ще помоля повече да не се заяждаме на тази тема. Миналата година седях до 3.30 през нощта на пистата, обикаляхме като пъдари и всичко беше наред. За съжаление, тази година разчитахме на отговорниците на отделните групи , останали да нощуват там, но явно не са се справили много успешно.
  8. goldensun22

    AUDI СЪБОР 2018

    @AsK и @ole благодаря ви, Техника щеше да има и миналата година, ако не беше злощастния факт тир да удари буса с нея седмица преди събора и да я направи на сол. За догодина да сем живи и здрави вече всичко е уговорено. Решението да няма решетка а да направим драг таймс с по три старта, беше точно за да може хората да покарат повече. Знам , че допускаме и грешки, но се стараем всяка година да е все по добре. @vladi а за теб ме беше супер яд човек, догодина ако vw събора е преди нашия, ще те държим някъде под ключ
  9. goldensun22

    AUDI СЪБОР 2018

    Всички бележки с времената са налични и се обработват, имаше разминавания заради номерата, тъй като имаше хора без заявени номера, които дойдоха в последния момент и им раздавахме такива, а в списъка по предварително заявени фигурираха други имена, в mylaps са качени времената от тайм атак, организация не е липсвала, имаше твърде много извънредни, независещи от нас проблеми. Времето няма какво да коментирам, липсата на ток сутринта в неделя на пистата, което тотално обърка сгъстената програма , изцепките през нощта от хората спали на къмпинг зоната, заради които от сега ни казаха , че за догодина няма да ни разрешат такава, и т.н.И не се оправдавам, а само изяснявам. За догодина, ако сме живи и здрави, ще има сериозна корекция на класовете и изискванията, но нека все пак напомня преди всичко карането там е за фън, а не за вазичка и точки в шампионата. Евала на хората , които така приеха нещата, забавляваха се и споделиха, че са доволни.
  10. goldensun22

    AUDI СЪБОР 2018

    малко снимки от събора, албума ще се допълва, има още доста материал https://photos.app.goo.gl/2NwUpEoNzLsuS8bH9
  11. goldensun22

    AUDI СЪБОР 2018

    Въпреки изненадите с времето, липсата на ток на пистата в неделя , и ред други независещи от нас обстоятелства, събора мина, беше доста добре и се надявам който е присъствал да е останал доволен. Благодаря на всички, които уважиха събитието. От днес вече работим за 2019-та.
  12. goldensun22

    AUDI СЪБОР 2018

    На пистата ще има шумоизмерване на автомобилите, които карат на тайм-атак, НО гарантирам, че никой няма да бъде спрян от участие или изваден от пистата. Ако все пак автомобилът Ви е твърде шумен, ще бъдете информиран да вземете мерки за бъдещи участия на пистата. Това е, момчета, драма няма. Очакваме Ви да се забавляваме заедно
  13. goldensun22

    AUDI СЪБОР 2018

    @skyblue миналата година пуснахме хората почти до трасето сред разрешение от управата на пистата. За съжаление много хора не се съобразяваха с молбите ни да седят зад загражденията. Решили сме да пуснем публиката и тази година, но ще има още повече стаф, който да удържа народа където трябва. В крайна сметка е за ваша безопасност. @vladi ти добре ли си изкара миналата година? а и за сега като те гледам си при стоковиците бре и сега сериозно относно класовете, ако трябва да угодим на всички, трябва да напревим 20тина класа, за всекиго по нещо. Винаги ще има някой недоволен, Както писа и колегата по-горе, там сме предимно за фън, това не е кръг от националния шампионат, не приемайте нещата толкова навътре.
  14. goldensun22

    AUDI СЪБОР 2018

    Здравейте, това са линкове към таблиците за записване за Тайм атак и драг, както и линк към декларацията която трябва да попълните, може да се изтегли и подготви предварително. https://docs.google.com/spreadsheets/d/1fE1mNQIAkndYscfhXQR7lvo694YBRuU97chGZUfj3A0/edit#gid=0 https://docs.google.com/spreadsheets/d/1BYh8jKUN7DrlCZ9UL4JfA_KaHbcjUepzz7wJ5Gbqh3g/edit#gid=0 https://docs.google.com/document/d/1O0ECu_FsVyKCqdi7e9l2w5nvIgFUxkCkPGRKUVzOi9s/edit Драга ще се мери на 1/8 миля , с Race America техниката.
  15. goldensun22

    AUDI СЪБОР 2018

    само аудита и 3-4 други от VAG групата. На свободното карене, ако има желаещи може да пуснем и други, но не и в състезателната част.
×
×
  • Create New...