Jump to content

Denislav Dimitrov

Members
  • Мнения

    42
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Denislav Dimitrov

  • Рожден ден 12.08.1986

Друго

  • Kaра
    Audi A3

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

1223 профилни разглеждания

Denislav Dimitrov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Достраша ме и я сглобих наново, защото щях да остана без кола. Чувал съм за случаи където има зверски изгаряния от фреон и непосмях... При мен няма течове а само последиците от изхвърчащия дунапрен през духалките... (не духа топло). Взех и радиаторче да го сменя понеже така и така ще я отварям но нито радиаторчето, нито до клапите имах достъп. Стигнах до демонтирането на пасажерския аербег и по натаък непосмях заради този фреон, понеже в тази тема никаде не пише трябва ли не трябва ли. Автора е написал само че забравил да го източи и не е съвсем ясно какво следва ако не се източи. Моля, кажете ми какъв е най-прекия път да стигна до тези клапи и да ги облека да задуха най-сетне това парно както си трябва? И също така искам да разбера дали това радиаторче е запушено, да знам дали е належаща смяната му. Ако има някой от Варна който е правил процедурата и е наясно как става моля да се свърже със мен, ще си заплатя каквото е нужно. Благодаря!
  2. Здравейте, нудая се от СПЕШНА ПОМОЩ, вмомента извършам тази операция с таблото, интересува ме наложително ли е да се източва фреона или може и без да се бара той. И ако трябва, в сервиз ли трябва да се направи или мога и сам? Моля ви отговорете ми спешно, понеже колата е разколачена от снощи и нз дали да продължавам. телефона ми е 0877001235 Благодаря!
  3. Здрасти колега, може ли цена за комплект предни дискове със накладки за Audi A3 97г. 1.6 (101к.с.) Както и цена за доставка до гр. Варна Благодаря предварително!
  4. И при мен е така едната духалка само, че са там всичките чарколяци мисля си, че ако го отворя ще успея да ги наместя. Как се вади тази духалка, таблото ли се сваля?
  5. Дам... сурвакаха ме 126лв. от тези турските си взех с 3 букви които са... били добри. И динамото трябвало да се свали да се види, че не зареждало като хората на границата съм бил... и 1 шарнир за смяна и тампоните на амортисиорите... направоооооо... бахти колата все нещо излиза... Някой не си ли търси А3 1.6 (ламя) да се отървавам
  6. Уфффф.... те мн. скочили бе... нали преди време беше ампер левче. Променили са се времената явно
  7. Благодаря Ви колеги! Сложих го аз на зарядното обаче ме достраша да го оставя на мн силен ток и го оставих на 3. На сутринта стрелката беше паднала на нула явно се беше заредил. Сложих го запали няма проблем 2 дена карах и сега като се върнах от работа цъкам алармата и никой.... пак същата работа, много изненадан останах защото си помислих, че се е оправил но уви ще трябва да купувам нов. Добре, че пак съм в малката група 60 ампера и няма да е мн скъп ама пак сигурно едни 60-80лв. Много ми е тъпо, защото ако не бях забравил този плафон да свети съм сигурен, че още щеше да издържи. Нито завалваше нито нищо.
  8. Благодаря много и аз така мисля да направя .Аз имам зарядно, сега ще се поразровя на колко да го настроя зарядното и да го оставя, че да не направи някоя беля, защото досега сме зареждали само обикновенните акумулатори. А този ще трябва да го включа така както си е затворен.
  9. Здравейте, за много години и по малко проблеми. Ето как започна моята нова година... Бях си забравил плафона на колата светнат един два дена без да я карам и като ми потрябва колата вчера естесвено нямаше грам ток, нито аларма нито нищо. Както и да е, намерих кой да ми даде ток с кабели и я запалих. Покарах я малко да се позареди уж загасих я палише без проблем и аз се поуспокоих. И днеска реших да я запаля, слизам пак същата работа няма грам ток. Та въпросът ми е да се мъча ли да го зареждам или да ходя да търся нов? Аз го свалих акумулатора 60mAh е и няма дупки за доливане на дистилирана вода защото аз тръгнах първо това да правя... Има едно капаче с едни дупки отстрани но не можах да го отворя мисля, че е капсулован и не знам какво да правя... Дали може да се зарежда въобще този акумулатор или не? Благодарч Ви предварително!
  10. Здравейте, намерих аз тези водачи в един магазин по 8лв. Но като махна зелената пластмаса от стария счупен водач и като я сложа на новия има едни пъпчици които не не са предвидени на новия модел и от долната страна не пасва. Вие как се справихте с този проблем, аз мисля да ги отрежа с макетното ножче или да го оставя да стърчи от долната страна? Благодаря Ви предварително!
  11. Казаха ми че ако е сонда колата ще тресе ... а тя не тресе единствения проблем е, че като загрее като я изфорсирам да кажем като се връщат оборотите не заковава на 800 а пада още на доло почва да претриса мотора се едно ще изгасне ама не гасне и се стабилизирва. Казват ми, че може би е някой датчик проблем със смукача на което се надявам Другия месец ще я закарам на доктор като взема заплата. Дано да я оправят и да не се окаже нещо скъпо
  12. Здравейте, имам колата от 3год. горе доло 97г. 1.6 101к.с. и през цялото време си мирише на бензин от ауспуха но не съм му обръщал внимание защото мислих, че така трябва да бъде. Но днес и колегата ми го спомена, че мирише на не изгорял бензин а аз отдавна се оплаквам от високия разход 11/100 кротко каране... и сега се замислих дали това не е причината за високия разход и от какво може да е? Моля някой ако се е зблъсквал с такъв проблем или някой по компетентен да ми каже от какво може да е тоша да мирише на не изгорял бензин и дали това е вазможно да е причина за този висок разход. Благодаря Ви преварително и поздрави!
  13. Здравейте, колеги вече 1 година стана я търкалям колата не знам колко км съм минал ама гледам, че щеката на маслото е на минимум. И мисля че е време да го сменя направо... обаче нямам никаква идея каде да отида какво масло да избера .... та ако може вие да ми дадете някакъв савет за какво масло да купя и колко литра събира мотора на 1.6 А3 ще съм ви много благодарен. Защото наистина не разбирам... дайте ми само да ги карам на мен не и да ги правя Благодаря предварително!
  14. Преди малко се връщам... защото ходих да я човъркам махнах корите и се оказа че скърцането идва от пластмасовите водачи едни бели ... почистих ги смазах ги поиграх си малко нагоре надоло с прозорците и засега се оправиха... дано да е за дълго...
  15. Проблема от начало беше само с десния прозорец и то само като го вдигам, но сега почна и левия особедно като е нагрят от слънцето скърцат и двата ужасно като ги свалям и дигам... Много искам да ги оправя но не знам как със нещо да ги пръскам ли да отварям кората да ги чистя ли не знам. Посъветвайте ме какво да направя защото много ме вбесяват. Мен ме съмнява, че уплатненията са изгнили и е от тях но каде да търся нови не знам. Благодаря ви предварително.
×
×
  • Create New...