Jump to content

Audi Sport

Members
  • Мнения

    7
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Audi Sport

  1. Днес посетих колегата ShadowM за малко помощ с обновяването на картите на колата. Отне няколко часа в чакане, но накрая всичко беше готово и получих няколко функции като бонус.
  2. Успешно ъпдейтнах софтуера до последната версия, но не иска да ми захапе картите. Поне десетина опита направих с две карти памет и не иска да намери инсталационни файлове. Това беше с карти 6.34.1, ако утре ми остане време ще пробвам с по-старите карти 6.33.1 Ако имате идея как да ги накарам да тръгнат моля кажете.
  3. Благодаря много, Събота - Неделя ще пробвам отново.
  4. Може ли линк за сваляне на последната версия на софтуера.
  5. Здравейте, Наскоро взех едно Audi A4 B8 и искам да му сложа последните карти, но нещо не се получава и моля за помощ. До колкото разбрах съм с мултимедия MMI 3G High или бъркам? Свалих последните карти 6.33.1 и ги качих на карта памет 32Gb. Но мултимедията не я открива или поне казва, че няма файлове за актуализация на нея. Въпросите: Картата памет в какъв формат трябва да е (Fat32 или NTFS)? Фикса трябва ли да е на картата памет или се качва след актуализацията? Ако може по-подробно да се обяснат стъпките на актуализирането. Ако се пипа в зеленото меню, какво точно се прави там? Трият се старите карти или се пуска някаква опция от там. Ето с тази версия на софтуера и картите съм.
  6. Audi Sport

    Жабка на А4 Б6

    Здравейте, Може ли да ми препоръчате някой майстор на пантите на жабката за Audi А4 2002г. Оказа се че е ремонтирана от предния собственик с метални кланки като от горния линк. Благодаря предварително. Поздрави.
×
×
  • Create New...