Jump to content

toro

Members
  • Мнения

    2971
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от toro

  1. Добра ти е цената. За автомат не е удачно да се използва по-скъпо от твоята цена.
  2. Капана напоследък се е пооправил. За София Bluebag coffee, Martínes, добре са Вертона от Своге, онлайн се купуват всички. Купувай от евтините видове щом си с автомат. Дъбов хем е скъп, хем свали качеството на по-добрите си кафета.
  3. Какво по-точно кафе искаш и как ще го правиш? Пробвал ли си на Дъбова, просто да ми дадеш ориентир какво ти харесва
  4. Или кафеварка тип кубинска Bialetti или си правиш стандартно еспресо на машина или автомат и доливаш гореща вода до 250мл или доколкото искаш. Това е начина на правене на много дълго кафе. Да се изкарват 200-250мл кафе от машина за еспресо е абсурдно и безсмислено, отделно излизат гадни съставки и се влошава вкуса.
  5. Има автовози каращи само от Испания. Май съм закъснял с отговора обаче. Зависи и къде е обаче, ако не е в Мадрид, Барселона или Валенсия няма кой да се разправя.
  6. Без пид 900лв е много за лелит
  7. Някой Лелит с ПИД е перфектна работа. Ранчило или гаджия няма голяма разлика, но са без ПИД. Новите Гаджии не са толкова добре кто старите. Отделна мелачка е много по-добре.
  8. Супер, аз междувременно си купих един кабел и ако не се оправя ще карам с кабела вече.
  9. Видях един офис на виваком и реших да питам за тези персонализирани оферти.. Казах им какво търся и се започна чукане по компютъра поне 2-3 минути, пита ме не искам ли телевизия и друго неща и пак чука копчета. Казах им, че сега плащам 10лв за 3,5гб като отправна точка. След като реши, че е готов служителят ми обяви, че предлага 10гб и е безкрайни минути за 36лв, явно той изобщо не чува какво се иска и както му се говори. След това каза, че можел да предложи 3,6гб и някакви минути за 22лв, на което отговорих, че видно няма никакъв смисъл да мина на х2 пари и заминах. Явно сега е така, ще си седя както съм седял години наред с тази карта.
  10. Ще мъча някой друг. Пробвах да го инсталирам руския на друг лаптоп с по-стар Уиндоус, същата работа. Струва ми се, че са омазали нещо и ще чакам актуализация. Не намирам никъде стара версия за сваляне.
  11. И така нищо.. Някоя друга програма няма ли за целта?
  12. Не стана, пробвах двата варианта, които даде, както и трети с локал Bulagrian и без отметка Unicode-8. Спряха да се виждат след като инсталирах наново програмата, всичко друго е старото.
  13. Здравейте, от години използвам този руски сървър за гледане на филми през домашната мрежа към телевизора. https://www.homemediaserver.ru/index.htm Наскоро имах дертове с домашния интернет и след това се наложи да инсталирам отново програмата. Тръгна да работи, но няма начин да се виждат субтитрите на български/кирилица. Има настройка за Cirilic, отделно четох, че трябва да пусна една отметка за транскодиране когато има субтитри, но и в нея и без нея субтитрите излизат на маймуница. Вчера инсталирах и махах 3-4 пъти, пробвах както можеше, но нямам успех. Не знам какъв дерт има, но след като не стана, се чудя какво да инсталирам, за да мога да гледам филми на телевизора. Уиндоуса не съм го променял или инсталирал от много време, на другите плеъри на лаптопа VLC и други, субтитрите се виждат нормално. Ще може ли да дадете предложения, дали за оправяне на сегашната програма или за някоя нова.
  14. Ще се седи на предплатен план както досега, излезе, че е най-евтиния вариант за момента..
  15. В момента тази карта е на предпатен режим. Зареждат се 10лв и се получава пакет от 3,5Gb нет за 30дни, няма минути не са необходими. Нито един оператор не предложи дори същите данни за същите пари, искаха повече. Вчера се нервирах много понеже след зареждането не успяхме да купим пакета и за 1-2мин 10лв изчезнаха, оказа се, че таксуват 1мб по 2,40лв!! За това реших да търся някакъв план, ама май няма нищо подобно за момента.
  16. Пробвах ги, всички предлагат абсурдни цени над това квото плащам на предплатена карта... Казаха ми, да съм пробвал да отида до магазин, там давали персонални оферти..
  17. От години не съм се занимавам с операторите и плановете им. Интересува ме, кой оператор може да даде най-много мобилен интернет за телефон на най-ниска цена. Минути за разговори не ме интересуват, стига да може да се набира собственика на телефона за входящи обаждания, не знам дали има такъв вариант.
  18. Сега всички жени са полудели по тоя модел на делонги, аз също бих го взел за тази цена https://edigital.bg/espreso-mashini/delonghi-ec685r-dedica-pump-kafe-mashina-chervena-p511771?utm_source=arukereso.hu&utm_medium=price-comparison&utm_term=511771 Това е единствената машина в този ценови клас, която има регулировка на температурата, макар и грубо в 3 нива. Това е много добра екстра, при промяна на температурата, вкуса на кафето се мени също.
  19. След два дни четене няма напредък. Едно и също се пише да се направи, всичко е направено, но ефект няма. Все още липсва опцията в менюто setting>account name>iCloud>Photos. Въпреки това се виждат част от снимките, има и много стари, но про старите 80% липсват. Според мен нещо не може да се синхронизират, но след като няма опция включи/изключи няма как да се направи. Вчера поне ги свалих на лаптопа от иклауда, продължават да се виждат на другите устройства без проблем.
  20. Днес забелязах, че 3/4 от снимките ми не се виждат-с iphone SE2. Имам активиран icloud 50GB, като съм заел 16ГБ със снимки. Четох тук-там какво може да е и спазих каквото пише, но без ефект. Актуализирах ios-a, заредих до край батерията, имам WiFi, но снимки няма. Влизах и излизах в профила си, но няма. В същото време се вижда, че имам 16Гб снимки, от други устройства се виждат, както и като вляза в icloud.com. Защо не могат да се появят на телефона, не стана ясно. Друго интересно нещо е, че и преди и след актуализацията, просто нямам в менюто на icloud бутона със снимките, започва с контакти и т.н. но иконата на галерията я няма. В търсачката като напиша fotos излиза като първа опция fotos-ID de Apple-iCloud, но като натисна и влезе в iCloud-а няма бутон снимки, както би трябвало да има, без значение дали е активиран или не icloud-a Някой има ли идея по въпроса?
  21. SE2-то държи колкото SE-то когато беше ново. Със зор може да изкара два дни и една нощ, по-често 24 часа. Ако някои човърка с часове всеки ден, със сигурност няма да е доволен.
  22. Дойде СЕ2-то. Не знаех, че А1 предлагали еСИМ, пуснах заявка и днес се предполага, че ще ми спрат физическара СИМ и ще мога да вкарам втора СИМ на айфона. Не ми изглежда много по-бърз от СЕ-то ми. На размер е супер!
  23. Точно заради детския дисплей го купих преди 2 години, нямам нужда от по-големи.
×
×
  • Create New...