Jump to content

BorislavT

Members
  • Мнения

    19
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4 2.5tdi

BorislavT's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. BorislavT

    Ремонт на 2.5 TDI 1999г.

    Долях друго масло и спря да гори(маслото е mobil 10w40)Дали да не сложа 15w40.
  2. BorislavT

    Ремонт на 2.5 TDI 1999г.

    Филтъра е сменен два пъти като втория път е с филтър за 163 к.с. за които казват че не се запушва.
  3. BorislavT

    Ремонт на 2.5 TDI 1999г.

    Мерси за информацията.
  4. След многобройни смени на филтри,масла диагностика на турбото и разни други майсторите стигнаха до заключение че това че колата гори масло е от сегментите.Някокой може ли да ми каже колко може да струва това като същевременно се сменят и компоненти от рода на гарнитури и др.Също така и някои сервизи които са добри в такива работи.
  5. BorislavT

    Проблем с 2.5 TDI

    Правя по около 150 км градско без да гори масло и след това отивам до Пазарджик и започва да гори масло.
  6. BorislavT

    Проблем с 2.5 TDI

    Не съм обърнал внимание.Имаш ли предвид някоя определена гарнитура?
  7. BorislavT

    Проблем с 2.5 TDI

    Колата е А4 1999 година и в последно време създава доста проблеми .При каране в градски условия не гори масло,но извънгразско започва да гори(към 0.4 л на за 600 км).Първо смених филтъра на картерните газове , спря временно да гори но след това пак започна да гори маслото.След това свалих турбото и го занесох на стенд в Пловдив.Там казаха ,че турбото е в много добро състояние , но пак гори масло.Пак смених филтъра на картерните газове като този път сложих от този на по-новата модификация но пак продулжава да гори масло.Единствената разлика е ,че преди да го сменя като отворя капачката за маслото на двигателя духаше и то силно ,а сега това изчезна.Някои ако има някакви предложения моля да ги сподели.
  8. Самия коолер ли да почисти или радиатора на коолера .
  9. BorislavT

    Гори масло A4 2.5TDI

    Мерси колега .Ще го пробвам.А може ли това да е било от нагара в турбото.
  10. Здравейте.Преди няколко дни занесох турбото на стенд в Пловдив тъй като колата губеше масло.Също така имаше и масло в радиаторите на интеркулера.Там казаха че турбото е здраво и че проблема е някъде другаде.Филтъра на картерните газове е сменен преди 10-15 хиляди километра.Някои ако има информация по темата моля да я сподели.
  11. Мерси за информацията колега.Ще ги огледам тия работи
  12. Мисля че е от турбото защото преди няколко месеца колата започна да пуши и то много и се оказа че на мястото на филтъра на картерните газове вместо филтър има марли увити с медна тел.Дори преди да разбера че е от това колата угасна и не искаше да запали.А ако е от гумичките на клапаните или сегментите са за смяна няма ли да гори масло постоянно.И по какво може да се разбере че е едно от тези две неща.
  13. Имам проблем с турбото на Audi A4 2.5tdi.При градско каране не гори масло,но извънградско гори(около 0.5 литра за 700 км).Може ли този проблем да се оправи без смяна на турбо.
  14. Имам проблем с турбото.При градско каране не гори масло ,но извънградско започва да гори масло.Филтъра на картерните газове е сменен .Може ли този проблем да се реши без смяна на турбото?
×
×
  • Create New...