Jump to content

atanasov88

Members
  • Мнения

    22
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    AUDI A6 1.8T

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

atanasov88's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Сондата е номер 0 258 007 090 Продавам нова с документи и гаранция за 120лв. За повече инфо тел. 0883 544 302
  2. И така скъпи колеги проблема бе открит и то по изключително нестандартен начин, след всички перипетии създали се в експлотацията на тази кола аз реших да сложа агу и да си добавя тези така искани от колата 25%.* ( Ако си мислите ,че така лесно се реши проблема- То не е така..?) По време на монтажа се шляйнах покрай монтьорите и видях колата разхвърлена и се сетих за дебитомера и неговите стойности които никой майстор не сметна за проблемни а за съвсем нормални ( диагностиците при които съм бил ). Та взех и си свалих дебитомера за да го почистя, при което след свалянето ми се видя интересно ,че имам рисунка на едни жички дето ги няма там. При което веднага взех за тест 1 дебитомер дето пасва от старото 1.8т. Сложихме го пуснахме коолата, трябваше и малко време да се адаптира и воала даже колата си заработи на леко богато. Сега съм с афтърмаркет дебитомер, немски не е кой зане какво но вече нямам проблем с бедната смес. Благодарение на добри майстори сега си имам 2 сонди за колата, тъй ,че някой ако иска давам която си пожелае. Пишете на лс и да не ви идва до главата да решавате проблеми с бедни,богати та нз си какви смеси!
  3. Здравей Колега, Да съгласен съм ,че този мотор е най-сложният но е и последният от гамата 1.8т преди да бъдат пуснат фси моторите. Та така всички маркучета са проверени и цялостта им не е нарушена. Мъркучетата под всмукателният колектор са проверени и са здрави. С колега от Форума проверихме вакума на картерната вентилация и прилепя капачката за маслото на мотора при подаване на газ по което съдим ,че е добре. Изпробвах с обд тестер сместта и дебитомера като открих,че колата на празен ход и при каране на магистрала не смуче повече въздух, сместта е добра и в норми. само при градско на 3 и 4 та скорости при 50-60кмч става прекалено бедна до 22%. Дебитомера ми дава разпокъсани стойности които не-можах да запаментя всичките, но при нормално каране стойностите бяха около 26-36 гр/с а при ускорение до 5500об 86гр/с. Затова ще взема дебитомер за тест и ще опитам с него, междувремено ако някой търси ламбда сонда за този мотор може спокойно да се свърже с мен понеже 1вата сонда работи както новата за която излишно дадох сума ти пари. Благодаря за съветите, Поздрави, Веско Хах, колега ако караш А4 Б5 Фейслифт + чип, се сещам за тебе и прекрасният момент в който деускори от 220 до 100кмч за 20-30на метра за да излезем от магистралата край Ямбол. Та по-същество за момента се съмнявам в дебитомера показва ми разпокъсани стойности които не-можах да запаментя всичките, но при нормално каране стойностите бяха около 26-36 гр/с а при ускорение до 5500об 86гр/с. Поздрави, Веско
  4. До днес когато пак светна и пак за същото. Бедна смес при частично натоварване. запазих си час за бош диагностика и очаквам да се алучи чудото което да загаси проклетият чек!!?
  5. Колега, сондата дойде от германия мин седмица, за сега..... да не дърпам дявола за опашкатано колата работи добре и не ми свети чек. Цитиране на предходно мнение!
  6. Колега колата е с 5 кабелна ламбда сонда и проверих с диагностик от Бош, правилни са и стойностите. Естествено след като си купих нова ламбда. Засега тествам и ще ви кажа ако се изпише пак нещо. Благодаря за съвета колега, това ми е планувано за началото на сл месец... ное възможно да има нагар и потурбопътищата а той неможе да се изкара така лесно и се налага смяна на маслото през 3 000 км. Поне това мнение събрах от няколко сервиза с безупречна репутация.
  7. Това е нещото по което съм съдил досега. Колата ми пали дори на -14. Аз затова и не обръщах внимание
  8. Благодаря за отговора колега . В случая интересното е, че колата съм я закупил от лекар с пълна сервизна история. Колата е редовно обслужвана И не е пестено от части, понеже предишната ми кола бе ауди а4 внесено от Италия и там имах много проблеми. Тази кола е внесена от Англия преди 6г. Газов инжекцион не съм монирал понеже искам да възобновя колата до работа на бензин без грешки. Това ковто не ми харесва е, че няма грешки за дебитомери и сонди. Ако имаше проблеми с тях то щеше да има чек. Това ноето е най-плашещо е , че този чек взе да се изписва все по-често! Имам диагностика на работа и явно ше се наложи по задълбочено да си поиграя, ще пиша ако намеря и реша проблема
  9. Здравейте колеги, Преди 2 мес си купих ауди а6 1.8т куатро, 150кс код на мотора AWT, колата е произведена 2003г. на 180 000км. Още при докарването от София ми светна чека. Отидох на диагностика и имах грешка за адаптация- бедна смес при частично натоварване. Имах съмнение за ламбда сонда но исках да проверя колата повече. Грешката светна отново но след 800км. Направих обслужване на колата смених всичко - ремъци ролки и дори неща по мотора като скобички и др неща които бяха поизносени. Взех колата с безупречен мотор и всичко. Ходих до Бургас по празниците и ми светна лейката за налягането на маслото, добре че ми светна в града. Дойдоха мои приятели и оставихме колата в сервиз, там се видя ,че цедката е подпушена от нагар, осташих колата там да се изчисти нагара... сменихме и биелни лагери така и така бе отворен картера. Аз в това време на ремонта бях в командировка. Върнаха ми колата и сега има един лек шум в мотора повече като превиване. Питах майстори и ми казват ролка или ремък превива а аз знам ,че тази кола е с автоматичен обтегач на ангр. ремък а и като обслужихме всичко бе наред и нямаше шум! После пак ми светна чек, който сам си угасна след 2 дни пак светна на другият ден пак сам си угасна и така докато не отидох на диагностика. Доста търсих, но инфо за AWT мотора в бг не намерих. В английският ауди форум има http://www.vwaudiforum.co.uk/forum/archive/index.php/t-35644.html инфо което върши работа горе долу. Понеже там има 2ма другари с проблем сходен на моя- бедна смес и един мирис от ауспуха на като изветрял бензин, там пишат,че колата им гори и повече гориво което аз не-мога да кажа понеже имам колата отскоро. Ще съм благодарен за отговорите.
  10. С началото на 2015-та година стартираме кампния „Месец на автомобила“, насочена към всички собственици на бензинови автомобили, които държат на тях. Условия: Срок на промоцията: от 1-ви до 31-ви януари 2015-та година. От промоцията могат да се възползват всички частни лица, собственици на бензинови автомобили с марка AUDI. Ставате собственик на по-икономичен автомобил чрез монтиране на газов инжекцион LANDIRENZO - марката от най-висок клас на лидера в производството на газови системи LANDI GROUP! Промоцията не може да се комбинира с други промоции и отстъпки. Отстъпката важи за посочените видове газов инжекцион на пропан-бутан до изчерпване на наличните количества. Всеки комплект включва стандартно оборудване с бутилка до 40 литра, монтирана в багажното отделение (багажник), стандартно зарядно устройство (монтирано на броня). Отстъпката е от посочената базова цена, за допълнителни компоненти се заплаща цялата им стойност. Ето и нашето предложение, за комплект газов инжекцион марка LANDIRENZO: За системи LANDIRENZO за 5 – 6 – 8 цилиндрови автомобили, може да получите оферта на място във всеки един от посочените сервизи, които участват в промоцията! Сервизи на територията на страната, които ще вземат участие са: гр. Ст. Загора, кв. Индустриален, скл. 332, тел. за връзка: 0886740878, лице за контакт: Младен Томов гр. Кюстендил, ул. Петър Николов 3В, тел. за връзка: 0887706860, лице за контакт: Пламен Стоянов гр. София, бул. Ботевгрдско шосе 441, тел. за връзка: 0885963679 , лице за контакт: Десислава Дочева гр. София, ул. Васил Кънчев 36, тел. за връзка: 0888214197, лице за контакт: Светослав Вълов гр. Ямбол, ул. Пирин 2, тел. за връзка: 0889430386, лице за контакт: Румен Николов гр. Бургас, ул. Васил Петлешков 76, тел. за връзка: 0887610281, лице за контакт: Станимир Георгиев гр. Бургас, ул. Кооператор, тел. за връзка: 0887393973, лице за контакт: Димитър Георгиев гр. Пловдив, бул. Кукленско шосе, тел. за връзка: 0885963681 , лице за контакт: Ивелина Чолакова гр. Харманли, ул. Македония 38, тел. за връзка: 0888413347 , лице за контакт: Димитър Вълов гр. Сливен, тел. за връзка: 0895552700 , лице за контакт: Камен Василев гр. Велико Търново, Обходен път 3, тел. за връзка: 0895622323 , лице за контакт: Иван Витанов гр. Търговище, ул. Цар Освоободител 4, тел. за връзка: 0888216078 , лице за контакт: Иван Петров гр. Шумен, Автомоблна школа, тел. за връзка: 0888725247 , лице за контакт: Юрий Балабанов гр. Варна, м. Сотира 585, тел. за връзка: 0888600878, лице за контакт: Славчо Сариев гр. Русе, бул. Трети март 74, тел за връзка: 0887955759, лице за контакт: Цветомир Василев гр. Разград, ул. Илия Петров 1, тел. за връзка: 0887795097, лице за контакт: Младен Минев гр. Плевен, ул. Георги Кочев 111, тел. за връзка 0888413345, лице за контакт: Продан Дичев Обл. Смолян, с. Средногорци, тел. за връзка 0896651822, лице за контакт: Славчо Кючуков
  11. Здравей Колега, Преди колко време е монтирана уредбата и колко време сле дмонтажаа започна да имаш проблем с така нарееното сутрешно палене( палене 3- 10 часа след последна работа на мотора). Понеже симптомите които описваш са повече като объркан бензинов компютър, като си ходил на диагностика измериха ли ти тримовете- Бърз и бавен, знаеш ли какви са им стойностите). По-горе казваш ,че си имаш грешка в богата смес измерена от ламбда сондата, при коя ламбда имаш този проблем- тази преди или след катализатора?
  12. Търся да закупя решетка камей за ауди авант а4 б5- 1997г. По възможност да е като тази на снимката Не приемам решетки с счупени щипки, износени или в лошо състояние. Приемам само с опция за преглед преди да заплатя.
  13. Съдът отсече своята тежка дума, Ланди ренцо ще бъде монтирано на това Ауди! Но остава един важен фактор, от много хора съм чувал, че освен хубаво газово ти трябва и добър майтор? Така,че може ли някои да ми препоръча майстор в района?
  14. Днес се видях с един приятел и той се е сдобил с Ауди като моето само, че 1.8 турбо(куатро) Сложил си е Ланди ренцо, засега няма ядове казва че разхода му е добре а вървенето като на бензин. Някой деуг има ли впечатления относно тази марка? Благодаря предварително за мненията
×
×
  • Create New...