Jump to content

R1d3r

Members
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    Audi A4

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

R1d3r's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Благодаря много момчета за отговорите, В бързината съм направил грешка с B6-7, ама и не мога да го едитна. И на мене мой познат ми каза, че му е позната колата от преди година когато той търсеше такава и това ме накара да пусна темата, защо аджеба седи тази кола толкова време. Все пак може да се погледне на място и да се прецени. Благодаря още веднъж
  2. Здравейте, Някой познава ли колата или местен от Варна да каже мнение ще съм много благодарен http://www.mobile.bg/11469023593426217
  3. Като разгледах темата на колегата, маи и той не знае от къде я е докарал. Иначе да не изглежда лоша кола. Ще се свържа с него за оглед, ако все още я продава. "След дълго търсене на BAM мотор 2002-3-та година изпадна на доста прилична сума S3 с перфектен салон и до някъде интериор, злава богу внос от Австрия." "Допълнителна информация: Колата е внос от Швейцария"
  4. Така е, като се чухме по телефона кога мога да я видя, говорих типично с търговец Колата е най-хубава и най-поддържаната, като единственната забележка е нещо от зад, чукнато ли не разбрах точно какво обясни. Малко ми писна вече 2 месеца си търся кола и винаги е така зарибя много отивам на место оглеждам задавам 2-3 въпроса и просто си тръгвам с подвита опашка, защото е поредната... кошница прехвалена... И това трябва да се провери.
  5. Това с огледалото хич не го бях забелязал Ще ми е интересно какво ще каже на место за това огледало защо са различни ХА-ХА.
  6. Благодаря за отговорите. Това е колата. Утре към обяд ще я видя на место и ще го мисля.
  7. Здравейте колеги, Взе ми здравето тая кола, като гледам и джобовете ще ми изпразни, но се мятам с рогата на пред и не ми пука особено. Желанието е по-силно. Все пак моля Ви за съвет какво ме чака след като дам парите и взема ключовете. ГО, Екотакса, данък, регистрация в КАТ, обслужване и т.н. и т.н. Бъдете активни и всеки компетентен мнението му ще ми е от полза и ще го оценя! Благодаря предварително!
  8. Колеги кажете действат ли както се вижда на клиповете така безупречно тези PDR инструменти , защото много се замислям и аз да не се опитам с 1 такъв. Къде освен от ебай може да се закупи такъв уред?!
  9. Продават се RC хеликоптери. С два мотора е задвижването. В дистанционното се слагат 6 батерии,а от хеликоптера има кабелче,което се слага в дистанционното и се зарежда. Хеликоптера има и фарове.Това играе роля и като индикатор колко и остава до следващо зареждане,като почнат да светят слабо. Идеални са за подарък за малко дете или дори за възрастни Цена 60 лв От София съм може и по Еконт да пращам. Тел: 0884 00 77 17
×
×
  • Create New...