Jump to content

missy

Members
  • Мнения

    134
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    3.2 FSI

Персонална информация

  • Пол
    Female

Последни посетители

835 профилни разглеждания

missy's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. За 4х4 и автомат ти е нормален разхода. Не всички сме обаче със такива "екстри".
  2. Аз съм със спреляк с 3.2, градско за 2 години в София е 12, извънградско по ограниченията е 6-7. Че не върви като 4.2 не върви, ама определено и не върви като душегуба. Само за сравнение с на Шпека 4.2-то и Киропора 4.2-то, градско са 20 газ, извън 12 газ. И те не вървят като душегуба.
  3. Здравейте, колеги и колежки, Занимавам се с изработка на бижута с часовникови механизми, части и кристали Сваровски - в стил Стиймпънк. Можете да ги разгледате на Фейсбук страницата ни: https://www.facebook.com/Timestopper.bg Или в онлайн магазина ни: http://shop.timestopper.bg/ За колеги от форума предлагаме код за 10% отстъпка, който можете да въведете при поръчка от онлайн магазина: AUDI10 Кодът е валиден за всички продукти до 30.06.2015г. За всякакви въпроси съм насреща тук или на мейл info@timestopper.bg Благодаря!
  4. Ми то и тук можеш да го вземеш от оператор на доста по-ниска цена. Справка - Теленор. Аре стига вече с тия измишльотини как айфонът струвал 2к лева! @robobug: Нямам търпение да го вземеш тоя айфон
  5. Да, вчера си коригираха плановете, за да са изобщо конкурентни. Планът на виваком до онзи ден беше 99лв, а не 29лв. Все пак какво общо имат плановете им с темата? Виваком не предлагат айфон за частни клиенти, на мтел офертите им за айфон + планове дори не смятам, че е нужно да се коментират. Офертата на Теленор е супер добра! Особено пък за нашите стандарти.
  6. Имат, разбира се. Доста добри са им плановете и офертата като цяло: http://www.telenor.bg/bg/apple/prices
  7. Hint: И епълската клавиатура си има същия самообучаващ предикшън.
  8. Само не разбирам що на MadFan-a му викат Шпек Щото кара 4.2 ли?
  9. И аз потвърждавам, че бъгът със забавянето при вдигане вече го няма. Пробвано на 5ца и 5S.
  10. Наистина 4" е перфектен като размер и мога да го ползвам с една ръка без проблем и без да ме е страх, че мога да го изпусна. Но ме блазни пустият му екран (на живо е уникален!), голямата батерия и стабилизираната камера И Reachability-то е доста добро!
  11. Да ви кажа дори на мен ми хареса плюса - днес го пробвах. Ем съм женичка с малки ръце... :hilezh:
  12. Специално питах в Криейтив - бройките са нови ИЛИ рефърбишд. С лепенки, просто без кутия и нов комплект аксесоари. Точната информация кое е ново и кое не едва ли има някой друг освен Епъл.
  13. Като ми сменяха iPad-a в Криейтив питах специално за това. Заменят ги с нови или рефърбишд (това не означава задължително ремонтиран), но самите те нямали информация каква бройка ти дават. Замененият iPhone/iPad не е в кутия с нови слушалки, зарядно и т.н., а ти се дава само новия апарат. Поне устройството не е отваряно в тукашен сервиз, бърничкано по него и т.н.
  14. Колко точно крехък? Тестовете показват, че хич не е толкова хилав, колкото се изкара, а и рекламациите за огънати бройки са единични на фона на над десет милиона продадени устройства. http://appleinsider.com/articles/14/09/26/consumer-reports-tests-iphone-6-and-6-plus-durability-suggests-bendgate-may-be-overblown?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook
×
×
  • Create New...