Jump to content

bull.bg

Members
  • Мнения

    578
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно bull.bg

  • Рожден ден 13.06.1981

Друго

  • Kaра
    honda jazz 1.4 '02

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    449267326
  • Skype
    bull.bg

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    България/Враца, Bradfield, Essex, UK

Последни посетители

2793 профилни разглеждания

bull.bg's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравей колега. Интересува ме цена за 4 броя пружини от а6 ц5 2.5тди с окачване 1ВА
  2. А, може ли да има отделен съд за задна чистачка или за фаромиещото, ако има?
  3. Тука ги гледам роботите и има добри оферти. Кеф ти по един, кеф ти разни комплекти..... http://robots.bg/ . Ако някой знае други сайтове да пуска. ПП: Ако се счита за реклама линка, то моля поста да се премахне
  4. Моят самсунг е купен преди 3 години. 2100 вата всмукателна тяга. Пътеките в коридора, ако не намаля силата мога да ги влача из целия апартамент. Самсунга за първите си 2 години е ползван към 10 пъти защото не живеехме в Бг. Има хепа филтър, турбо четка и циклон. В него се събират 99.9% едри частици. Всяка седмица перем постоянната торбичка, която е чиста на сълза. Както споменах и по-напред в темата прах след прахосмукачката почти няма. И женката от рейнбол остана изумена. Взех я за 170лв(340лв цена клиент), че по това време имах връзки в централата в София на Технополис. Сега след ремонта, който предстои в нас ще изхвърля килима от хола и килима от кухнята(които се ползват само зимата) и ще останат само малките пътеки в коридора и май ще взема един робот, който да щъка по пода и ще си задържа самсунга заради турбо четката, с която да минавам диваните, че котака ръси косморляк въпреки всекидневното ресане.
  5. Ох. Той и сега не е мръсен. В нас е лудница на тема чистота. На мен лично не ми се дават 5К и затова питам : Има ли нещо също толкова добро на пазара и да не струва колкото читава В5-ца.
  6. Във Враца ми правиха презентацията. От 18 декември '16 вече съм си в България. Презентаторката има 16 продажби от октомври до днес. 15 от тях са в града, една в Плевен. Готиното в моя случая, е че в семейството нямаме астми и алергий към домашен прах, щото тогава трябваше да се взима на 100% след като видях какво прави това животно.
  7. Змам ли. Парите са вярно много. Дават 99,997% чист въздух на изхода. Накарах я да провери какво се случва след моя самсунг и бях изключително доволен. Много малко финен прах. Наистина много малко. Моят самсуняк е по-мощен от тоя рейнбол, но не може да дръпне мръсотията в дълбочина като Дъгата. Чисто нов матрак го минаха с голямата "тупалка"(до 40см дълбочина) и каква смрад излезе направо..... В нас се чисти всеки ден щото имаме котка и жената не понася и един косъм.
  8. Здравейте колеги. За да не отварям, нова тема ще ползвам тази на колегата. Днес идваха да ми презентират прахосмукачка Rainbow Е4. Останах впечатлен от възможностите и, но цената е стряскаща- 2390€ без разните и приставки, които почват от 100€. Ако някой ползва това чудо на техниката нека сподели впечатления. Аз, както казах съм впечатлен. Дават и 7 години гаранция. И ТУК СЛЕДВА ВЪПРОСА-има ли друга подобна машина на пазара, но да не е на цената на запазена А4 В5 1.8TQ.
  9. Здравей колега. Интересувам се от комфорт модул за Audi A6 2.5TDI quattro 180к.с. 2003г. Номера на моя е 4B0962258N. Ако има взаимо-заменяеми казвай
  10. Здравей колега. Интересувам се от комфорт модул за Ауди А6 2.5TDI quattro 180к.с. 2003г. Моят номер е 4B0862258N. Има ли ? Има ли взаимо-заменяеми? Мерси
  11. Имам GoodYear UG9- 185/65/14. Това ще им е трета зима. Супер доволен от гумите. В Англия съм ги карал единствено и само на мокра настилка. Много добро сцепление. Тръгват и спират перфектно. В Германия при невероятно проливен дъжд, на който чистачките едва смогваха, гумите държаха колата като залепена. В България на сняг копаеха сериозно. Тръгват и спират на сух и мокър сняг. Бе супер доволен съм от марката с този размер.
  12. А, някой има ли впечатления за PS Vita? Намислил съм да взема на малкия едно такова и така да се каже събирам мнения и насоки.
  13. И аз да похваля адаша. Всичко, което пипнаха по колата "заспа". Препоръчвам ги с двете си ръце
  14. Да, прав си. Но тогава изпаднах в шок. Просто никога не бях виждал и пипал подобна летна гума. По-меки са от зимните ми гуми. Да, прав си. Но тогава изпаднах в шок. Просто никога не бях виждал и пипал подобна летна гума. По-меки са от зимните ми гуми.
  15. Вече имам към 600км с гумите. Много доволен към този момент. Изключително тихи, колата поема неравностите по пътя по-добре, т.е. возията стана по-мека и приятна, а сцеплението на сухо е превъзходно. Още не мога да кажа как се представят при дъжд и вода по пътя, че не съм имал възможност да карам в такова време. На леко влажен път се представят супер. Разхода нямам идея как се движи щото просто си допълвам без да правя замерване на изминати километри, а и 200/300гр на 100км едва ли ще ги хвана. Ако някой се чуди за такива гумета препоръчвам горещо.
×
×
  • Create New...