Jump to content

Stefan Stefanov

Members
  • Мнения

    162
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Stefan Stefanov

  • Рожден ден 21.07.1985

Друго

  • Kaра
    A4 B6 1.8T quattro

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Казанлък

Последни посетители

2195 профилни разглеждания

Stefan Stefanov's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. 5. Спукан радиатор на парното Аз този вариант го изключвам .Защото ще има запотяване и то доста сериозно. Няма как да се обърка стои мазно и плътно. А човека е написал, че има конденз,а не запотяване. Иначе си прав за останалото. Ще ми бъде интересно колегата като открие каква е причината да сподели.
  2. Лично аз не съм ползвал, но мой колега го ползва миналата зима и беше много доволен.
  3. Смени си филтъра на купето. Ако не се оправи вземи си един http://www.gsstroimarket.bg/view/9227.html
  4. Хмм и аз си мислех, че може да не е обезвъздушено добре. Обезвъздушавах го от горния маркуч (изхода от радиатора на парното). Търсих но неможах да намеря никъде по този маркуч клапанче . И затова махнах скобата и изваждах маркуча леко. Явно не е станало добре и има въздух още. Ще пробвам пак.
  5. Скоро почистих дренажите отпред. Няма вода
  6. Ха, ха....... Докато пишех преди малко и аз се досетих за този наскоро обсъждан в темата проблем. Но не определено не е това
  7. От около седмица насам имам странен проблем. Когато съм ускорил малко по-рязко в момента който си махна крака от педала на газта и се чува много дразнещ шум Сякаш зад таблото се прелива течност от един съд в друг. Колата е тази от подписа ми. Въпреки нескопосаното описание, ако някой знае на какво се дължи нека каже.
  8. Странно аз не съм забелязал шум от клатушкане на горивото.
  9. Аз лично винаги зареждам на ЕКО и съм много доволен. Скоро сменях филтрите и бяха доста чисти като за 17 000км. Едва ли замърсяването ти е от газта на ЕКО.
  10. При мен сигурно свети с една идея по-силно. Но все пак мисля, че разликата е в това как е направена снимката. Трябва да измисля как да направя нещо като рефлектор на плафона. Че сега по-голямата част от светлината свети напразно вътре във вратата.
  11. Мерси! Абе гледам всички говорите за този амбиент Искам да го видя наживо. Ако ми хареса направо да го правя и аз. Тъкмо съм загрял. Ти няма ли да ги монтираш твоите светлини.
  12. Можеш да си избереш диоди от Тук и да ги вържеш със съпритивление и някакси да ги побереш вътре в плафона.
  13. Не съм търсил досега такива диоди, но сега разгледах и няма голям избор. Намерих само такива My link
×
×
  • Create New...