Jump to content

dimhab

Members
  • Мнения

    144
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от dimhab

  1. Доволен съм от колегата! Коректен е!
  2. Налични ли са ти датчиците на вратите за вкл. на осветлението в купето. Ако да, дай тел. на ЛС да се чуем и разберем. Поздрави!
  3. За всеки влак си има пътници - все има някой който търси точно такова ауди на такава цена !
  4. В момента на промоция е 126лв. http://www.sattvshop.com/index.php?main_pa...products_id=110
  5. Castrol EDGE 5W-30 имаш ли? Изостанало някъде? Защото не мога вече да си намеря за бенца.
  6. Новите апартаментни табла ги правят с по една 300mA дефектнотокова(диференциална) защита на главния прекъсвач. Адски тъпо и нелогично, но по-евтино. Та напълно възможно е ако си с такова табло при изключен пекъсвач на токовия кръг на контактите(еднополюсен - прекъсва само фазата, но не и нулата -пак за по-евтино) да ти изключва дефектнотоковата защита. Ако ти е такъв случаят ти препоръчвам да преработиш таблото и да монтираш на всички токови кръгове за контакти(вкл. бойлери и т.н.) дефектнотокови защити с ток на сработване 30mA, като еднополюсните прекъсвачи е необходимо да се заменят с двуполюсни. Надявам се да съм полезен.
  7. при мене проблема беше в разхлабеното болтче, което притяга карето на щангата под скоростния лост към скоростната кутия. Ако не ти е проблем - провери го.
  8. карай с поляризирани слънчеви очила и ефекта на отразяване намалява драстично.
  9. http://www.erta.ru/adapter/price_audi.shtml?#chorus_grun пробвай да откриеш нещо тук.
  10. Темата може да се изтрие - проблема е решен. П.С. - по съвет на колегата: ще плащам 5лв. повече на месец, ще имам 2 IP адреса и ще си ползвам стария аксес поинт. Благодаря за съветите!
  11. В момента разполагам с Linksys WAP 54G (http://www.linksys.com/servlet/Satellite?c=L_CASupport_C2&childpagename=US%2FLayout&cid=1166859892664&pagename=Linksys%2FCommon%2FVisitorWrapper&lid=9266492664N09)
  12. Може би наистина не обяснявам много добе. В момента разполагам с Linksys 54G (http://www.linksys.com/servlet/Satellite?c=L_CASupport_C2&childpagename=US%2FLayout&cid=1166859892664&pagename=Linksys%2FCommon%2FVisitorWrapper&lid=9266492664N09) По него не съм правил никакви настройки-преди две години го купих, боднах го на стената, забодох в него LAN кабела(RJ 45) и това беше. На wi-fi картата на лаптопа зададох IP, Gate и т.н.(дадени ми от доставчика) и галимацията тръгна. Преди известно време доставчика си продаде фирмата на друг доставчик(Мегалан), който реши да ни смени IP-тата. Дойдоха едни момчета в нас, изтриха ми старото IP, Gate и т.н. данни и въведоха нови такива. И галимацията пак тръгна без да пипаме аксес понта и така до момента. Та въпроса ми е - след като вече имам 2 компютъра с wi-fi карти и един аксес поинт ще мога ли едновременно да имам интернет и на двете машини или ще трябва да инвестирам и в др. устройства(асксес поинт или рутер). И ако ще се инвестира - то за какво. Благодаря на всички взели отношение по въпроса!
  13. Значи на АП не съм правил никакви настройки, а IP от доставчика съм сложил на лаптопа. И работи. Въпроса ми е дали без допълнителна техника ще мага да ползвам интернет и на др. лаптоп?
  14. Значи аз нямам рутер, а аксес поинт- не съм сигурен ма май са различни неща
  15. Ползвам ЛАН интернет, в къщи кабела влиза в аксес поинта, а чрез него по ефир до компютъра.
  16. Приятели, взех си още един лаптоп с WLAN, а разполагам само с един аксес поинт. Мога ли по някакъв начин да имам интернет и на двата компютъра? Или ще трябва да правя още капиталовложения.
  17. Твойта помпа е механична, а тази е електрическа.
  18. Аз пък да Ви кажа, куатрото на bestaudi въобще не е лошо и лично аз бих го купил, но не е това което търся, а си купих от него едно CD, което е перфектно и нямам никакви забележки! т.е. не е редно да се правят тотални заключения от едно недоразумение.
  19. От както излезе nw8000 - Mobile Workstation на НР го ползвам и съм много доволен. Мисля, че вече не се предлага на пазара, но от тази серия nw има по-нови модели. Ползвам го за аутокад предимно/ чат пат и NFS/ - никакви проблеми. Видеото е ATI Mobility Fire GL T2 128 MB, харда е на 7,2 к об, матрицата е на LG с 15" TFT SXGA+ (1450x1050) . Вече повече от година не съм се замислял за нов! А и гаранцията е 36 м. Според мен определено си струва.
  20. В ауто манията вече е 100 лв. :roll: (цената се е повишила заради долара) . Ще го имат в наличност утре след обяд.
  21. И аз бих си взел от клубните(ако има възможност и са от качествен плат)
  22. dimhab

    Годишните винетки

    едни познати карат с една Минетка 4-5 човека Мажат стъклото с вазелин преди да я залепят и след това нямат проблеми с махането. (няма да споменавам, че са от Радомирско) До тук с фактите. А ето и моето мнение: Винетната система е нещо полезно - стига парите от нея да стигат до крайната цел :? (надали). Вероятно не е идеално приложена, но като за начало става. Предполагам всеки иска да се движи по читави пътища, а не да тренира ски-алпийкси дисциплини по асфалта(когато го има). Така че аз съм ЗА винетна система, а вече всеки сам ще си прави сметката кой вариант на плащане му е най-изгоден.
  23. камерата трябва да е поне 3 Мега пиксела за да е ефектно :? SONY имат много добри модели ( но не и аз ) аз мога да помогна само с 0,8 Мр :? Ако има нужда - свиркай
  24. 050 129 761 E, D или С - модела според ЕТОС на тампона
  25. B3 мотор SF 1,8 , чист карбуратор за модела на тампона ще проверя
×
×
  • Create New...