Jump to content

alex29

Members
  • Мнения

    45
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

alex29's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. От audi ли се взима тази лампа ? Намерих инфо на руски за смяната ,ако може някой да я смени срещу заплащане ще съм му благодарен ,сервиза на audi ми е много далеч ! Ето и линк http://www.auto-chips.ru/Display-Repair-AMI-MMI.pdf
  2. Здравейте проблема ми дали е от дисплея или от датчика за светлината които го намалява и усилва ,защото по някога когато е слънчево свети силно за да се вижда ,а друг път не свети ,ремонтира ли се или направо нов ?
  3. alex29

    Смяна съединител ?

    Лошото е че този майстор при който го сменявам го няма ,изобщо някой сменявал ли е пълен комплект демфер и съединител ,дайте инфо за 3.0тди да не се окаже че само аз съм го сменявал в целия форум b8
  4. alex29

    Смяна съединител ?

    Днес поръчах пълен комплект демфер и съединител ,и там пише същото че ти необходим специален инструмент за смяната ,вие се смеете но утре ще видим за какво иде реч !
  5. alex29

    Смяна съединител ?

    Между другото това за инструмента ми го каза доста добър механик ,струвало му е 1500лв .и аз останах учуден !
  6. Здравейте имам следната дилема ,карам колата вече година и половина с едно леко претрисане ,при потегляне без газ или с малко газ , педала стана малко по твърд ,и като превключвам от първа на втора става малко по трудно , решил съм да сменя съединителя но доста хора ми казват да карам и когато вземе да преплъзва тогава да го сменям ,иначе колата си върви нормално ,питането ми е дали да чакам още или да се набутам звучи тъпо но не мога да взема решени утре имам уговорка да го сменявам ,и не знам какво да правя ,ако го сменя трябва да я карам още поне година ,ами писна вече . Хем боли хем сърби това е тъпа работа , съжалявам ако съм ви отегчил ! Чух също че при смяната трябва някакъв специален инструмент ,и не може да се смени без тази джаджа .
  7. Колеги от скоро забелязвам че дисплея свети слабо дори когато е усилен до края ,по някога когато е по силна светлината на слънцето става доста светъл и се вижда ,но когато е по мрачно свети доста слабо ,карам на автоматичен режим на фаровете , но когато съм без фарове на нормален режим пак свети слабо ! Дали е заминал ?
  8. alex29

    Проблем air bag b8

    Благодаря ви за помоща ,просто мямам думи това е най отзивчивия форум на ауди в света ,хората си помагат от сърце типично за България ,толкова много отговори не съ очаквал да бях питал в форум за олио Калиакра щяха да ми помогнат повече ! Благодаря ви за помоща ,просто мямам думи това е най отзивчивия форум на ауди в света ,хората си помагат от сърце типично за България ,толкова много отговори не съ очаквал да бях питал в форум за олио Калиакра щяха да ми помогнат повече !
  9. alex29

    Проблем air bag b8

    Здравейте колеги имам странен проблем от 20дни ербеците ми святкат на таблото без причинно ,компа показва прекъсване на кабел моментнно като изчистиш грешката изчезва и след определено време пак светка , първо показваше седалка до шофьора ,после ербег над жабката почисихме клеми и пак светна днес ,как да хванем какъв е проблема ще полудея ,сега светка само ербега над жабката ,влага няма поне не виждаме като че ли има дух в колата !
  10. alex29

    Обща тема: Audi A4 B8

    Някой имали идея къде може да ми се оправи отварянето на дясната врата с дистанционното (разбира се освен в ауди сервиз!) като я заключа с дистанционното ,след това не се отваря от вън ,всички други врати се отварят само дясната не се отваря ,само от вътре става ! Преди ми го правеше този номер от време на време сега заби и край с отварянето реве за нови чаркове май !
  11. alex29

    Разход на гориво Б8

    Audi 3.0tdi quatro 240hp 2009 town 8.5 !!!!
  12. alex29

    Обща тема: Audi A4 B8

    Колеги каква е функцията GALA има 7степени ?
  13. alex29

    Обща тема: Audi A4 B8

    Kолеги доволни ли сте от b8 ,малко странен въпрос но аз имам 3.0 tdi quatro 240 . седан ръчни скорости 2009 ,да ви кажа очаквах нещо повече като че ли за тези пари не е много пипната, неудобна ми е ,съединителя и скоростите като че ли са доста по дървени от предишния модел , доста шумна в купето !!! Не искам да засягам никой лично мнение !!
  14. Здравейте колеги карам b8 3.0quattro 240hp. искам да сложа чип ,гледах оферти и цени в района на София споделете мнения и опит ,мисля че темата ще бъде полезна !!!!
  15. alex29

    Обща тема: Audi A4 B8

    Kолеги като купих колата веднага сложих зимни гуми Пирели , много шумни гуми имам чуството че вие лагер ,вече се замислям дали не е нещо от скоростите(ръчни) някой карал ли е с такива зимни гуми на Пирели ,още малко и слагам летни и тогава ще стане ясно !
×
×
  • Create New...