Jump to content

stefkodd

Members
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно stefkodd

  • Рожден ден 22.06.1968

Друго

  • Kaра
    Audi A4 1.9TDI

Контакти

  • Website URL
    http://stefandimokov@abv.bg
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    гр.Д. Оряховица

Последни посетители

1135 профилни разглеждания

stefkodd's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. stefkodd

    Вакууми и турбо

    Турбо,всмукателните тръби, както и всякакви гадории по двигателя се чистят чудесно с пяна за фурни FORTE plus на "sano" има го в кауфланд-чена тубичка с жълта помпичка.Напръскваш изчакваш 5-10мин. и измиваш с вода.
  2. Здравей,това може да ти помогне. Въвеждане на анти-кражба код По-долу е процедурата за повторно активиране на радиото, ако на дисплея се показва "SAFE". Важно е, че процедурата се следват в правилния ред. Включване на радиото. Радиото дисплея се показва "SAFE". Натиснете FM2 (TP) и RDS бутони едновременно и задръжте, докато "1000" показва на дисплея. Отпуснете бутоните. Не натискайте тези бутони отново, в противен случай ще разгледа радио "1000", за да се кода. Използвайте настроени бутони 1 ... 4 да въведете четири-цифрен код от радиото карта. Настроени бутон 1 съответства на първата цифра, бутон настроени 2 отговаря на втората цифра и др всяко натискане на бутона за увеличаване на броя по 1. След като кодът е показано на дисплея е правилно, натиснете FM2 и RDS бутони едновременно и задръжте, докато думата "SAFE" се появява на екрана, след това отпуснете бутона. Радиото трябва да отключите и да бъде използваема малко след това. Ако неправилен код се вписва думата "SAFE" се появява, първо миг и след това непрекъснато. Можете да се повтаря по-горе стъпки, за да отключите радиото още веднъж, броят на опитите ще бъдат показани на екрана. Ако неправилен код се вписват отново, радио ще бъде заключена в продължение на около един час. След един час - по радиото трябва да остане и ключът трябва да остане в запалване заключване - ако на дисплея излиза това можете да повторите процедурата по-горе, за да отключите отново. Цикълът - два опита, един час заключване-нагоре - все още се прилага. Ако загубите си радио код, се свържете с вашия Audi дилър. Забележка: Някои европейски пазар Концертът радиостанции имат бутона TP вместо FM2 бутон, така че описанието по-горе с тези звена ще изисква натискане на TP и RDS бутони едновременно.
  3. Благодаря на всички, супер сте !
  4. Здравейте колеги. От скоро съм собственик на Ауди А4 1,9ТДИ 110кс. двигателя е АФН.Колата е много-добра, но се появи сълзене на гориво от ГНП, което нее никак добре. Явно трябва да се сменят някъкви гарнитури,но това май иска майстор.А незнам и какво ще струва всичко това.МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ !?!
×
×
  • Create New...