Jump to content

parsy

Members
  • Мнения

    22
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно parsy

  • Рожден ден 28.08.1983

Друго

  • Kaра
    Audi A-4

Контакти

  • Website URL
    http://itpartner.bg
  • Skype
    parsyco

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

724 профилни разглеждания

parsy's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Някой да има на идея, колко струва и от къде може да се купи, защото като дойдоха студовете разбрах, че не работи http://www.ebay.de/itm/Audi-A3-Elektrische-Luftzusatzheizung-Auxiliary-air-heater-1K0963235F-/262079446486?hash=item3d0526fdd6:g:UV0AAOSwT5tWMM99
  2. Дам, ако ги имаш излишни е идеално, аз предпочитам да си купя Зимно Яке на детето и сам да си сменя, нита или ролката. Все пак е нещо елементарно, ето развалиха ми се скоростите и нощува при майстора. А и така, като го правим и снимаме и се вижда всичко помагаме и на други.
  3. Еми след като ми се прецакаха скоростите и колата ще остане в Бокса, довечера ще разглобя всичко за да видя, кое точно е счупено. Защото в Неделя само го разглобих и извадих, огледах и го сглобих обратно. Не съм разкачвал водачите от стъклото и тн... Та довечера ще се постарая да го разглобя и ще направя повечко снимки, та и тая тема да я качим към Важните за модела.
  4. Да, след като установих, че не е релса за стъклото и аз така реших Цитиране на предходно мнение!
  5. Здравейте, днес нещо си разказаха играта скоростите. Излизам от нас, тръгвам да се включвам в движението на първа, тръгвам да вкарвам 2-та и .... никой... И сега колата няма 2-ра и 4-та предавка, другите си работят. Идеи ?
  6. И тази тема съм я чел, но и там няма ПАРТ номера на частта. Снимки мога да кача чак в събота, когато пак седна да човъркам по колата. Но иначе има 4 болта за развиване: 2 най-отдолу под кората 1 в отделението за принадлежности 1 отгоре под пластмасата до копчетата за централното После с отверка или друго тънко и здраво нещо от долния ляв ъгъл на вътре започваш да дърпаш към теб за да откачиш от щипките. предлагам да си подложиш нещо под отверката за да не надереш боята. След като махнеш кората си Снимай кой болт къде е и почвай да развиваш всичко което видиш. Има няколко скрити болта под пластмаси, капачки и гумички затова оглеждай от всички страни врата. Не трябва да разкачваш болта за външната дръжка и тези за ключалката. Всичко друго, като машинки и тн.. трябва да го махнеш. Има една пластмаса голяма, където влиза жилото за врата, и нея е хубаво да я свалиш, защото са и много дълги щипките и е трудно да извадиш механизма. Нейните щипки се откачат, като там където е белязано на пластмасата(то си личи къде са щипките) бъркаш с права отверка и натискаш на вътре. Внимателно вкарай на вътре гумичката заедно с кабела и буксата за огледалото, защото, когато тръгнеш да вадиш прозореца всичко излиза на куп. В прикачената снимка съм ти отбелязал само нещата които трябва да отвиеш/разкачиш и скритите болтове. Тези 2 големи черни болта(в зеленото) са за някаква сива алуминиева релса, която не знам за какво е, но не трябва да ги развиваш, не пречи за ваденето на прозореца. Дано да съм бил полезен, до тук стигнах миналата събота и сега си карам така
  7. Здравейте, имам проблем, като натисна да се вдига прозореца, тръгва на горе и се сваля до долу. До колкото разбрах от форума това е някаква защита, ако има нещо да не го стисне прозореца. И прави тоя проблем от Счупени водачи. Прегледах тук качената снимка от един колега от форума и разглобих всичко, но сега кое точно трябва да гледам и как му е серийния номер ? Колата ми е А3 8РА 2005г.
  8. Някой да качи снимки за Врата на водача на 8РА 2005 Фейса? Защото като свалих кората отдолу си е цяла метална врата, като на тази снимка.
  9. Хмм аз ли нещо не разбрах или там има снимки само за 2 от винтчетата и нищо друго ....
  10. Хах, колеги извинете аз съм ви заблудил с това " Задна Врата" имах в предвид, задна странична на пасажера лявата врата Т.е. врата зад тази на шофьора Благодаря все пак. Иначе тази на багажника съм я разглобил че трябва да сменя машинката сега си търся на добра цена.
  11. Здравейте, някой да има снимка къде точно са винтчетата и как се сваля кората на задна врата на Ауди А3 SportsBack 2005 8PA, защото машинката ми бучи, но реакция в стъклото никаква.
  12. 8- Машинка/моторче за задната чистачка(моето не работи)
  13. Здравейте, наскоро се сдобих с тази колица и тъй като половината пластмаси и тн са обелени и някой неща не работят, искам да си я доизпипам, моля пишете ми на лично, по телефона не ми е удобно да говоря, защото в офиса неможе, а в къщи съм с бебе. Благодаря ви предварително. 1 - Моите огледала нямат нагряване та си търся стъкла със; 2 - CD-то като въртя копчето за усилване си прави каквото иска, та ми трябва или друго или ремонт ? 3- Копчета(моите са си наред, но са обелени): копчето за мигачите; за отключване/заключване за шофьорската врата; за вдигане на прозорците на шофьорската врата. 4 - Халогени(Нямам искам да си сложа), 5 - Волана все едно някой ми го е ръфал, обикновен е, не е мулти. 6 - чекмеджето за чаша над касетофона защото имам само чекмедже, а искам да е поставка за чаша. 7- Ключалката за подлакътника ми се е счупила и ми трябва нова сива. Предпочитам да ми дадете ако можете отделни цени за всичко, а не като някой хора: 500лв. Всичко.... Благодаря ви.
  14. parsy

    Проблем със спирачките.

    Ей тоя БЪЗИ бре, Цар е !!! За 15 мин. намери и отстрани проблема, а не както всички ми викаха че ми е Вакум Помпата..... Сега си имам и спирачки и турбо и както той каза: -До сега само си бръмчел и пушел, сега ще видиш как вървъ тази кола.... Е оказа се прав. Благодаря Много.
×
×
  • Create New...