Jump to content

Zhivko

Members
  • Мнения

    198
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Zhivko

  • Рожден ден 13.02.1967

Друго

  • Kaра
    Audi80 B4

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Последни посетители

1985 профилни разглеждания

Zhivko's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Един тел(капроново въже) през подходящо място на кората(има една вдлъбната пластмасова, като дръжка). Протягаш до задната седалка и си +100лв. Моята е с тел, но понеже е на доизживяване хич не ми пука!
  2. Audi80 B4 на 21г. за първи път спряха да действат ел. стъклата и люка, нито един бутон не действа. Първато, което откри търсачката във форума беше, клемореда. Ходих да му пръсна WD-40. От това или от друго се оправи. Но ако утре има проблем ще се търсят кабелите.
  3. Инфо за Audi80 B4 бензин моноинжекция, имате ли как става?
  4. И яз имам два подобни случая! неведоми са газовите пътища
  5. Zhivko

    Казанче за антифриз

    Може да се провери дали е изправна инстлацията или съответно датчика като се даде на късо буксата. Самият датчик е супер проста стъклена ампула, но не подлежи на ремонт защото е капсулиран в казанчето. Става само със смяна на казанчето. На моето има място за датчик, но няма магнитен поплавък, а иначе и инстлация си имам.
  6. Пръскалките работят(при включени фарове), като дръпнеш лоста на чистачките. При мен клймите бях клиясали и моторчето неработеше, малко WD-40 и готово!
  7. Аз както писах съм със същия мотор 6,5градуса предварение, на следващата позиция май беше 7,5 градуса - много трака аванса и по това се ориентирах. Но с уговорката, че това е след центровка в сервиз(надявам се направена по спецификация). Такива космически предварения 12-18 градуса не съм си и помислял. Първите ми субективни впечатления бяха, че "върви" повече, но намален разход не съм засичал(сигурно защото като "върви повече" натискам повече. Бих желал да споделите реално впечатления и практика с предварението на ТАП при условие заводска центровка. Разхода ми при смесено каране в Стара Загора и извън градско 50/50 170км с 20л газ. Само извънградско под 9,2 на 100, другата седмица ще гледам пак да го засека. И някои стронични въпроси: Трябва ли след смяна на ангренажния ремък да се прави центровка(нали нищо не се размества)? Колко често ходите да ви правят центровка и изобщо има ли ли сте случаи да се измести? А газ анализатор колко често правите(при ме н колата си вървеше добре и преди да направя)?
  8. Аз съм с такъв мотор с този ТАП http://www.runel-tech.com/?p=productsList&iCategory=5 вече 10000 км. Има ли смисьл? - Да Откьде да го взема и какви пари? Посочил съм от къде, цена около 50лв.
  9. Колеги тук на тази стъпка на снимката имам ли достъп до осветлението на километража или трябва да премина на следващата?
  10. Колегата от Пловдив е точен. От маслото Castrol GTX Magnatec 10W-40 съм доволен.
  11. Zhivko

    UPS

    Ползвай и си свиркай!!! Ако не продаваш ли го?
  12. Колега да споделя личния си опит. Моята е металик. Купих си паста (по съвет на продавача) за металик без абразивни часици. Мисля че основната съставка е парафин, май има и на тефлонова основа потърси из нета има инфо. Сега за резултата миеш колата подсушаваш мажеш с пастата и търкаш с чист парцал вълнен или памучен няма значение(машинка не ти трябва пробвал съм). Най-повърхностите драскотини изчезват без следа. Имах две по-дълбоки като ги видях ми пречерня с повече търкане станаха незабележими. Това е - успех
  13. IRON MAN "най-добре ще се получи ако оспеш да разделиш двете части на кората и така да защипеш плата.За разделянето ясно но не се сещам как ще се съединят после? Като си разглеждах моите кори ми се струва,че са ползвали нещо като пласмасови нитове които са ги разтопили с нещо! " Точно така пластмасови нитове са. В една морга ги гледах. Момчето там ме посъветва да ги нагрея и да извадя кората. После да ги нагрея пак и да ги нитовам. Аз ако се захвана така ще го направя. Успех на всеки който се захване!
  14. После след първото включване ще има малко пушилка, не се плаши!
×
×
  • Create New...