Jump to content

suni_77

Members
  • Мнения

    26
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно suni_77

  • Рожден ден 14.02.1977

Друго

  • Kaра
    ауди 100 C4-2.6

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    РУСЕ

suni_77's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Къде видя че е удрян бе Специалист.Ела да ми покажеш къде е удрян,и ще ти я подаря.Заклевам се че ще ти я подаря.Запази си мнението за цената,автомобила е мой и аз определям Цената!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!А това че по лайсните на един автомобил съдиш дали е удрян или не,представям си Те!
  2. Автомобилът с рапидките е мой.А причината да я продам е че досега трябваше да съм заминал за Германия,но поради някои обстоятелства отложих за 16-17 февруари.И че Жена ми не иска да го кара,това е причината за продажбата!А не че по лайсните има рапидки!И пак с чиста съвест го пиша:Автомобилът е в перфектно състояние /с изключение на Рапидките/.Добре че го има Колегата Иво-Динков в този форум,за да каже че лайсните се сменят и че не те са най важното в един Автомобил!!!!!Поздрави.
  3. Ако нистина проблема е в горната помпа,сменя се много лесно и в полеви условия.Но както е казал колегата по горе,обезвъздушаването става от долната помпа и ти трябва помощник!
  4. Здравей и от мен колега.Карам и подържам точно такъв автомобил.Първо за разхода на гориво.На дълго съм го смъквал и на 8-на 100км.Градско не мога да ти кажа с точност но не повече от 13-100км в зависимост от това в кой град караш и как.К-кт ангренажен ремък е от порядака на 300 лв с труд.Сменял съм амортисьори от по стотина лева бройката-от хубавите.По окачването отпред са два носача не са 8 броя като на някои други модели.60-90 лева на бройка.ПРедни дискове 130 лева коплект има и по евтини.Термостат 28 лв.Накладки задни 38лв,предни 50лв.Това са цени с отстъпки все пак.Общо взето това е което се сещам.За комфорта и надеждноста няма смисал да говорим.Абсолютно никакви дразнещи шумове в купето.Перфектна шумоизолация,няма значение с каква скорост караш,мотора не се чува.Много лесен за подръжка двигател и купе.Въпреки че е на години всички детайли си работят перфектно.Ел,огледала,ел стъкла,фарове,халогени,климатроник,централно.............абе всичко.Това е от мен колега,има още много неща за писане но стига толкова.Ако нещо определено те интересува,питай без притеснения.Поздрави.
  5. И аз съм за 1.8Т.Разликата във вървенето е огромна.Карал съм и двата вида но не бяха куатро.Разхода им беше индентичен.Никакви ядове съм нямал относно подръжката на 1.8Т.Но все пак всичко зависи от състоянието на автомобила.Успех с търсенето,дано си купиш твоят автомобил!
  6. Така е Колега.Просто перфектна сглобка и много качественни материали са използвани.Без никакви дразнещи шумове в салона и ако е гледан и експлоатиран добре, просто е идеалния семеен автомобил.Имам усещането че този автомобил е създаден да ни надживее.
  7. Няма значение колко време си карал автомобил а колко километри си въртял,поне според мен е така.Не енужно да експлоатираш един автомобил с години наред за да се убедиш в качествата му!!!!!!!!!!!!!!!!!Освен това което си написал по-горе че 1.8 бензин има по-динамични показатели от 1.9TDI-110.Просто няма как да стане,пробвал съм го.Може да се обзаложим за каквото искаш.Но спирам дотук,стига сме спорили в темата на човека.Всичко добро ти желая Колега.
  8. Предният ми пост е до колегата Proff- Извинявам се ако съм сбъркал нещо!
  9. Никого не заблуждавам а не се и опитвам!Аз споделям преки впечатления а не инфо от таблици на производителя!Пък и говорим за 9-10 годишни автомобили!Разликата между 1.8 и 1.8Т е огромна.Покарай и стози двигател 1.8Т и после сравнявай двата вида!Относно моят пасат,незнам дали му имаше нещо но щом в три сервизаха не му откриха /проблема с високия разход значи не си разбират от работата/.В момента карам 24/двадесет и четвъртият си автомобил/ и всички перфектно подържани!Затова споделям какво съм преживял!Нищо лично колега.Поздрави.
  10. Един съвет и от мен колега.По добрия вариант е 1.8Т с ГИ.Карал съм и с двата мотора среден разход на газ ми беше около 10/100.Карал съм 1.8 само че Пасат Б4-е не можах да смогна да и слагам бензин!Ламя голяма се оказа.В момента съм 2.6-само бензин.Да чукна на дърво засега нямам никакви ядове.НО всичко зависи от това как е подържан!Поздрави.
  11. Аз си продавам моята а4 комби.1.8T с газов инжекцион в гаранция.тъмно синя перла.4 air bag.+ комплект чисто нови зимни гуми.обслужена е от;до Просто перфектна е!!! 7500 ецената.може леко да се договори.оТ РУСЕ СЪМ.TEL.0887824999
×
×
  • Create New...