Jump to content

djkoce

Members
  • Мнения

    215
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно djkoce

  • Рожден ден 14.09.1975

Друго

  • Kaра
    А6 3.0 TDI

Контакти

  • AIM
    djkoce
  • Website URL
    http://

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Varna

Последни посетители

2392 профилни разглеждания

djkoce's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Има много хора и много мнения моето лично е че е ок да се направи както се казва кеф цена няма. Препоръчвам да опитате и тогава да си правите изводите , аз лично го направих и съм много довелен освен че може да глвдаш клипове и телевизия вече няколко пъти WAZE ми е спестявала нерви и пари . Аз лично го правих в София при Мариян или Ретрофит Shadow M Само да вметна че съм с MMI 3G Plus
  2. Колега можеш ли да ми кажеш от къде да си поръчам такъв скоростен лост ?
  3. djkoce

    ТАБЛО ???

    Колеги възможно ли е при смяна на таблото от такова с монохромен към цветен дисплй да изчезнат всички подсветки в колата вкл. и на климатроника а иначе си работи ? Ясно ми е че трябва да се махне компонент протекшъна на таблото защото в момента изписва SAFE но възможно ли е да е от таблото да се управлява всичко ???
  4. djkoce

    Audi A5 2008 - проблеми

    Мериме го с комп и там показва че загрява до 85гр така показва и стрелката но само на място а когато се кара колата и температурата пада
  5. djkoce

    Audi A5 2008 - проблеми

    Колеги един въпрос за 3.0 TDI ръчка кода на мотора е CAPA имаше проблем със загряването сменихме термостат и пак не иска да загрява повече от 70гр извън града а градско вдига малко повече но не стига 90. какъв може да е проблема ?
  6. djkoce

    ГУМИ ДЖАНТИ !!!

    Не е това а дали 1J ще окаже голямо влияние на височината на гумата защтото задните са 1J по-широки иначе и предни и задни са ми 245/40/18
  7. djkoce

    ГУМИ ДЖАНТИ !!!

    Имам едно питане към хора които са имали подобна дилема и са намерили решение на проблема. Става въпрос за това че искам да сложа еднакъв размер джанти 18 но предните са 8J задните 9J. Въпроса ми е мога ли да ги карам с еднакви гуми или да ги комбинирам така че да докарам обиколката до минимална разлика (тя и в момента не е голяма разликата е 1см в обикилка ). Колата е AUDI A6 quattro 3.0 TDI. Мерси предварително !!!
  8. Колега какво стана с фаровете намери ли някакво решение на проблема защото и аз го имам същия Цитиране на предходен пост!
  9. Здравейте колеги имам наистина една малка питанка за моята 4F-ka , наложи ми се снощи да спра малко по интензивно и се чу един неприятен шум като от реика без масло но не е от рейкаата а от спирачната система някаде , спрях на място и при лека подаване на газ в диапазона 800-1300rpm се чуваше леко за около 3-4 мин след това всичко беше ок . Някой има ли идея от какво може да е ?
  10. Здравейте колеги имам наистина една малка питанка за моята 4F-ka , наложи ми се снощи да спра малко по интензивно и се чу един неприятен шум като от реика без масло но не е от рейкаата а от спирачната система някаде , спрях на място и при лека подаване на газ в диапазона 800-1300rpm се чуваше леко за около 3-4 мин след това всичко беше ок . Някой има ли идея от какво може да е ?
×
×
  • Create New...