Jump to content

loshiqa

Members
  • Мнения

    11
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    vw

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

loshiqa's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Здравейте , някой има ли представа дали салон от Audi A6 Avant C7 2011 е съвместим за А3 8P 2006 ?
  2. От къде мога да изтегля актуална карта и как точно се записва ?
  3. Здравейте , може ли да ми пратите актуална карта + бг и ако може малко напътстия за подкарването им. Незнам коя версия е точнано rns-е то ми.
  4. Здравейте , някой може ли да помогне с точен номер на комплекта за затапване и от къде може да се вземе.
  5. loshiqa

    Проблем с антена А3 8Р

    Здравейте , някой разполага ли с снимки на тези два усилвателя аки може и със точни номера да помогнете , понеже при мен нещо е правено и единият липсва.
  6. Воланат е в перфектно състояние , липсва airbaga ,понеже беше гръмнал. Цена 140лв. Варна 0889198504 или на ЛС.
  7. Здравейте , при a3 8p 2006 DSG с пера на волана дали ще присъства в буксите кабела за темпомата или трябва да се пуска ?
  8. Здравейте , сега закупих колата audi a3 8p 2006 2.0 140Dsg . Компресора на климатика , беше приключил, намерих друг по оригинален номер и го заредихме държи налягане , но тръгва за секунда и изключва. Незнам дали се влияе от външната температура понеже на вън е около 0 градуса и перката която е за климатика не включва а знам , че трябва да включи при премахване на екон режима. Закачихме на вагком и в модула на климатроника има 2 грешки за клапи. Възможно ли е заради неизправноста на тези клапи модула да не включва компресора ?
  9. Здравейте , на audi a3 8p 2006 дали ще стане това лостче от vw ? Лост
  10. loshiqa

    Audi A3 8P - VCDS

    Здравейте , има ли възможност при подаване на контакт да се акривират освен фаровете и осветлението на таблото ? И ако да как става. Както и при отключване/заключване да се отварят/затварят огледалата ?
×
×
  • Create New...