Jump to content

mcorg

Members
  • Мнения

    216
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    ски

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Sofia

Последни посетители

1842 профилни разглеждания

mcorg's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. mcorg

    ПОДАРЯВАМ

    Подарявам 1 - 2бр. нови мрежички () от говорители 13см Широколентови говорители ≫ Pioneer TS-G1010F • ХИТ цена | Hit-electronics.com 2 - бутон аварийки ауди а4 б5 7-пина. Бутона работи, но честотата му на работа стана доста висока и го подмених.
  2. Преди време смених единя тампон на двигателя с LEMFÖRDER, но така и нищо не се проме, че да не кажа, че се влошиха нещата. Ще проверя и ще споделя. Благодаря Ви за съветите.
  3. Благодаря за насоките колеги. Успях да отстраня проблем 4 със смяна на вакуум пътищата. За номер 2 ясно смяна на тампони. Не съм сигурен дали да пипам термостата. Колата загрява до 90 градуса, но много рядко. Относно потропването на предницата в сервиза не са разбрали от къде е било здраво окачването. Да знаете как мога да го открия? Четох, че има нещо като тампон в основата на амортисОра или пък да е от него нз?! Могло и биалетки да са, но те се виждат отдолу, защо не са разбрали дали е от тях?!
  4. На там ме насочиха (от сервиза в който е в момента) трябва да разбера къде е проблема и да се оправи. Ако имам друг вариант където могат да помогнат на драго сърце бих отишъл. Заради това пуснах и темата, защото има голяма вероятност да науча нещо и да намеря оптимално решение. Ако не стане ще записвам час, какво да се прави
  5. Благодаря за насоките колега. Нямам нужната техника и знания. Ще я оставя в порше изток за т.2, след което отива за смяна на всички тампони и термостат пък потропването, след като оправим останалото.
  6. Привет, колеги, За съжаление по колата се появижа болежки, а не знам къде има читави доктори. Колата е Ауди а4 1.9ТДИ Quattro, 110hp, AFN. Проблемите са следните: 0. Температурата на двигателя е под 75 градуса след 400км път 1. Като позагрее до към 60-75 градуса на място се усеща едно постоянно (по-дълбоко) претрисане на двигателя при 800 оборота, като няма колебание в оборотите. Един от тампоните на двигателя е омаслен и предлагат смяна на всички, което няма лошо, но казват, че няма гаранция, че няма да започне да тресе по-силно, защото няма да са оригинални. Предложих и смяна на тези на скоростите, човека каза, че и там единя бил омаслен, но след, като споменах. Казват ми да пробваме пък да видим какво ще стане или да я карам така докато не се строши нещо, което не мисля, че е вариант. 2. На 4 и на 5 във въсоките обороти се спъва. На 5та при 3200 оборота и 150км и е максимум, а на моменти дори не може да направи 140. 3.Има и леко потропване по предницата и него не могат да намерят, окачването било наред предполагат биалетки или амортесор В момента е във Вип Сервиз Младост на Александър Малинов и ми казават, че по т.1 може да се опита със смяна на тампони, по т.2 нямало да могат да я изпробват, но си мисля, че може да я опитат на стенда. Звънях и в друмник на бул.България, но от там ми казаха, че много било сложно, труден бил двигателя и не могат да помогнат да не я карам там. Ще съм Ви благодарен, ако ми помогнете да се справя със ситуацията. Благодаря предварително.
  7. Търся къща, вила във вилна зона Бистрица област София - района от картинката по-долу. Парцела да бъде с минимална площ от 600кв. в регулация с ток и вода. Къща да не бъде по-малка от 50кв., като може да бъде за ремонт или събаряне. Има вариант и за замяна за двустаен апартамент на ул. Цар Иван Шишман с мазе и идеални части от дворно място. тел. 0893038164
  8. Купувам оригинален преден пасажерски(десен) калник за А4 Б5 без корозия, изкривявания и удари, сив металик(по възможност). Колата е 98г. седан.
  9. Когато ми рециклираха кардана тъй, като се интересувах за колко време ще е готова колата ми обясниха, че ще отнеме малко повече време, защото ще носят кардана на друга фирма, където след смяна на частите се калибрира, натоварва и тества. Което е задължително за да няма проблеми, като вибрации.
  10. Вече се търси само: 2.Преден десен калник по възможност сив металик(с цвета от горната снимка) 5.Оригинални стелки 7.Оригинална кутийка за сгъваем ключ ауди.
  11. Намерени са: 3.Кората над акумулатора 4.Лайсните на вратите, който са долу до праговете
  12. Привет, Търся за Ауди А4 Б5 1998, 1.9TDI Quattro, AFN 110hp, Sedan: 1. Десен стоп - от модела, като на снимката 2.Преден десен калник по възможност сив металик(с цвета от горната снимка) 3.Кората над акумулатора 4.Лайсните на вратите, който са долу до праговете 5.Оригинални стелки 6.Джанта/и 15цола без кривини и забележки 7.Оригинална кутийка за сгъваем ключ ауди. Горе изброените неща трябва да са в отлично състояние. За предпочитане е да са от София. Тел за връзка 0893038164 Цецо или на лично. Поздрави
  13. Купувам запазен електромотор за предпочитане монофазен електромотор от 1.1kW до 3kW или трифазен вързан на делта 1.5kW до 3kW. Обороти между 900 и 1450. За предпочитане да е от София с лично предаване, ако ли не моля за снимки.
  14. Привет, търся десен стоп за А4 и преден десен калник сив металик, като на снимката. Поздрави
  15. Привет, търся десен стоп за А4 и преден десен калник сив металик, като на снимката.
×
×
  • Create New...