Jump to content

swetli4ko

Members
  • Мнения

    1251
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от swetli4ko

  1. @user12321 оригиналните червени амортисьори на колата са Монро,но вече на годинки и бая километри.Имат леко омазняване до стеблото.Явно си заминават или да не казвам че вече са си заминали понеже изобщо не ми харесва поведението на колата.Супер твърдо понася всяка неравност. Но при търсене на нови попадам на греда.Предлагат ми амортисьори само за стандартно окачване,за ниско (s-line) няма.Има налични само на Монро но не ми препоръчват да ползвам тази марка,незнам защо .
  2. Колеги едно питане. Със S-Line окачване съм,но амортисьорите са за смяна.Някой сменял ли е амортисьори?Да сподели какви е сложил.Стандартни или за ниско окачване?
  3. Извинявам се на колегата че му ползвам темата,но и аз имам проблеми с вибрации при ускорение. Само че при мен проблема е при по ниска скорост и предавки.Тресе ми на втора и трета най много при по сериозно ускорение.При плавно подаване на газ почти не тресе.Колата е 2.0ТДИ куатро.Имах скъсан тампон на мотора и след смяната вибрацията леко намаля.
  4. Здравейте колеги,Отдавна не съм писал във форума. Както писах в заглавието имам проблем с AFN. Колата е в семейството от доста години.От самото начало от както я имаме имаше леко притрисане при излизане от ниски обороти.В последствие това изчезна,но се появи друго тресене(вибрация) точно при 1800 оборота.Има го при форсиране на място (но леко),и се появява на всяка скорост в движение точно при преминаване на през 1800 оборота.Същото го има и при връщане на газта в движение и като стане 1800 оборота вибрира яко,и като паднат под тези обороти изчезва.Клоня към демфера(маховика) тъй като още е с такъв,но пък няма никакви проблеми при работа на празен ход. Някой с идеи???
  5. Купувам само пружини като тези от снимката.Ауди 80 предни.
  6. Колата се продава на части За запитвания тук или Л.С. Изпратено от моят GT-I9505 с помощта на Tapatalk
  7. Дебитомера е работещ.Свален е от 2.3 20V но става и за 2.0 20V.Насъбрах ги няколко за това се продава. Цена 50лв.За връзка Л.С.
  8. Касетофона работи перфектно,има някой изгорели пиксели на дисплея.Наличен е код.Добър външен вид. Цена 50лв.За връзка Л.С.
  9. Още едно питане.В момента съм с тръба ф6мм а гледам тези изпарители са за ф8мм хубаво ли е да я сменя или да ползвам преход.Защото мисля да сменям и сондата на бутилката и направо да мина на 8мм тръба и сонда с 8мм изход.
  10. Махаш едните и слагаш другите.Всички захвати са еднакви.Елементарна работа.Ето ти 90-ка с отделни стопове.
  11. Здравейте колеги,Предстои ми смяна на изпарителя. Колата е 90-ка 2.3 20V 125kW с газов инжекцион. Някакви предложения какъв да избера. Колебая се между тези и дали е по добре повечето киловати: http://elenagas.com/shop/газови-уредби-за-автомобили/редуктор-изпарители-инжекционни/изпарител-Tomasetto-AT09-Artic http://elenagas.com/shop/газови-уредби-за-автомобили/редуктор-изпарители-инжекционни/изпарител-Tomasetto-AT13-Antartic
  12. [emoji4] Изпратено от моят GT-I9505 с помощта на Tapatalk
  13. swetli4ko

    Смяна на кутия с АКМ

    Разменяш фланците за каретата на двете кутии и си готов.
  14. swetli4ko

    Табло от Б4 на Б3

    Почти целия интериор е от Б4 Изпратено от моят GT-I9505 с помощта на Tapatalk
  15. swetli4ko

    Табло от Б4 на Б3

    Новото табло на Б4 в Б3-ка
  16. Малко детайлни снимки: Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
  17. Продавам S line волан заедно с лентовия кабел.Волана е от А6 С5,но предполагам става и за други модели.С големи шлици е. Цена 160лв с възможен коментар. За връзка на лично. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
  18. От заглавието става ясно.Трябват ми дюзи от 90-ка 2.3 20V 7А. Задължително от кола която е нямала газова уредба.
  19. Нямам много време напоследък да пиша.Схемите ми бяха полезни за което благодаря ?.Само си чакам отпуската да монтирам на колата ☺. Но ако някой помогне по втората точка. Трябва ми схема на централно заключване на Б4 с 3 букси на помпата.То инъче всичко е ясно но има два кабела дето не мога да им намеря място,май трябва да ги снимам. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
  20. Здравейте колеги, Трябва ми ел.схема на темпомат че не намирам нищо в нета.Моя модул е с 8 пина: А на всякъде намирам схеми за 12 пинов модул: Ако някой може да помогне ще съм благодарен [emoji106] . Както и схема на централно заключване на Б4 с 3 букси на помпата ми трябва. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
  21. Не успях да експериментирам с нея кутия защото продадох колата.Не помня какъв и беше кода но беше по къса и от АКТ.
  22. Када на кутията на 7А е АКU. В момента на 7А -то съм с кутия АКТ.Разликата между двете кутии е следната: първите 3 предавки и на двета са еднакви - дифивете са различни 4.11 на АКU и 4.55 наАКТ,четвърта и пата на АКТ са по дълги от на AKU но с разликата в дифовете са почти еднакви.С АКТ съм с няма и 300 повече от AKU на 5 та предавка при една и съща скорост.Тия три по къси скорости правят ускорението по динамично и май не мисля да слагам оригиналната кутия въпреки че я ремонтирах.
  23. 190 / Светлозар Стоилов / swetli4ko / Audi 90 2.3 20V Quattro / Търговище / 0898880467
  24. Двигателя може да го подпреш с едно дървено трупче под картера примерно,но не е нужно - остава си на мястото и без да е подпрян - на тампона под радиатора и тампона на скоростната кутия. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
  25. Ако си по упорит става и без канал [emoji2] Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
×
×
  • Create New...