Jump to content

quattro_4x4

Members
  • Мнения

    42
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от quattro_4x4

  1. Правилно си прочел. Това е атмосферен мотор, без турбина. Sent from my iPhone using Tapatalk
  2. Грешката се появява постоянно. Трия и на другия ден пак се появява... след малко почвам разглобяването. Благодаря за инфото
  3. Здравейте колеги, от доста време климатроника ту работи ту не... ето и двете грешки от където идва проблема 01810 Actutation motor for temperature flap; Right v159 И 00604 Potentiometer Positioning Motor for Air Flow Flap G113 Проблема е, че духа силна струя, но понякога не охлажда. Все едно съм спрял климатика и духа неохладен въздух. Фреона е проверен и имам. Ако някой може да каже къде се намират тези моторчета да ги отворя и проверя какво става.
  4. Закачих я на vag com. Всички датчици работят само единия отчита по- бавно. Като тествах звука, отпред работи, но отзад не. След това намерих следната грешка - 01543 - parking aid warning chime (h15). Т.е задния зумер на парктроника. Трябва да си поиграя да го сменя.
  5. Здравейте колеги, от време на време паектроника ми прави проблем и постоянно пищи, дори и да няма нищо пред/зад колата. Така не отчита нищо и дори да се приближа до нещо не отчита. Понякога не го прави и си работи нормално. Когато ми направи проблема лампичката на копчето за парктроник мига. Някаква идея?
  6. Здравейте колеги, имам проблем със стрелката на бензиномера. Пример: Знам, че нямам гориво и зареждам за 20лв -> стрелката отива на средата. Пример2: Зареждам за 50лв стрелката показва средата и след 20км стрелката показва, че няма гориво. Ако някой е имал такива проблеми и знае предпологаемите проблеми ще се радвам да сподели.
  7. quattro_4x4

    Audi A4 B6 екстри

    Колега, аз търсех точно тази функциа и мисля, че се казваше нещо като coming home leaving home. Мислех, че през компютъра ще се включи, но за съжаление я нямам..
  8. quattro_4x4

    Audi A4 B6 екстри

    При мен нямаше такива опции
  9. quattro_4x4

    LED крушки

    Ако няма canbus ще ти дава постоянно грешка. Според мен е По- добре е с канбус.
  10. quattro_4x4

    Audi A4 B6 екстри

    Преди няколко дни закачаха моята и да ти кажа нищи не отключиха. Това, което имаш вътре това е. Няма скрити екстри, които да се активирват с ваг ком..
  11. Колега, аз се спрях на този вариант: разбрах се с човека след Нова Година да му ги пращам. При мен единия фар е чисто нов, но другия е доста изпечен. Ще му пратя само единия.
  12. Колеги и аз съм в същото положение. Мисля, че не съм със спортно окачване, а си е фабричното. Другата седмица щях да сменям маслото, но като чета май няма се оправят нещата...
  13. Какв би била цената ако са по отделно?
  14. Здравей колега, продаваш ли само anycar-a? Поздрави
  15. Здравей колега, за жалост не се оправи с това обучение. На къде да тръгна..? Никой ли не е имал проблеми с модула?
  16. Проблема е, че лявото краче го няма, ключалката ми е счупена и трябва да сменя целия механизъм защото вратата не се затваря. Мисля, че двете части са залепени и не могат да се отворят. Трябва да се смени цялата жабка
  17. Здравейте, счупен ми е механизма, който затваря жабката. Двете крачета, които държат жабката са счупени и ключалката не действа. Искам да сменя този механизъм от друга жабка донор. Проблема не е в пантите. Знам, че има много писано за тях, но за моя случай нищо не намирам.
  18. Освен, че буксата бе позеленяла ключето не цъкаше и не правеше контакт. Напръсках го със спирт започна да цъка също правеше и контакт(сложих мултицета на двете крачета). Ключето е червената точка на втората снимка. В крайна сметка след като монтирах ключалката се оказа, че ключа не сработва винаги и при леко почукване на ключалката сработва. За да ремонтирам микро ключето трябва да отворя капсолованата ключалка посредством дрелка или шлайф, след което да си играя да сменям ключа, а после да търса начин за затваряне на ключалката и тя стана дълга и широка. Поръчах си цял нов механизъм и утре ще го монтирам 30лв втора ръка. П.С колегата от линка по- горе продава ключета по 7-8лв, но за конкретно моя модел нещата са много сложни за смяната му.
  19. След като почистих буксата на кабела и я поставих обратно в ключалката отново не проработи. Извадих буксата и я накъсих, FIS-а ми светна и плафона също. Сега ще махна ключалката от капака и ще видя вътре какво е положението. Предполагам, че има оксидация и на микро ключето.
  20. Здравейте, 1. От този клип гледах как се маха кората: https://youtu.be/S-io_SuWlpY. При мен се получи малко по- грубо естествено... 2. Проблема при мен се оказва оксидирала букса( поне така изглежда на пръв поглед ). Времето се стъмни и с фенерче ми е трудно. Утре по светло ще я почистя и ще видим дали работи. Чудно ми е защо обаче е толкова оксидирала цялата ключалка...
  21. Комби е. На fis-а не светва индикация за отворен багажник. Утре ще огледам червения габарит дали е с изгоряла круша, но ме съмнява щом в същото време не светва плафона.
  22. Плафона, който е в багажника(не този на задните седалки) при отваряне на багажника трябва да светне, както светват другите при отваряне на врата. В същото време трябва да светне и червения плафон на вратата на багажника. Ръчно мога да светна плафона, но той трябва да си светва при отваряне. Всичко това ме кара да мисля, че проблема идва от ключалката. Някой има ли схема за разглобяването ѝ за да я отворя и проверя какво се случва?
  23. Колеги и на мен ми трябва този диск. От къде може да се намери. Вчера ходих в Ауди и ми смениха езика на малкия дисплей на Английски, но за навигацията не можаха. Поздрави
  24. Здравей колега, за жалост не се оправи с това обучение. На къде да тръгна..?
×
×
  • Create New...