Jump to content

A8NIKO

Members
  • Мнения

    30
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A8 4.2TDI

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

1300 профилни разглеждания

A8NIKO's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Да попитам? Д3-ки може ли да покажем.
  2. Добре де аз да попитам по просветените в тази област: Моята верига се чува от време на време сутрин за секунда 2, но ми казват че не е проблем и трябвало след 200 000км. евентуално да се сменя веригите и оптегачите? За тези оптегачи сам чел сащо че тракали заради някаква метална пластина която в по новите модели е заменена с пласмасова. Моята е на 160 000км.
  3. Е да де, но все пак лятото има по добра видимост . А и забравяте от студа колко нови дупки зейват на пътя!
  4. Аз карам с 19 цола 255 на 35 и нямам проблеми за сега, колата вози твърдо но това е от ес окачването, а за зимата най малките по размер тоест 17 на 225 по 50 . Не че не искам по голям размер но живеем в България, а тук зимата трапове и дупки да искаш!!!
  5. Понаварвяват макари не като твоята! А ти защо питаш?
  6. Добре дошъл във форума колега. Пожелавам ти хиляди безаварийни километра да и навъртиш.Разкажи малко повече за придобивката (екстри километри такива неща)
  7. Аз под 9 на сто не сам падал ! Но това е заради проблем с десният крак .
  8. На подобна A6-ца 2004г. 3.0 дизел имам навартяни 90 хил. километра (от 90 до 186хил.) и единственото което сам сменил са две бйалетки и ключалка на багажника. Ако това ви се стува много? Точно затова на скоро се здобих отново със същото но този пат Sline :)
  9. Sкласа и без някой да ми даде можех да си взема,но ти май не си запознат много с колите от този клас. Като поразпиташ и ги поопознаеш може да коментираме !!! За сега обеждавай останали те колко е хубаво едно нещо което ти си видял или си се повозил веднаш . P.S.защо не обарна внимание в разликата на джантите(цолажа) межди S8 и Sкласата в която си се возил?
  10. пич карам втора А8 ца и вози точно на нивото на Скласата . Но ти явно не си запознат че ауди има "sport air suspention" които е сериен при S8 ,и е екстра при останалите модели научете се преди да говорите да питате . НИКОГА НЯМА ДА ДАМ А8 ЗА Скласа
  11. A8NIKO

    Въпроси за А6 (4F)

    пич имал сам а6 3.0тди, това е хубава и барза кола незнам защо се дразниш на останалите. моята сащо беше 1950кг но без дпф и ваврвеше с 260 без проблем, а нютоните правеха чудеса по баирите!
  12. A8NIKO

    Лични впечатления за А8

    карах 3.7 а8 2003 година взех я на 180 000км. и я дадох на 245 000км. за тези километри смених термостат(маи им е слабо място) две главини от лявата страна (може и за това да са виновни родните пътища) и една бубина .разликата между 3.7 и 4.2 май е минимална,за мен това не беше болка га умиране, но ти решаваш
  13. предпочита оригиналното масло на ауди, иначе сам доволен от A.P.I. i MOBIL 1.
  14. моито е на 110к км. и аз мога да продам ако се договорим.
  15. извинете не сам погледнал (на работа сам и нямам време да догледам тези подробности) сори!
×
×
  • Create New...