Jump to content

CC1751CB`

Members
  • Мнения

    45
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    A4

Последни посетители

850 профилни разглеждания

CC1751CB`'s Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Отдавна търся Сонакс ... Някаква идея от къде мога да го закупя ... от Варна съм. Благодаря!
  2. Хехе ... как преименувахте темата ,значи ... ами да де, прави бяхте това се оказа . Благодарности !
  3. При мен "майстора" е на 300 метра , но времето е толкова ужасно ,че не става за нищо ,ни за бутане ,ни за каране ... и си трая засега .Може би в 1вия "що Годе топъл" ден ще отида.Нещо друго за смяна във този участък ? :hilezh: Някой колега с мнение за Yacco 05w40 ?Такова ми беше старото масло ,но така и не усетих някаква разлика , имам още един литър и се чудя дали да поръчам още 3 и така.
  4. CC1751CB`

    Въпрос за волани

    Честно казано,аз дори не съм имал кой знае какво желание да сменям волан . Въпроса идва от това ,че ми изпадна гореспоменатия в наистина перфектно състояние (дори нямам идея как е толкова запазен) ,та беше и на добра цена и затова .. евентуално ако реша да сменям волан ще послушам съвета ти Благодаря !
  5. CC1751CB`

    Въпрос за волани

    От цялата работа ,всичко изчетено .. излиза че няма вариант да се напасне към А4-ка с функциониращи мигачи ,еърбег и т.н ?! Към колегата ,който ми предлага смяна на цялата конзола... Изпадна ми само волан на добра цена и се замислих, не съществува варианта, който предлагаш... Ако някой има интерес към 2рия волан (типа на волана) (тоест снимката не е на волана,който имам аз) ,нека пише ... П.П. Ако съществува фланец ,който ще ми свърши работа ще е супер...
  6. CC1751CB`

    Въпрос за волани

    Абе и аз така мисля ама ... Звънях на продавача днес.. той каза ,че го е дал на един колега който бил с а4-ка 97-ма и волана не е станал .И още се продавал ..Предупреди ме ,че не пасвал директно ,а може би е нужно да се ползва фланец.Човека излезе точен и ме предупреди преди да съм купувал ... Не съм запознат как стои въпроса със фланците и ако някой е .. моля за пояснение .. Благодаря ти , petkovm !
  7. Здравейте колеги! Имам следния въпрос ...Мога ли на Ауди А4 Б5 1.8 125к.с. преди фейслифта 97ма година да сменя този волан.. С този: Благодаря на отзовалите се ! Ако някой може да ми помогне с демонтажа на единия и монтажа на другия ,даже ще черпя !Еърбег-а ще бъде ли проблем и ако "Да" как да се справя с него ?
  8. Това сега може ли да се сложи на НЕ фейслифтовата А4-ка ? Мерси!
  9. Той филтъра че е наклонен , наклонен е ,но няма и грам масло в картера ... Ще видя тези дни и ще пиша отново.Ако има други предположения - добре дошли са .
  10. От което би трябвало да следва ,че не е от това ?И моята логика води до това ,че ако е този пръстен ,той се намира непосредствено над филтъра и малко или много щеше да е оклепан ...Какво може да е ,което да не оцапа филтъра . Благодаря.
  11. Благодаря за прекрасния отговор.Лошото е ,че пак имам въпрос :hilezh: Ако е това ,което ти казваш ,това не означава ли че целия филтър ще е омазнен.Защото моя е сух целия.Дори и капчици не видях ...Какви са симптомите за амортизиране на това уплътнение(пръстен) ?
×
×
  • Create New...