Jump to content

_koko_

Members
  • Мнения

    4435
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от _koko_

  1. Шумен е, ако някой търси тишина, не е това гумата.
  2. Ако ябълките са опция Air 2020 e много удачен вариант според мен. Оправиха проблемната клавиатура, удвоиха капацитета за съхранение. Интересно на каква цена ще се появи тук предвид, че апъл му смъкнаха с 100 или 200$ спрямо 2019 модела. Сега би трябвало да е 1999 лв.😁
  3. Backup-> Set as new и после ресторваш акаунта си. Звучи като да е софтуерен бъг щом се оправя с рестарт.
  4. Ако батерията не е фактор, нокията е по- хубав, поне на хартия.
  5. Mi A2 Lite е с 4000 ампера батерия и Android One. Идеален за служебна пръчка.
  6. Малко оффтопик, ама това Corsini много ми допада, от месец-два пия такова. Има ли го някъде в магазинната мрежа?
  7. Тези са in-ear, докато подовете са buds, което за мен е предпочитана опция. По всякакви ревюта ги хвалят епълските тапи, най-вече като практичност/цена/качество, но така и не съм чул мнения от първа ръка каква е разликата с кабелните.
  8. Осезаема ли е разликата с кабелните, които вървят фабрично с телефона? Много ми харесва идеята на тея х*йни, но все не ми се откъсва един акбойн, щото не съм чувал как свирят.
  9. Капсулите Лаваца аз ги нареждам до Нова Бразилия, изобщо не ми харесват и понасят. От няколко месеци съм на долче густо и за мен са много приемлив вариант, пробвах и други марки със съвместими капсули, но не съм очарован. Не бях пускал еспресо машината ми откакто се разглезих с удобстовото на капсулите. Тя хем не е евтина, хем не вдига/поддържа достатъчно градуса на водата и кафето излиза киселеещо. Като наситеност и вкус най- много ми допада от кубинска кафеварка, но там занимавката е най- голяма с разглобяване и почистване всеки път.
  10. Не изчетох цялото мнение ....
  11. _koko_

    Apple Inc.

    Новият Air е доста добро попадение.
  12. XR е със стандартен IPS дисплей, като на всички досегашни ифони без Х-а. Предимството на амоледа са цветовете, по- наситени и ярки изглеждат. Виж на някой самсунг среден клас и нагоре, там са такива. За някои може да идват твърде анимационни. Не на последно по важност място при покупка на ифона за бедни (XR) социалният ти статус пада значително и категорично.
  13. Глобална програма на епъл е за 2018, след като ги хванаха как понижават честотата на процесорите, когато батерията падне под 80% капацитет. След като нямаме apple store, подмяната се извършва от договорните партньори. За Пловдив не виждам оторизиран сервиз обаче, евентуално с куриер до istyle?!
  14. До края на годината е примоция смяната на батерия в оторизираните реселъри, т.е. 60 лева тук. Аз съм на 84% и мисля да се възползвам, защото ще карам с 7-цата докато се предаде.
  15. Нещо ново на пазара? Mujia върви около 90$, но не съм особено впечатлен от цветообработка, поне на клипчета. Отделно батерията не е особено издръжлива и няма 60fps.
  16. Аз като сравнително промит мозък към марката, нищо не ме кара да предпочета анонсираните модели пред конкуренцията, особено като става дума за "бюджетния" модел. За премиумите дори не съм потенциален потребител предвид цените.
  17. До другата седмица няма да се учудя ако изчезне, доста търсена комбинация. Иначе по снимки доста изморена изглежда, но това е отразено и в цената.
  18. Направете си поне труда да отворите ценовата листа преди да изпляскате някоя глупост в темата. Версията с 252 к.с. куатро се предлага с ръчка и 7 степенен автомат.
  19. Ако конфигурацията S4 B7 авант + автомат е опция, тогава старозагорската няма конкуренция. Разходите по нея са 50 лева бензин докарване до София + застраховките и регистрацията. Колата е в страхотно техническо и визуално състояние.
  20. Собствениците на самсунг да имат едно наум Samsung phones are spontaneously texting users’ photos to random contacts
  21. Макар и RS6, дизайнът на Ц6 остаря, а Ц7 е доста по- агресивен и съвременен. Аз от S6 не съм впечатлен единствено от пространството на задните седалки, иначе колата е уникално яка- звук, визия, особено на 20-ки. Облегалките на седалките отпред са огромни и заемат много обем назад, но пък придават точно това S/RS усещане, което различава колата от цивилните модели.
  22. На S4, които почваха от 30к, когато гледах за последно и са в пъти по- коли от предишните поколения, които идват на толкова при покупна цена + чарджър. С ремап и шайба на компресора потенциалът му е близък до RS4.
  23. При тази цена на чарджъра едва ли има смисъл да се набива в платформа като Б6/7, вместо да се мине диретно на Б8, където потенциалът е огромен. Отделно някакви голфове Р32 и сродни от класа ще го депресират по вървеж при двойно по- нисък разход от осмака.
×
×
  • Create New...