Jump to content

Puhh

Members
  • Мнения

    35
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно Puhh

  • Рожден ден 20.03.1981

Друго

  • Kaра
    Audi A6

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Горна Оряховица

Puhh's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Puhh

    Газ на AEL?

    Здавейте! Наскоро видях едно Рено Канго 1.9 D с монтирана гаова уредба. Според думите на собственика разхода на нафта е паднал почити на половина, а на газ е под 2 литра. В същото време върви като откачено. Той го е направил с обикновенна газова уредба, като е намалил дебита й почити до край и е сложил прекъсвач на газта, които на оборот прекъсва притока й. Та в този ред, на мисли някой замислял ли се е за нещо подобно или още по-хубаво, виждал ли го е направено? Би ли се отразило вредоносно на мотора? Това е просто идея, която не е лишета от смисъл, защото малко количиство газ, смесено с входящия въздух, бил той дори и нагнетен пинудително/турбина/ ще повиши силата на детонацията и ще намали натиска упражняван на педала. ЩЕ СЪМ БЛАГОДАРЕН НА ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ,ИДЕИ И НАБЛЮДЕНИЯ!
  2. Снощи разглобих моето табло и на платката, на мястото за борд има оставени отвори за крачетата му, които да се запоят. Та си мисля, дали няма да се получи ако разпоя от таблото на ABC и да запоя борда на моето от AEL?
  3. Ами..... номерата по тях, марката, размера и формата са едни и същи!?!
  4. Реших проблема със здрав от моргата. Стария като го натисна хлътваше целия, а новия не. Като го сложих вибрацията от около 1.5 см. стана на около 3 мм. при запален мотор. Мисля, че може да се вземе и от опелски мотор 2.0 TDH. Важно е разстоянието между центровете на захващащите го болтове, което е малко под 17 см. и да не е омаслен!!!
  5. Интересно!?! Ами ако взема да разглобя двете, и да прехвърля необходимите части. Моето съм го разглобявал на основни части и реално представлява една платка, като основните елементи се откачат лесно, сменял съм си лампичката на дисплея за външната температура. Върху тази платка има едно парче тънко ПВЦ /като слюда но гъвкаво и доста здраво/ с писти и в него, чрез защипване се закрепят лампите за осветлението на таблото и жаковете да захранването. Само да уточня аз към момента нямам борд комп. за разхода и за това питам само с табло или с елемента от другото табло, дали ще стане, е и лоста за мигачите
  6. Благодаря! Мисля да се пробвам!
  7. възможно ли е да поставя бордови компютър/за разхода/ от от ABC на AEL, имам таблото с уредите, лостчето на мигачите и мога да взема всички букси с кабелите, друго трябва ли ми? в смисъл компютъра за разхода например?????
  8. Здравейте колеги! Имам едно питане. Днес забелязах, че е силно омаслен амортисьора на мотора, реално на него се крепи оптягащата ролка на пистовия ремък /мотора е AEL/ Та голям проблем ли е това или да го изчакам? И ако може малко разяснения как да го сваля/с или без махане на бронята/ и ако може приблизителни цени. Благодаря предварително.
  9. Продавам волан/естествена кожа/ от А6-С4, със здрава въздушна възглавница. Воланът има протрито отляво.Цена 70 лв. тел. 0896642035
  10. Колега, имаш ли дясното копче за подгряване на предните седалки на А6, С5? Ако да, каква му е цената?
  11. Продавам оригинален подлакътник за AUDI 100. Има изтъркано в предната част с диаметър от около 1 см. Цена 20 лв. тел. 0896/642035
  12. АКУМУЛАТОРА КОЛЕГА!!! ВЪЗМОЖНО Е И ЗАНУЛЯВАНЕ НА БОРД КОМПЮТЪРА/НА ДИСПЛЕЯ ЗА ВЪНШНА ТЕМПЕРАТУРА ИЗПИСВА -45 ГРАДУСА/. АЗ КАРАМ ТАКА ОТ ОКОЛО 2 ГОДИНИ, НО ВЪРТЯ ПО 70-80КМ НА ДЕН.
  13. Puhh

    Снимки на С4ките ни

    ТОВА Е И МОЕТО ВОЗИЛО!
  14. Колега не съм искал да те обидя, но подлакътника се разглобява /отделя / от седалката със шестограм 8 мм, като на мястото където е бил болта се поставя кожена или платнена тапичка. Късмет с продажбата!
×
×
  • Create New...