Gecata

Members
 • Content Count

  1,319
 • Joined

 • Last visited

About Gecata

 • Rank
  Георги Стоянов
 • Birthday 12/11/1980

Друго

 • Kaра
  CROSS GRX 8M

Контакти

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Персонална информация

 • Gender
  Male
 • Location
  Sofia

Recent Profile Visitors

4,140 profile views
 1. Здрасти колега,имам питане за лед подсветката на таблото на Б5.Може ли да се намаля с димер или не  и дали компа дава грешка за изгоряла крушка или всичко си е наред.Защото четох доста по темата ,но мнения много и различни.Аз питам човек който го е правил.Благодаря поздрави.

 2. http://www.autobild.de/artikel/audi-a4-b9-iaa-2015-vorstellung-5445518.html Официално представиха новото А4 Б9. Мисля че е страхотно!
 3. Полседната заслужава да се погледне.
 4. Поне 2 л/100 км надолу от същото но 3.0 ТДИ, Автоамат, Куатро!
 5. Първи официални снимки и инфо, галерия: http://www.drive.ru/news/audi/548ad88295a6569f24000030.html
 6. Дамм не се бях замислял за разглобяванвто и последващия монтаж. И аз имам подобни наблюдения с немарливото сглабяне в последствие... Какво остава тогава... и със следващата кола да се влея смело в сивия Софийски трафик... Това за демонтажа/монтажа 100% ли е сигурно че всички бояджии са такива, няма ли изключения? Ката цена бих дал до около 1200.
 7. Защо Боби, какво има? На вкус и цвет тавариш нет. Нали знаеш След като най-вероятно открихме кодовете на боята , някой може ли да предположи колко ще излезе цялостно пребоядисване?
 8. Няма на Б6, на снимката явно не се вижда добре точния цвят, но при Б6 тъмно зеленото е едно такова бих казал "военно зелено" което хич не ме кефи. Харесвам класическото тъмно зелено. Ще изчакам да грейне слънце да видим дали ще мога да направя по-добра снимка.
 9. Здравейте, замислил съм се да взема А4 Б6, само че при него преобладаващите цветове са Сив, Черен и Син. На мен любимия цвят ми е тъмно зеления но за съжаление не се предлага при този модел. Затова търся кода на боята на Б5 като на снимката и също така някой знае ли колко ще ми излезе цялостно пребоядисване на А4 Б6 Авант с такъв цвят?
 10. Само специализиран сервиз може да ти помогне, тук така само по описание няма как да стане. Отзивите обаче за Мултитроника не са никак добри, не се препоръчва за кола на старо. Щом вече го имаш обаче дано да имаш и заделени малко парички за ремонт, който определено не е евтин.
 11. На Е-клас примерно Т-моделите серийно са с нивомат отзад, за поддържане на нивото. Чудех се и пр 4ф ли е така, но явно не е. А в интериора има ли разлики в зависимост от това дали е с въздушно или не?
 12. Да попитам за стандартното окачване на 4ф Авант, отзад въздушно ли е (с поддържане на нивото) или е с пружини. Как се разбира дали конкретния модел е с въздушно или стандартно окачване? В интериора има ли някакви индикатори, то е ясно че ако залягам под колата ще разбера...
 13. Моето предложение е А6 4Ф 2,7 ТДИ Авант, на предно с ръчна скоростна кутия. Отговаря на всички критерии, разхода мисля е към 6,5 л/100 Друг вариант е същото но 2,4 Бензин с ГИ
 14. Моя 1,8Т откакто е на газ също си похапва масълце, пак в тоя порядък около 1 л на 10 000 км. Интересното е че преди имах 1,8 125 кс на А4 Б5, който е предшественика на 2,0 131 кс в А4 Б6 и не пипаше и капка масло от смяна до смяна, но какво да правиш прогрес