Jump to content

Gecata

Members
  • Мнения

    1319
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Gecata

  1. http://www.autobild.de/artikel/audi-a4-b9-iaa-2015-vorstellung-5445518.html Официално представиха новото А4 Б9. Мисля че е страхотно!
  2. Полседната заслужава да се погледне.
  3. Поне 2 л/100 км надолу от същото но 3.0 ТДИ, Автоамат, Куатро!
  4. Gecata

    Audi Q7 II - 2014

    Първи официални снимки и инфо, галерия: http://www.drive.ru/news/audi/548ad88295a6569f24000030.html
  5. Дамм не се бях замислял за разглобяванвто и последващия монтаж. И аз имам подобни наблюдения с немарливото сглабяне в последствие... Какво остава тогава... и със следващата кола да се влея смело в сивия Софийски трафик... Това за демонтажа/монтажа 100% ли е сигурно че всички бояджии са такива, няма ли изключения? Ката цена бих дал до около 1200.
  6. Защо Боби, какво има? На вкус и цвет тавариш нет. Нали знаеш След като най-вероятно открихме кодовете на боята , някой може ли да предположи колко ще излезе цялостно пребоядисване?
  7. Няма на Б6, на снимката явно не се вижда добре точния цвят, но при Б6 тъмно зеленото е едно такова бих казал "военно зелено" което хич не ме кефи. Харесвам класическото тъмно зелено. Ще изчакам да грейне слънце да видим дали ще мога да направя по-добра снимка.
  8. Здравейте, замислил съм се да взема А4 Б6, само че при него преобладаващите цветове са Сив, Черен и Син. На мен любимия цвят ми е тъмно зеления но за съжаление не се предлага при този модел. Затова търся кода на боята на Б5 като на снимката и също така някой знае ли колко ще ми излезе цялостно пребоядисване на А4 Б6 Авант с такъв цвят?
  9. Само специализиран сервиз може да ти помогне, тук така само по описание няма как да стане. Отзивите обаче за Мултитроника не са никак добри, не се препоръчва за кола на старо. Щом вече го имаш обаче дано да имаш и заделени малко парички за ремонт, който определено не е евтин.
  10. Gecata

    Въпроси за А6 (4F)

    На Е-клас примерно Т-моделите серийно са с нивомат отзад, за поддържане на нивото. Чудех се и пр 4ф ли е така, но явно не е. А в интериора има ли разлики в зависимост от това дали е с въздушно или не?
  11. Gecata

    Въпроси за А6 (4F)

    Да попитам за стандартното окачване на 4ф Авант, отзад въздушно ли е (с поддържане на нивото) или е с пружини. Как се разбира дали конкретния модел е с въздушно или стандартно окачване? В интериора има ли някакви индикатори, то е ясно че ако залягам под колата ще разбера...
  12. Моето предложение е А6 4Ф 2,7 ТДИ Авант, на предно с ръчна скоростна кутия. Отговаря на всички критерии, разхода мисля е към 6,5 л/100 Друг вариант е същото но 2,4 Бензин с ГИ
  13. Gecata

    a4 2.0

    Моя 1,8Т откакто е на газ също си похапва масълце, пак в тоя порядък около 1 л на 10 000 км. Интересното е че преди имах 1,8 125 кс на А4 Б5, който е предшественика на 2,0 131 кс в А4 Б6 и не пипаше и капка масло от смяна до смяна, но какво да правиш прогрес
  14. Gecata

    a4 2.0

    Добре де, това че горят масло какъв проблем е? Винаги ще си със свежо масло и ще сменяш по-рядко тъй като ще ,си доливаш отвреме на време.
  15. На Ц4 става като просто си смениш крушките с какъвто цвят искаш има и диодни варианти на въпросните крушки така, че нямаш никакви проблеми!
  16. Оригиналното окачване с какъв код е, някой знае ли?
  17. Много ме радва тази А3, но ме притеснява окачването. То на А6-та ми е твърдо, представям си как ще е тук...
  18. Ок.Точно това ми трябваше като информация. Благодаря колега! Относно кодовете на бележката при резервната гума за окачването, и те ли са същите като при А4 и А6? Т.е. 1 ВА за нормалното и 1 ВЕ за спортното окачване? Има ли голяма разлика в комфорта на А3 8Р с нормално окачване и А6 Ц5 да речем също с нормалално окачване?
  19. Колеги в неделя ходих на оглед на едно А3 2.0 ТДИ, всичко ок обаче като се качвах и слизах си удрях главата в тавана над вратата. Отделно от това като седя вътре в колата имам не повече от 1-2 см до тавана. Пробвах да регулирам седалката надолу но не се получи нещо както трябва. Висок съм 183 см и в моето А6 нямам такъв проблем. Това нормално ли е да се случва при А3? При вас как е? Отделно искам да питам как да разбера с кое от трите вида окачване е колата: · Ambiente (Стандартно) - най-високо и най-комфортно · Ambition (15 mm по-ниско от стандартното) - спортно и твърдо · S-line (25 mm по-ниско от стандартното) - спортно и още по-твърдо
  20. Точно със смяната на диодите става, но въпроса е в това, че ако на червените сложа бели (основата няма да е съвсем черна, а ще светлее- поне според мен) На снимката се вижда, че основата "червенее" при червени диоди, белите са по-ярки и ще стане още по-светла. На долната снимка според мен е използвано някакъв по-плътен тип фолио защото се получава плътно черно с бели цифри. Идеята ми беше дали някой е пробвал на червените да сложи бели за да се види доколко светлее основата и дали няма да е грозно. Колегата с Октавията - на Ауди дисплейте са негативни (т.е. светят цифрите а фона не, за разлика от Шкодата) можеш да си ги направиш като на ауди просто като обърнеш фолиото на ЛСД дисплея. Пробвай с някой евтин китайски ел. чсовник да видиш за какво говоря.
  21. Ако не ви харесват цените предложете някава, но имайте предвид че не съм на зор...
  22. Някой знае ли дали със смяна на червените диоди на километражите с бели може да се получи този ефект без допълнителни преработки?
  23. 80 лв, е буфера, а също и касетофона и чейнджъра по отделно. Комплект всичко заедно 200 лв.
×
×
  • Create New...