Jump to content

Kozunak

Members
  • Мнения

    15
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Kozunak

  1. първо че аз търся до към 20к на-много 21 и второ че е публикувана обявата след като аз съм търсил.
  2. благодаря много на всички! ПП нека разкаже някой енциклопедист за S-ките.или някакъв линк на тема.че нещо с тия форумни търсачки рядко намирам това което ми трябва.
  3. в мобиле-то ги гледах ама нещо не си харесах...видях някво голфче 4-ка кожи можи 2.3 V5 само ама нещо....де да знам.за А2 въобще и дума не става първо че не е мой тип кола второ че е яко грозно според мен и трето че съм 195см и ми е доста малко.минимум А3.просто трябва да измисля нещо хем в парите да се вместя хем пъргавко да е хем новичко.знаете как е. иначе голфчето си ми е чудесно ама незнам като че ли ми се променя малко обстановката.Бора също гледах ама нещо няма голям избор аз само на комбита попадах.то се е видяло ще обикалям по къщите ще звъня тук там и така.не ми е спешно де ама нещо почнаха хора да ми питат за мойта дали я продавам и така...мерси за информацията досега чакам други мнения.
  4. аз тези изисквания чисто ориентировачно съм ги сложил не са на 100% задължителни.предпочитам бензин над 120-130 коня.под нормален разход за мен е 11-13 софийско каране щото на такъв съм свикнал.дизел също не бих отказал.абе въобще дайте впечатления насочете ме към нещо щото съм доста объркан.модерен дизел не съм карал и не знам.чувал съм че са доста еластични и тн.но незнам как са откъм пъргавост.искам да върви стабилно.
  5. здравейте колеги, нов съм тук.карам VAG автомобил, но нещо почна да ми теснее голфчето и искам нещо по ново обаче не ми се ще да се цепя от концерна, та да ви попитам какво Ауди бихте ми препоръчали.идеята е да е на около 4-5 годинки до към 20 000 лева.не държа да е голямо.студент съм все пак и на задната седалка рядко се качва някой.това са ми главните изисквания.моля ви дайте мненията си за мотор купе модел и тн подробности.като че ли А3 би ми дошло чудесно.впечатления някой собственик ако изкаже би било супер. ПП информация относно S2 и S3 също би ми била полезна тъй като не съм запознат много с какво се отличават и тн.благодаря предварително.
×
×
  • Create New...