Jump to content

nemooo

Members
  • Мнения

    501
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно nemooo

  • Рожден ден 19.02.1985

Друго

  • Kaра
    Audi 80/A3/A4

Последни посетители

7807 профилни разглеждания

nemooo's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. При смяна на ecu на б7 трябва ли смяна на табло,ключ и изобщо какво е необходимо?
  2. Може ли някой да ми каже, бушоните които са в кутията на ECU-то за какво са?Става въпрос за б7, търсих информация за тези бушони, но нищо не намирам.
  3. Преди да пиша във форума четох, но за lower limit exceeded не намирам нищо.
  4. Здравейте, може ли да ми кажете какво означава тази грешка. 00493 - esp-sensor unit (g419) 002 lower limit exceeded
  5. Колеги от къде мога да видя за какво са бушоните които са в кутията при компа?
  6. Снощи намерих време и прегледах бушоните и са здрави.Сега отново се чудя как да сваля седалките, при положение ,че са спрели над задните болтове.
  7. Здравейте колеги. Предните ми седалки не се движат, имам достъп до предните два болта които държат седалките,но задните се падат под седалките и нямам достъп до тях. Въпросът ми е има ли някакъв авариен начин по който мога да раздвижа седалките за да стигна до болтовете? Къде се намират предпазителите за седалките? Колата е б7 ,седалките са ел. с подгряване. На шофьорската седалка не ми работи и подгряването дава ми грешка 01172-temperature sensor (G59) open or short to plus.
  8. Здравей колега, пробвай така... https://www.youtube.com/watch?v=0cZQm65sZjc
  9. Благодаря за отговорите.Мисля в краен случай да ги сменя,моите са доста проблемни(изглежда са мокрени).Първо обаче ще пробвам да ги вкарам в пътя, но за целта трябва да разбера къде са им бушоните и къде е въпросния датчик g60.
  10. Здравейте колеги.Имам няколко въпроса,колата е Б7 2005 TFSI.Климатика ми не работи ,грешката която ми илиза е - 01171 - Temperature sensor passenger side heated seat (G60) 30-00 - open or short plus . 1. Къде се намира въпросният сензор и не може ли да се изключи от vag com? 2. Седалките(предните) от а6 4f съвместими ли са с тези на Б7? 3. Къде се намират бушоните за седалките? 4.Някой сменял ли е дисплея , този който показва часа.В нета има клипове как се сменя големия дисплей,но за малкия не успях да намеря информация.Пак ли е запоен или е като отделно модулче? Това е за сега
×
×
  • Create New...