Jump to content

dejoo

Members
  • Мнения

    68
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    А6 АBC-автомат.

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    София

Последни посетители

1207 профилни разглеждания

dejoo's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. И при мен е същата работа! Като го пусна и се оглеждам винаги за ръчната. Преди две години, едни майстори ми бяха казали, че компресора е пред блокаж и да не го ползвам, но аз си го ползвам и за сега не ми е направил мизерия. А някой може ли да каже, от къде се оттича конденза на климатика, че не мога да видя, а ми тече в краката на пасажера.
  2. Здравей колега, и при мен капе от същото място (между пробката за източване и маркуча) Когато колата е студена - капе, но като загрее - спира! С напипване усещам, че там има нещо като мущук за закачване на маркуч, но не мога да го видя. Моля, някой ако има снимка или знае какво има там, нека сподели.
  3. dejoo

    проблем с парно на 100 ц4

    Колеги, при мен парното/климатика не духа от духалките на таблото. Свалих моторчетата, но и двете си работят. Преди време сменях радиаторчето на парното и е възможно да съм разместил потенциометрите. Някъде във фирума бях чел, че се прави адаптация на клапите, чрез VAG-COM и дали някой може да ми препоръча, къде да отида за тази интервенция.
  4. dejoo

    Масло хидравлика

    Колега, къде си прави рейката, че и на мен ми предстои и колко ти струваше това удоволствие?
  5. Колега, може ли някой работещ линк, че имам проблем с ваденето на кошницата. Помпата излезе много лесно, но ми се иска да извадя кошницата и да я почистя.
  6. И при мен е така! Смених релето, но няма ефект! Мисля да сменя датчика, но не ми остава време, сега се занимавам с бензиновата помпа, че замина и .....
  7. Не знам за какво е, но като се рзцъка перките на радиатора ту тръгват - ту спират. С мигачите до сега съм нямал никакъв проблем. И новото реле ми прави същите номера, но по-рядко, обаче загрява повече и се чудя дали е същия ампераж, тъй като не пише нищо на него. Съмнявам се, дали са ми дали релето което трябва. Продавача каза, че се гледа номерацията при крачетата, но според това: http://www.humanspeakers.com/audi/relays.htm има поне 10 релета със същата номерация, но различен ампераж.
  8. Под волана, крайно ляво реле N 213 (443 951 253 J) 60 A. Днес го смених и ще видим дали в него е бил проблема.
  9. Колега, трябва ми реле 213, което се намира над педалите?
  10. Колега, реле 213, което се намира над педалите налично ли е?
  11. При мен е релето, защото често го чувам как превключва(но по 20 пъти в секунда) сякаш дава на късо. Моля, някой да каже, кое реле е за перките, от тези под волана(аз имам 5 бр. и си мисля, че е първото от ляво).
  12. Благодаря колега, тази седмица ще мина да проверя.
  13. Колега, аз имах сходен проблем. Моята каляска палеше, но не работеше равномерно и след известно време гаснеше, при опит да се запали отново отказваше. Проблема се оказа в датчик на коляновия вал.
  14. Колеги, проблема изчезна и не успях да пробвам дали при изключване на датчика на радиатора, ще спрат перките. Или датчика е тръгна да сдава багажа или релето залепва понякога.
  15. Купувам патерица 15'' 5х112 за С4. Предловения на лични или на тел. 0899931731
×
×
  • Create New...