Jump to content

vesko71

Members
  • Мнения

    99
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi А4

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

vesko71's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Коя година е произведен автомобила?
  2. Колите си и аз ги гледам ,като малки деца,но тези 2 коли да ги направя ,както ми харесва на мене,трябва да дам още поне хиляда лева и това обезмисля покупката на 13 годишна кола,която е била някога s-line.Не искам да обидя никого,просто разсъждавам на глас.Замислям се за Мерцедес С 220 cdi от 2002 до 2004година.
  3. Аз говорих с продавача и той не спомена,че има чип,но и аз му казах ,че цената е много надута и се почна: "Ще сваля sd-то,алармата ми е 300лв " и др.Иначе е много приказлив и интелегентен.
  4. Обадих се на приятел от Пазарджик да отиде да я огледа.Фис-а на борд компютъра не работел,бронята зяпала и много други дребни забележки ,който ме отказаха от тази кола.За колегата от горния пост-този клас автомобил не е нищо особено-няма дори тонколони на задните врати и много други неща ,но да не навлизаме в подробности.
  5. http://www.cars.bg/c788860 Първият линк вече не е активен,затова пускам обявата от карс-а.
  6. На А4 1.9 TDI се сваля за 2 минути ,но да излезе отвих 3-те болта на компресора на климатика и го извадих оттам.За бензиновите двигатели не знам.
  7. На снимките и двете изглеждат добре.На първата фаровете пасват идеално по ъглите на бронята.Някой запознат ли е дали са наистина s line? На всяка втора обява пише s line.
  8. Здравейте колеги.Продадох си колата и в момента се оглеждам за друга.Попаднах на тези 2 обяви и моля за мнение,коя да избера и евентуално някой колега ако е ходил да ги гледа да сподели. http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11387481468720886&slink=6yz6t5 http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11400572014528351&slink=6yz6t5
  9. Имам А4 В5 и съм му свалял очиларката,слагал съм му фейслифтови брони ,доста съм си играл с него ,така че това не ме плаши,просто искам някой да я огледа на живо.
  10. Цената ще е по ниска,затова искам някой да я огледа да мога да се пазаря с продавача.По снимките не мога да гадая ,а близките 20дена ,нямам време.Прибрах се преди 30 минути и в 7.00 пак изчезвам на работа.
  11. Колеги,ако някой живее в района на ж.к. Военна рампа и разполага със свободно време да погледне това Ауди.http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11402337017986333&slink=6ul7ag По думите на продавача за смяна са преден капак,двата фара,двата радиатора с перките.Молбата ми е ,ако може някой колега да го огледа да види има ли крив рог,коланите дали са блокирали и състояние на салона ,който на снимките изглежда много добре. в момента съм малко зает и нямам възможност да дойда до София ,която е на 400км от моя град,затова ще Ви бъда много благодарен,ако някой отдели 30мин от своето време за оглед.Поздрави на всички фенове на АУДИ.
  12. Аз съм ходил в тази автокъща да гледам едно Ауди.На снимките изглеждаше добре,но на място не беше така.Отделно годината и к.с бяха "объркани",а също така цената в карс-а беше една, а на място по висока.
  13. Левият фар е продаден.Остана левият мигач и водачите за предна броня.
  14. Колега,интересува ме преден нож за броня на А4 В5 фейслифт и цена евентуално и си търся оригинални 16-ки.Ако имаш ,качи някоя снимка.
×
×
  • Create New...