Jump to content

poolemit

Members
  • Мнения

    12
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    '07 A4 2.0TDI BPW

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

poolemit's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Aха, интересно, мисля че и при нас не стига до задната чистачка, но локвата се образува и без пръскане. Мерси.
  2. Здравейте, нямам достъп до колата в момента, имам само тази снимка -- от казанчето за течността за чистачки ли е най-вероятно?
  3. вчера се проби този маркуч и изтече антифриза . в дилъра го нямат в наличност и ще отнеме няколко дни докато дойде, а колата ми трябва спешно. някакви идеи от къде да си го набавя днес в софия? номера е 059 121 096 F. за А6 2.5ТДИ
  4. също поднових каското и ГО тези дни. мечтая си за деня в който повече хора в тази държава си вършат работата като Тони! с лекота и удоволствие се работи с него. мерси пак!
  5. дойде и моя ред да похваля Тони. миналата седмица си купих кола и се обърнах към него относно офертата. разясни ми всичко и задвижихме нещата веднага (при мен бе малко по-сложно понеже не съм в София). много отзивчив и достъпен човек - един от разговорите ни беше далеч след работно време. резултатът е, че вече съм с каско към Лев Инс при доста изгодни условия и с добър професионалист насреща, за което съм страшно благодарен на Тони!
×
×
  • Create New...