Jump to content

vladirysia

Members
  • Мнения

    73
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно vladirysia

  • Рожден ден 25.08.1990

Друго

  • Kaра
    100 C4 2.5 TDI AAT

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Видин

vladirysia's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Ами явно ще ги оставя така и ще купувам нови дискове , нямам време днес да се занимавам да сменям накладки
  2. Здравейте колеги. Изтрили са ми се накладките на предно дясно точило а днес ми предстои път и искам да ви попитам как да освободя колелото защото е запекло, нямам време да сменям накладки за това искам да питам какво мога да направя за да мога да пътувам и после да ги сменя? Благодаря ви предварително
  3. Благодаря ти ще проверя. КОлата е Ауди 100 1994 2.5 TDI AAT
  4. Колеги! Когато карам има едно странно цъкане под педалите се чува, незнам дали е точно цъкане или дрънчене. Също така имам проблем с помпата, когато подам газ и то нормално започва да тъне и да хвърля черни облаци отзад. Възмойно ли е някое реле под педалите да ми прави тези проблеми а да не ми е заминала електроника на помпата както ми казаха. Шума се чува като че ли най отляво до под педала на съединителя??? Моля помощ. Забравих да допълня че проблемите се появиха след центровка на помпата, а като за начало преди горе написаното започна да ми свети лампата за температурата, но антифриза си беше на ниво!?
  5. Ми колега аз дори и с цялата помпа все още не мога да намеря!!! Много жалкоооо!
  6. Също така трябва буксата да е същата, защото са няколко вида
  7. Можеш ли да ми дадеш цифрите от нея и евентуално с каква форма е буксата? Ако имаш и снимки ще е добре. Така ако я взема каква гаранция имам че работи и че ще стане? Цената ми се вижда малко висока. А и евентуално само горния блок с електрониката продаваш ли го и цена?
  8. Здравей! Търся нафтова помпа за А100 AAT 2.5TDI 1994 и цена?
  9. Здравей! Търся нафтова помпа за А100 AAT 2.5TDI 1994 и цена?
  10. Здравей ! Търся нафтова помпа за а100 ААТ 2.5TDI 1994 и цена?
  11. Здравейте колеги! Търся си нафтова помпа и по скоро блока с електрониката от горе. Казаха ми че трябва да е помпа от същия модел и не става от AEL. Не ми се дават много пари и за това ви моля ако може да помогнете. Благодаря!
  12. Мисля че след падане нивото на антифриза е започнала да ми мига лампата, но след като го допълних пак продължава вдигна ли над 2000 оборота да премигва постоянно. Колата е А100 1994 AAT 2.5TDI
  13. Благодаря ти ще проверя!
  14. Не съм пробвал колега. А от къде се обезвъздушава?
×
×
  • Create New...