Jump to content

jimib

Members
  • Мнения

    214
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    audi 100

Контакти

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

jimib's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Скоростната кутия с кой код е и цена колега
  2. Интересува ме някой има ли отворен диференциал на zf5hp19 да ми каже с колко зъби е пиньона и короната и от коя кутия
  3. След 80км/h се увеличава при подаване на газ. Кутията е свалена и пораженията са че семеринга на пиньона е скъсан и диференциала е без масло. Счупен лагер на короната и посинял лагер на пиньона. Интересува ме дали диференциалните на Zf 5hp19 са еднакви и разликата не в задното колело на пиньона.
  4. Здравейте колеги,от скоро имам проблем с виещ диференциал на автоматичната скоростна кутия.Колата е а8 3,7 2001 на предно предаване. Проблема е че не мога да намеря части за диференциала или кутия за донор,ако някой има информация за за части на ZF ,като лагери семеринги или от къде да намеря кутия донор съвместима с моята(ZF 5HP19 FAK)
  5. На този мотор,никакви драми,слагай каквото ти душа сака. Аз лично бих се доверил на колегата Ландир,за да няма драми като някой колеги,че и обидени след това.
  6. Баааси маа,а.а, чета тази тема и не мога да повярвам на очите си! RaDi_v4 това ти ли си? Да не е влязъл някой друг в профила ти и да пише от твое име? Да не би да си преживял някакъв личен катаклизъм? Влак да те е блъснал? Мечок да те е гонил и настигнал? Чета и не вярвам на очите си как нормален човек може да изпатка така? Не искам да ставам адвоката на никой, но човека ти писа-темата е приключена, а ти продължаваш да задаваш тъпи въпроси на които вече ти е отговорено. Да ти разшифровам, че ти явно не си се оправил от новогодишните празници и последващите Васильов ден, Йорданов, продължаваш и на Иванов. Темата за БРЦ ти оговори ясно, че са добър избор, демек признава качествата поне като равнопоставени. За Фобос ти отговори надълго и на широко-компоненти, софтуери, търговска политика, дистрибуторска мрежа и т.н. За цените нищо не разбра макар и други да се опитаха да те светнат. За Жоро каза само хубави работи и ти обясни, че тяхната работа е на същия принцип. Някой някога е изкопирал, това не е моя работа да разследвам (историята на фирмите би могла да даде някаква насока). Що за човек може да задава такива въпроси? Да дам и аз малко техническа информация, която се намира за секунди в чичо Google , стига човек да иска да търси. http://www.scribd.com/doc/151877780/%D0%9E%D0%B1%D0%B7%D0%BE%D1%80-%D0%B3%D0%B0%D0%B7%D0%BE%D0%B2%D1%8B%D1%85-%D1%84%D0%BE%D1%80%D1%81%D1%83%D0%BD%D0%BE%D0%BA http://avtogas.dp.ua/new/75 За мен лично е достатъчно, че фирмата се развива. Масово изкупува свои конкуренти като стабилната Ловато, ЕММЕГАЗ, АЕБ и много други, предлага нови продукти, продава на много автопроизводители. Не са по тъпи от теб колега да купуват по скъпи системи. Няма какво да те убеждавам аз с години съм взел своето решение за себе си, благодаря и на шефа, че избра тази фирма за да нямаме проблеми вече години ( за твое сведение работя като отговорник на транспорта за фирма с 63 автомобила, оборудвани с въпросната марка). Повярвай ми нямаме никакви проблеми, макар да се експлоатират от племето шофьор. Ай вземи изтрезней да не се повредиш нещо.
  7. Къде е написано че не може да чете стари ОБД?Ти писа че ОБД-то започва от 1996г,ти писа и излъга че си се обаждал 10 пъти и излъга оплете се малоумнико. Да наричаш проучване на Frost &Sullivan, Citigroup... рекламна брошура и система без филтър за никакво предимство е брътвеж на болен мозък.
  8. Умнико чети или и туй не можеш.Дай ми аналог като този http://www.plimont.com/galery4/upload/2011/05/28/20110528063020-01294614.jpg Система която работи без филтър без обслужване практически.Той ти отговори по горе!Никъде не видях написано че не може да чете по стари ОБД.От кога е според теб ОБД протокола?Неспасяем :stupid:/>/> :stupid:/>/> :stupid:/>/>
  9. Ми чети ве.То да ти напише нещо човек трябва адекватен въпрос!Ама от теб как да излезе такъв!Чети http://forum.carclub.mk/index.php/topic,2936.0.htm хората са го написали и тогава задай ама адекватен въпрос.Ако можеш де!!!
  10. Какъв дебил трябва да е човек да продължава да рьси простотии когато са му казали че няма да му отговарят!Пише ама пише като луд. Те в селото го не искат той за поповата къща пита.
  11. КОлеги пускайте ги да пасат че от глад ще си изядат гениталиите.
  12. Абе Ландир що му се връзваш на на тоя???Пускай го да пасе по ливадите!!!Фантазии били???Откачалка!Снимка ли искаш да ти пусне?То и да ти пусне какво ли ще познаеш?Интересни хора работа нямат ли?
  13. То няма и кой да ти предложи.Поразпитах тук там и резултата е Романо имат нещо подобно но не в реално бреме се извършва адаптацията а на определени периоди.За БРЦ пък имат само чистене на грешките без адаптация на картата.
  14. Шпекси ти чете ли???????Можеш ли да четеш????Или търсиш под вола теле????Прочети цялата брошура може и да разбереш нещо!!! :stupid:
×
×
  • Create New...