Jump to content

qckk

Members
  • Мнения

    1115
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно qckk

  • Рожден ден 5.06.1990

Друго

  • Kaра
    a4

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Варна/Димитровград

Последни посетители

2372 профилни разглеждания

qckk's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Направих си кутии,които стоят върху кората и всичко е точно,а и говорителите са си супер.
  2. Ти още малко затвори кранчето на газта и се чуди защо не върви.
  3. Не съм тръгнал да обеждавам никой аз си знам как да я карам така,че да ми гори 11 в среден трафик сега ясно,че в час пик ще скочи от постоянното тръгване и спиране ама то това важи за всеки един мотор,а не само за 1.8 на ваг.
  4. Що не спрете с глупостите,а?15 градско знаеш ли кога ще даде?Във Варна ми дава 11-с 20лв около 80-90км минавам.Мотора си върви прилично 125 коня двувалка е все пак не е 1.4 70 коня за изпреварвания и нормално каране си е напълно достатъчно.Мотора е здрав и рядко дава проблеми.По вървеж е малко повече от 1.9тди афн,но и двата вървят бая по-малко от 1.8Т и няма смисъл да се сравняват с него.Та не е лош мотора пробвай го ако не ти стига скачай на 1.8Т.
  5. qckk

    Не ми работи запалката...

    Ок мерси.Значи син бушон 15А?Утре ще пробвам и ще видя какво ще стане и ще пиша. П.П По на ради пд-фа номер 33 се пада та всичко е ясно вече.
  6. qckk

    Не ми работи запалката...

    Ами леко ме удари да.Иначе ми е пределно ясно просто тогава пътувах,а нямам запалка в пълнителя и без да искам вместо да оставя химикалката до скоростния лост да бръкнах в пълнителя понеже гледах пътя,а ръката ми се разтресе от дупка и ей го на.. П.П Ради ясно,че е бушон,но къде е тая бушониера.Като отворя предния капак и съм с лице към стъклото горе в дясно се сваля един пластмасов капак завинтен с винтчета ли? П.П Да изключа ли акомулатора като сменям бушона или ако не съм на контакт няма проблеми?
  7. qckk

    Не ми работи запалката...

    Къде се намира тоя предпазител и от къде може да се купи?
  8. Та проблема е следния.Като сложа зарядното във пълнителя за запалката и съм на контакт никакъв ток не отива в зарядното.Пробвахме на друга а4-ка и си работи всичко също така като сложа запалка също няма ток.Като включа фаровете и светеше оранжевото кръгче,но аз изкарах пепелника и запалката за да погледна кабелите отзад и вече и то не свети...давайте идей,че няма как да си заредя навигацията,а с усб към лаптопа не се зарежда.От какво може да е? П.П Тока там знам кога е изчезнал-веднъж като пътувах без да искам бръкнах с метален предмет вътре в пълнителя за запалката и излезнаха искри и ме удари тока и си мисля,че от тогава нещо е прецакано. Мерси на всички,които ще помогнат
  9. Еми ок като решиш колко да им искаш ми кажи.Ако можеш и ми кажи точния модел на тубата,че нещо не мога да я намеря в интернет или ми дай някои линк.
  10. И ако можеш качи и актуални снимки и на усилвателя и на тубата понеже тия са от интернет,а искам да ги видя как са в момента.Усилвателя някакви проблеми има ли?
  11. А кви пари им искаш на двете общо?
  12. Ами прати ми снимки,цена и точния модел на тубата и усилвателя и може да се разберем нещо.
  13. Аз в магазина съм я чувал как свири като си взимах елипсите и е добре,но се чудя като се сложи в багажника как ще е та някои ако я е пробвал да каже.
  14. Чудя се каква туба да си сложа в багажника и тая ми е хванала окото нещо та ми е интерсно да чуя мнение. http://technomarket.bg/products/09064897/blaupunkt-vb-800
×
×
  • Create New...