Jump to content

valioaero

Members
  • Мнения

    30
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Друго

  • Kaра
    А4

Персонална информация

  • Пол
    Male

Последни посетители

1371 профилни разглеждания

valioaero's Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Производство 2002г. Мотор 2.0фси 150кс AWA Пробег 2400000км Двузонов климатроник, адаптивни фарове, оригинална музика босе, кожен ел. салон. Притежавам автомобила от една година, като съм сменил дюза, термостат, датчик на разпределителен вал и една маслена кутия (беше пукната). Ремъците са сменени преди 40 000км. Оставащи км до следващо обслужване 3000. Колата гори 500мл масло на 10 000км. Разход на бензин 8.4 смесено, 6.5-7 извънградско, 11-12 градско ( колата се кара само с 98). Има леки козметични забележки. Цена 4500лв Тел. 0888805066 Изпратено от моят Redmi Note 5 с помощта на Tapatalk
  2. Здравейте, Та накратко колата придърпва доста и понякога не пали от раз.Забелязах също, че придърпването е доста по осезаемо когато температурата навън е по-висока. Закарах я в бош Варна в кайсиева и ме диагностицираха със заминала дюза, тъй като сместа в първи цилиндър била бедна. Бихте ли ми предложили сервиз за второ мнение или да скачам в дълбокото и да сменям дюза. Благодаря!
  3. valioaero

    А4 б6 пали и гасне

    Закачих я тази сутрин. Показа датчик на разпределителен вал. Изчистих грешката и запали. Вероятно пак ще натрупа същата грешка или? Колата е била нов внос преди три години, като през това време е била прилежно обслужвана и гледана от предишния собственик.
  4. Здравейте. Днес се сдобих с а4 б6 1.8т 2002 година. При огледите и тестовете проблеми нямаше. Изведнъж започна да пали когато си иска. Може да запали от първия път, може и от десетия. Лампичката на имобилайзер си изгасва и не премигва. Колата просто пали и гасне, както при липса на връзка с имобилайзер, но както написах лапичката изгасва. Възможно ли е проблема да е в имобилайзееа, въпреки че лапичката изгасва?
  5. http://m.mobile.bg/details/11481706089422756 Здравейте, Случайно някой да е оглеждал този автомобил. Предвит, че уж има сервизна история до преди една година, ми се струва добра сделка.
  6. http://m.cars.bg/carview.php?id=1836860 Здравейте, Тъй, като търся надежден семеен автомобил, макар а4 да не е най-широкия такъв, погледа ми хвана горната обява. Бих направил доста компромиси ако подобна кола с този мотор е в добро състояние. В момента карам б5 1.6 и ми е ясно колко не върви и колко харчи, но от друга страна ,адски безпроблемен мотор, което е водещото за мен. Та какво мслите за обявата по-горе, някои има ли наблюдения от този автосалон? Благодаря!
  7. Здравейте. Оглеждам се в този автомобил http://www.cars.bg/c1816755. Това, което забелязвам на пръв поглед е забилия оборотомер на 6 хиляди оборота. На какво може да се дължи? На преден ляв калник се забелязва "нещо", което не мога да определя какво е. На вас как ви изглежда колата? Благодаря!
  8. Здравйте! Някой оглеждал ли е автомобила от обявата? Благодаря. Поздрави! http://m.cars.bg/c1656953
  9. В какво състояние е трансмисията?
  10. Ще опиша и проблема, който имам, тъй като малко се пообърках докато четях за сходни симптоми при колегите и съответните решения. При потегляне и спиране, както и при малко по-рязко отпускане на съединител и газ се чува удар/почукване, а понякога и залюляване на колата напред назад. Дигнахме я и според майстора проблема е в лагерите на диференцияла, тъй като и двете полуоски имат луфт, който отчетливо се забелязва при разклащане на полуоските. Та съвета беше да си намеря кутия втора употреба, тъй като най-верятно ще ми излезе по евтино от смяната на лагерите и каквото още излезе. Как бихте ме посъветвали да постъпя?
  11. Здравейте, Тъй като си търся кутия за въпросната кола, искам да ви попитам с кои модели са взаимозаменяеми (А3, пасат, голф) или трябва да търся конкретно от А4-ка 1.6.
  12. valioaero

    Централно на А4 Б5

    Ще си позволя до ползвам темата на колегата. Колата е А4 б5 (95г). При мен проблема с централното се изразява в отказ на компресорчето да обърне поляритета. Върти само в една посока, като само надува, от което следва, че работи само заключването. Преди да заредя бензин се налага да създам вакуум в системата, за да се отключи капачето за гориво... Има ли оправия?
×
×
  • Create New...