Jump to content

Evgeni K.

Members
  • Мнения

    1446
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

9 Последователи

Относно Evgeni K.

  • Рожден ден 1.01.1985

Друго

  • Kaра
    направо

Персонална информация

  • Пол
    Male
  • Локация
    Варна, Шумен и др.

Последни посетители

12427 профилни разглеждания

Evgeni K.'s Achievements

Доктор на АУДИ науките

Доктор на АУДИ науките (6/6)

  1. Evgeni K.

    Audi e-tron

    С огромно съжаление и нежелание трябва да ти кажа, че етрон има супер приятен интериор и добра возия, като с това се изчерпват позитивните неща. Задвижване, батерия, мултимедия са на дъното. Изобщо не им се получават нещата, проблеми и т.н.
  2. Привет, колега!

    Може ли да проверим един VIN номер и колко ще струва ?

  3. Здравейте! Имате лични съобщения.

  4. Търсете. Явно изобщо не сте проучвали, а искате всичко наготово, че и да си защитаваме мнението. https://www.google.com/search?q=audi+e+tron+front+motor+issues&oq=audi+etron+front+motor+is&aqs=chrome.1.69i57j33i10i160l5.13543j0j4&client=ms-android-xiaomi-rvo3&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8&chrome_dse_attribution=1
  5. Етрона имаше проблем с предния мотор. Теч на охладителна течност и мотора капут. Q4 за сега е добре. Ауди като цяло, към момента имат доста ниска ефективност на електричките. Комфорта са си топ.
  6. Амортисьорите са виновни. Виж на колко Нютона са, но това не пречи И моторите да приключват вече
  7. Evgeni K.

    Audi e-tron

    Мен ли питаш?
  8. Здр колега по темата с Ел багажник Ауди А6 2007, е моето винаги си помагам с ръце за отваряне и затваряне на багажника 

  9. Слагай си новия модул и махай СР. Точно така се държи неясно. Ако вече има проблем с моторите, например се мъчат и не могат да затворят или отворят, пиши пак. И това има оплавия.
  10. Evgeni K.

    Audi e-tron

    Странното в случая е, че градско му е повече разхода от извън. При EV е обратно. Градско е по-нисък разхода в км. Моята градско ми е около 10-11 кВтч. Е, не е 4х4 но все пак разликата е голяма. Извън ми е около 12-13, но при спазване на ограниченията. Забелязах, че колкото и агресивно да карам изнъградско (не магистрала) разхода е същия.
  11. Газовия комп според мен е специален за ФСИ. Не е просто настройка.
  12. Вземи си от А6 преди фейса, може и от олроад. От Ку7 ще трябва после още неща да търсиш и ще стане дабъл. Питай Мариан, той мисля, че има.
  13. Не ти върши работа сервиз - 95% от сервизите нищо смислено няма да видят. Другото е, че не си единствения който познавам и търси такава кола. Хубава такава, няма да седи много да те чака.
×
×
  • Create New...